mandag 30. juni 2008

Award og Bøker....

.... det er mange av dem her i huset. Hjemme i Norge syntes jeg generelt bøker er altfor dyrt, og det er ikke ofte jeg spanderer på meg en interiør/ hobbybok. ( Det går mest i pocketbøker fra Narvesen:) ) Men her derimot.... bokhandelene er enorme, og det er alltid salg på et eller annet. Og nye bøker koster sjelden mer enn 150 kroner. Etter jul var jeg så heldig å få med meg hjem 8 interiørbøker for en hundrelapp! Da var riktignok et par av dem utstillingsbøker som var rimelig slitt, men likevel:) Og for å ikke snakke om ebay og alibris.com. Der har jeg kjøpt en del bøker, sjelden for mer enn 10- 15 kroner:D


Og som jeg koser meg med dem!! Sitter gjerne med en notatbok ved siden av og noterer ned ideer jeg gjerne vil gjennomføre hjemme.En slik oppvaskmaskin vil jeg også ha, innholdet altså:)

Tenk en VAKKER oppvaskmaskin, hihi

Fra Shabby chic


Måtte jo få med meg bøker av "lokale" interiørkjendiser også ;)Dette er en av de få bøkene jeg har kjøpt til vanlig pris her, men så er den verdt hver krone også. Ikke stort interiør, men fantastiske bilder! Kan virkelig kalle det en inspirasjonsbok


Veldig mange fine "kakebøker" også:)

Favoritten over alle favoritter. Noen som ikke har lest/ sett i denne???
Da er det på høy tid;) Fleamarket style altså
Også har jeg fått en award!
Fra en blogg jeg nettopp har oppdaget, men som jeg nå er fast leser av:D

Tant Grønn


Tusen, tusen takk!

Og jeg gir den videre til:

Alvorado

Flittiglisene


Fru Vims


Tante Mimmi


( Tusen takk til Maria, Frøken Fryd som har lært meg å linke "på navnet", ting er som regel veldig lett bare man vet hvordan det skal gjøres;) )

6 kommentarer:

Maria / Frøken Fryd sa...

Sikke fine og lækre bøger ! Jeg må med flovhed erkende at jeg ikke kender den bog med Lotta.... Den må jeg vist få fingre i kan jeg se, hi hi.

Hmm.. Nu skal jeg prøve at forklare ang link. Jeg har nemlig næsten lige selv lært det, virkelig smart, ha ha.

Når du skriver indlæg, laver du først en kopi af den add. du vil linke til. I indlægget skriver du så feks "her", markerer det, og klikker på den lille link-knap der er i "indlægs-boksens" værktøjslinie. Der limer du kopien af add.èn ind, og vip-vaps-vum - du har lavet et link ;-)

Var det forståeligt ? Ellers så spørg igen.

Klem Maria.

siripirisiri sa...

Oj så mange fine bøker!
Enig i at det er alt for dyrt her...
Har du sett de japanske bøkene om Stockholm?

http://siripirisiri.blogspot.com/2008/05/bursdag.html

http://siripirisiri.blogspot.com/2008_01_01_archive.html

De har dem på bla. Designtorget, og de er suuuupersøte!

Siri:)

chatrine sa...

Gurimalla for en hel masse flotte bøker! I den "bunken" skulle jeg kost meg leeenge!!
Bøker er dyrt her hjemme ja, uff... Tror jeg skal prøve meg på ebay;)
Ikke for det, det er avogtil ett å annet tilbud her også, som "julealfabetet" til bare 18kr!;) Den kan jo spares til jul:)

Ha en superfin dag "over there":)!
Klem fra chatrine:)

Anna Lisa sa...

Heisann!!
Ja det er mange interiørbøker som står på ønskelista mi også... Skal ønske meg nokre til bursdag og jul frå barna:) Altid greit å ha slike på ønskelista sidan eg føler eg har alt anna frå før...

MEn du....korleis lager man link på navn egentlig?? Får det ikkje til eg...
Grattis med Award forresten:)
Altid hyggelig det:)
HA en fin kveld..
Klem

P.S så bilde av huset dokka....så nydelig hus!!

Storeflittig sa...

Takk, søte snille du! Skriver litt mer litt lengre opp jeg:)

Kardemomme sa...

Har sittet og bladd og bladd i bloggen din og jeg liker absolutt alt jeg ser...FOR en inspirasjonskilde du er!!!!!! Alle teppene du har strikket og heklet er jo helt fantastiske, ditt lekre bad med fargerike kurver, alle bokser, alle bøker, jeg føler meg skikkelig hjemme hos deg!!!!! Jeg kunne godt ha bodd i alt ditt :)))
Blir spennende å følge med på bloggen når du beveger deg hjemover til gamlelandet..Det er alltid trist å ta farvel med folk og steder..Men så spennende å ha hatt muligheten til å bo utenlands i en periode...Jeg har alltid drømt om å få anledning til det, men det har aldri passet sånn..Flott måte å lære et annet språk på for barna også! Klem fra Kardemomme