mandag 5. mai 2008

Urban outfitters
Nå har jeg sitte lenge å kost meg på nettsidene deres, urbanoutfitters.com
Og laget meg en "drømmehandlevogn", noe jeg ofte gjør i nettbutikker. Trykker kjøp på alt jeg ønsker meg. Men det blir med drømmen, blir altfor dyrt. Denne gangen skal jeg faktisk bestille noen ting. Vi reiser til Norge om litt over to måneder og vi skal uansett ha en container hjem. Så det skal bli et par ekstra møbel- og teppekjøp i nærmeste fremtid.


Og selv om denne sofaen over faktisk ikke er så altfor dyr, litt i underkant av 3000 ( kroner, ikke dollar:) ) så tror jeg det skal bli vanskelig å rettferidiggjøre ovenfor mannen min akkuratt HVORFOR jeg trenger denne..eller rettere sagt hvor jeg skal ha den.. ( hmm, kom akkuratt på at i sommerhuset vårt har vi en sofa laget av paller og en madrass..kanskje det var innfalsvinkelen min?)

Helt fantastisk nydelig er den iallefall!!

Det er forresten morsdag her på søndag også, kanskje jeg skal ønske meg som gave den dagen ;)Denne stolen tror jeg faktisk jeg TRENGER!


Sengeteppe trenger jeg også, skal bli sååå flink til å reie opp hvis dette blir mitt:)Denne stolen er bare stilig! ( og passer også godt i sommerhuset..)

Og puta under, ja den MÅ jeg bare ha, den er altfor kul til å la bli igjen her i usa helt alene:)


2 kommentarer:

Maria / Frøken Fryd sa...

Uhhh - lækre drømmerier der. den sofa kunne jeg faktisk godt komme til at elske - jeg TRENGER jo faktisk til en ny sofa. Ved du om man kan købe den i Danmark... he he

Og den pude og det sengetæppe - årrrhhhh altså... Det er lækkert ! For slet ikke at tale om stolen med alle lapperne.. Jeg har fået en "ny" lænestol jeg skal have betrukket om, måske det kunne bruges til inspiration det der. Drømme er sundt og godt !

Jeg ler lidt for mig selv når du skriver i/dere skal have en container med hjem uanset - så du kan lige så godt købe lidt ekstra. Da vi flyttede til Danmark havde vi lejet en halv lastbil gennem et auktionsfirma fra DK. Og i ugerne op til flytningen købte vi ogsp MASSE ind så vi bare MÅTTE have med. Nu havde vi jo pladsen, he he.

Klem.

majamysil sa...

Jeg liker også Urban Outfitters! Var i Køenhavn forleden og hadde sett på mange ting på nette sm jeg ville ha. Desverre hadde de ikke noe av det jeg hadde tenkt å kjøpe, endte opp med en t-skjorte;)
Forresten, liker stilen din!