torsdag 15. mai 2008

Rosa og gull

Blir et lite innlegg idag, selv om jeg egentlig ikke har tid..Vi skal ha de som eier leiligheten vi leier på middag i morra kveld med de tre barna sine, og må si jeg kjenner presset ( som bare kommer fra meg selv..) på at leiligheten må være strøken...

Men mens jeg rydder og styrer rundt her måtte jeg ta noen bilder og i dag var det kombinasjonen rosa og gull/ glitter som sto for tur.
Herlig og litt uvanlig kombinasjon, men jeg liker den veldig godt, og lurer nå på hvilket rom som skal gjøres "glamorøst" i disse fargene hjemme;)

Noen bilder jeg lagde for et par dager siden. Kjøpte noen 2 dollars rammer på wahlgreens, det var hvitt paspatur på dem, men det ble jo altfor kjedelig:)
Rosebildene har jeg klippet ut fra en flott bok jeg kjøpte nettopp til dette formålet
Foruten å være sammen med Hannah, vaske, rydde og planlegge middagsmeny har jeg fire nye håndarbeids prosjekter om dagen, det ene i dette flotte garnet nedenfor. Når jeg holder på med det tar jeg meg selv i å stoppe opp å bare beundre garnet støtt og stadig..


Nei, nå skal støvsugeren frem og badet vaskes..

Ha en flott torsdagskveld:)

14 kommentarer:

Bo med barn sa...

Kos dere med middagsgjester! Det blir sikkert bra! Her sitter jeg med beinet høyt, mens jeg egentlig burde strøket bunadskjorter. Ja, ja de forsvinner ikke..:)

mali-mo sa...

Så flink og effektiv du er! Det rosa passepartouet har du kjøpt det, har aldri sett slike til salgs, men så bor jo ikke jeg i USA heller da, hehe. Lykke til med middagsgjestene!

Lovise sa...

Nydelige bilder.
Liker rosa....

chatrine sa...

Heihei!
Så masse fint siden sist!!
Smykkeskrinet var jo bare nyyyydelig!!!
Rosa og Gull, ja, vet du det er min søsters favoritt også! Det er disse fargene hun pynter med til jul;)

Men nå er det 17 Mai;)
Ha en super 17mai feiring!
Klem fra chatrine:)

fru vims sa...

kjenner til den der følelsen om at atlt må være strøkent når visse folk skal komme på besøk, mens man ikke gidder å fjerne en kanin en gang når visse andre kommer....
egentlig ganske merkelig....

jeg ble så forundra da tannlegen sa null hull, hadde innbilt meg at jeg hadde hull...så jeg hadde pussa litt ekstra der...så der hadde jeg pussa for hardt... :s
skal ikke være enkelt heller vel... ;p

Laila sa...

Rosa og gull var jo kjempefint sammen, da!!

Jeg vet ikke om dere feirer nasjonaldagen i USA, men vil iallefall ønske deg og dine en flott 17. mai!

prinsessa1976 sa...

Synes det er så hyggelig med middagsgjester jeg. Jeg storkoser meg mens jeg går å lager mat og pynter bord.


Bildene var knallfine. Så lur ide. Her kan vi glemme bilderammer til 20 kroner. Iallefall hvis de skal være noe til ha ha mener jeg.
Men ideen er super god.

Ha en fin 17 mai i morra enten den skal feires med vafler eller ikke....har selv vært i usa på 17 og det var en opplevelse. Men dog veldig koselig og patriotisk:O)

Mari sa...

Nydelig fargekombinasjon :)
Husk å handle med deg alt mulig spennende fra USA før du flytter hjem ;)Skulle så gjerne hatt et privatjet som kunne fraktet med på shopping til USA på en times tid eller noe sånn...Da skulle jeg handlet masse is og forresten. Tress-isen til Diplomis er liksom ikke helt det samme ;)

Lykke til med middagsgjester! Speilet du har malt var forresten kjempestilig!

Klem fra MAri

LISBETH---<-@ sa...

Ønsker deg en flott 17 mai feiring !
kLEM

Synnøve sa...

Så fine bildene ble! Virkelig flotte :) Og garnet var jo nydelig, blir spennende å se hva du lager med det... Ønsker deg en flott 17. mai i morgen, blir det noen feiring på dere mon tro...? Synnøve :)

Hespe sa...

Ønsker deg en flott 17. mai feiring - kos deg masse!!!

Klem Hildegunn :o)

Maria / Frøken Fryd sa...

De er rigtig fine billederne du har lavet. Rigtig glamourøse ja *smil*
Blir spændende at se hvordan / hvor du plaserer dem.

Håber du har en veloverstået middag bag dig nu. Jeg har det ligedan når vi skal have gæster. Jeg har det bedste med at her er rent og pænt. I hvert fald hvis det er gæster vi ikke lige ser så ofte. Meeen, mon ikke du har klaret det fint ;)

Har i mon fejret 17. maj idag ? På amerikansk manèr ? Vi har haft lidt fering idag, bare på en stille måde uden tog og sang, og uden norske flag. Men vi har i hvert fald hygget os, ha ha.

4 håndarbejds-projekter, på EN gang... Du er flink og tøff er du !

Og du... Det med den løbing... Jeg VIL bare !

Klem Maria.

Tone sa...

Ja, kombinasjonen gull og rosa var virkelig fin :-) Og litt nytenkning, det er så deilig når man får litt andre impulser enn det alle andre viser. Du har en virkelig spennende og kreativ blogg :-) Ha en fortsatt fin helg, klem.

Drømmen om en eplehage sa...

Like kreativ som alltid du:)
Blir nesten litt missunnelig på den drivkraften din... Vert så daff i det siste jeg, men det snur vel snart.

Hvordan feiret dere 17. mai der borte da?

Klem