søndag 4. mai 2008

Piknik i Rosegarden

Torsdag var eneste dag uten regn forrige uke, og da benyttet Hannah og jeg sjansen til å dra på piknik. Vi dro til en park vi aldri har vært i før, men som hun hadde vært en gang i med barnehagen og gjerne ville tilbake til. Det var en kjempefin park, men gleder meg til alle rosene blomster DA kan jeg tenke meg det er vakkert der:)


Vi spiste, klatret i lekestativ, løp med ballen hennes og prata.


Var glad jeg hadde med meg kamera for byen er så flott nå. Etter lange kalde, vindfulle vintermåneder blomstrer Boston/ Brookline nå.

Dette er parallellgata til leiligheten vår. Hele gaten er full av disse trærne!


Og rett utenfor inngangen vår blomstrer disse lilla "buskene".


Det ble lite skrivning i kveld, men holder på å pynte opp olajakka til Hannah etter inspirasjon fra Maria/ Frøken fryd. Og etter å ha avslutta teppet mitt ( forrige innlegg) har jeg begynt på tre nye tepper... blir litt overivrig hver gang jeg endelig får fullført noe..

Ha en flott uke alle sammen!!

6 kommentarer:

Kine sa...

Så ut som en fin dag:) For noen nydelige trær,er vel slikt som ikke kan vokse her:/ Ha en flott uke!

Maria / Frøken Fryd sa...

Dejlig park, jeg kan forestille mig den duft der kommer når alt springer ud. Skønt.

De der popcorn chicken.... Ehhh... hva er det ?? Ser specielt ud, he he.

Du kan tro jeg glæder mig til at se ola-jakken til Hannah *smiler*. Er sikker på du får den gjort helt speciel. Andrea havde sin på i børnehave for første gang idag, hun viste den frem til ynglingsveninden med stolthed. Morsomt at det betyder så meget, selvom de er så små.

Ha en god dag,
klem Maria.

Minime sa...

Er det ikke en sang som heter Rose Garden? Synes det klinger kjent i hvert fall. Jeg så det heklede bestemorteppet ditt. Det var kjempefint. Jeg lurte på oppskriften på en sånn rute. Jeg har ikke heklet før og kunne tenke meg å prøve et slikt teppe. Men jeg trenger en eksakt beskrivelse siden jeg ikke kjenner noen som hekler og kan lære meg. Hilsen minime.

Sanna sa...

Å for en herlig dag dere hadde. Så riktig så rivelig ut. Jeg er også nysgjerrig på hva "popcorn chicken" er for noe...!?! De lille "buskene" dere har utenfor huset er rododendron busker - og der er bare så utrolig vakre. Rett på andre siden av gaten her hvor jeg jobber er det en hel park fyllt med slike busker i ulik farge. De har ennå ikke kommet i blomst, så dere er nok litt tidligere ute med blomstringen "over there" - så nyt synet så masse du kan. Ønsker deg en fortsatt fin uke.

prinsessa1976 sa...

Ja det er en deilig årstid i denne staten nå. Har vært der noen ganger på denne tiden men for det meste om sommeren....å da er det HOT. Har masse famoilie i Pennesylvanina og har ikke helt kontroll lenger hvor mange ganger jeg har vært der. Men elsker plassen. Ha en super dag:O)

LISBETH---<-@ sa...

Hihi , busker du og... rododendron min kjære, men ser at en til har lært deg navnet hihi. Den andre som er rosa er japansk kirsebærtre. Har et slikt ett i hagen min, plantet det i fjor, men det har mange knopper i år og er såvidt begynt å blomstre, hurra ! Håper du viser bilder fra parken når rosene er i full blomst, der så det vakkert ut.
Ha en skjønn dag
Klem