lørdag 24. mai 2008

pakking og lørdagsgodt
Nå er det bare halvannen måned til vi skal hjem til Norge! Og jeg er helt sikker på at tiden kommer til å gå kjempefort, det er så mye vi skal gjøre og se før vi reiser:)

Men det at vi skal flytte innebærer også pakking...

Og det har jeg begynt med nå, og det vanskeligste rommet er mitt lille hobbyrom. For jeg har lyst til å få med meg alt hjem i kofferten når vi reiser selv, jeg vil ikke vente et par måneder..
Dette nydelige glassbilde fra 20 tallet vil jeg ha med
Ikke minst vil jeg gjerne hatt med skrivebordet..., men det blir desverre litt tungt å ha i kofferten.. Men det er flott, i tillegg til praktisk. Det er minst 100 år gammelt, stort og tundt, det er 6 små, men laaange skuffer, og så er det skuffen på bilde. En "jukse"skuff, ser ut som to skuffer, men er dobbel, og perfekt til arkivmapper. Og når jeg kommer hjem skal jeg bruke bordet som arbeidsbord, ikke bare hobbybord som nå:)Og alle de kule klistremerkene og annet krimskrams jeg har samlet det siste året, men dette tror jeg faktisk skal få plass i kofferten:)


Vi kommer jo hjem midt på sommeren, og trenger vel ikke så mye klær..
Denne dama SKAL jeg bare få plass til i kofferten..

Gleder meg så mye til å se henne på soverommet hjemme, og nei jeg er ikke redd for å ha hun på soverommet, mange skrev at de ville vært det sist jeg viste henne frem, stesønnen min var veldig glad for å høre at det ikke bare var han:)Tilslutt disse kanelbollene. Jeg skal ikke ta med kanelboller i kofferten, men jeg skulle ønske de kunne begynne å selge disse hjemme i Norge. De er nemlig ekstremt gode, og genialt enkle å lage. Man kjøper dem i et papprør, ( som en tørkerull) drar av papiret, og POFF ( det smeller!) åpnes den. Ut kommer 8 kanelboller som bare skal stekes i 10 minutter. Med i rullen er det også en liten boks glasur. Og det beste av alt, de kommer i en fettredusert ( ALT i usa kan fås "light") versjon også. Mao, dette har vært lørdagsgodteriet vårt en stund, to til hver er helt passe:), men om halvannen måned er det slutt. Jeg kommer desverre ikke til å bake hver lørdag..

11 kommentarer:

Anna Lisa sa...

Masse tøffe ting du viser:)
Sjønna godt du gleda deg til åta med alle tinga og ha dei på plass ijen i Norge. Travelt med flytting og slikt.
Kanelbollane fikk eg veldig lyst på. Er så gla i slike bollar. Dei ligna litt på kanelbollane dei selger på Island. Deilige :)
Ønska deg ein koselig kveld. Klem

alvorada sa...

Så nydelig den "Story of Jesus"-boka var :)
Lykke til med flyttingen!

Synnøve sa...

Hi hi, ja det har vært litt "hemmelig", har ikke turt å si noe i tilfelle alt skulle gå i vasken ;) Litt sånn tror det ikke før jeg får se det-følelse, men nå gikk heldigvis alt bra til slutt :) Har vært et par bumps in the road, men det må man jo regne med... Veldig gøy da, gleder meg til se hvordan det her går...! Lykke til med din også, blir spennende å følge med! Og tenk at dere snart skal hjem...!

Hihi, skjønner følelsen med at du vil skvise alt mulig i koffertene, kjedelig å vente så lenge... Spesielt med så mye flotte ting du har der! (Skimter jeg et heklepledd i bunken der...?) Men det hodet får du som sagt beholde, hehe ;) God natt! Synnøve

Blå-hvit samlemani sa...

Jeg vil tro at det er vanskelig å kvitte seg med ting du ikke kan ta med deg hjem til Norge...

Skillingsboller som du nevner tror jeg en kan få tak i her i Norge også, i alle fall syns jeg at jeg har sett det. Helt sikker er jeg ikke..

ha en fin helg

Maria / Frøken Fryd sa...

Jeg kan mærke hvordan JEG ville have det, hvis jeg var dig (he he, mærkelig sætning). Men jeg husker SÅÅÅ godt, hvordan det var da vi skulle flytte fra Norge og herned. Blandingen af spænding, forventning, og samtidig havde jeg faktisk en sorg over det jeg skulle sige farvel til. For selvom man kan komme på besøg på stedet igen, blir det aldrig det samme som at bo der. Alt det man skal np at se en sidste gang, og alt det man gerne vil købe med hjem som minder. Uha.... jeg husker det så godt.

Vi pakkede også en kuffert hver, til de ting vi skulle bruge den første måned. Resten blev opmagisineret i en måned, indtil vi kunne flytte ind i huset vi bor i. Det er svært at vælge ja !

Se... nu sidder jeg og snakker om mig selv. jeg blev lige revet med af minder, hi hi.

Jeg ville heller ikke blive red for damen hvis hun skulle være i mit soverum, jeg synes bare hun er stilig, og jeg misunder dig (positivt ment) at du har fundet hende. Du har bare SÅ mange stilige ting altså ! Jeg kunne remse det hele op, og beskrive hver en datalje jeg ser ved dig. Det lader jeg være med, og nyder i stedet for billederne endnu en gang.

Ha en dejligt dag,
klem Maria.

prinsessa1976 sa...

Skal bli spennende å følge med når du flytter hjem. Har dere hus hjemme eller har dere kjøpt ny leilighet eller hus? De kanel bollene høres helt perfekte ut:O)

Hespe sa...

Åh - forstår du sliter litt med pakkingen. Selv synes jeg det er vanskelig å pakke kofferten når jeg skal to ukers på ferie, og da sier det seg jo selv hvordan det er når du pakker for å"dra hjem"...
Blir nok vanskelig å prioritere bort noe...

Lykke til videre med pakkingen iallfall!

Ha en fortsatt fin dag!

Klemmer :o)

fru vims sa...

som vanlig tøffe bilder! :)

lykke til med pakking. Hvor stor er kofferten din?? hehe ;)

ligger en liten oppmerksomhet til deg i bloggen min.

klem

Tone sa...

Åh, skjønner veldig godt dine kvaler. Men hva skal man vel med klær, fnis ;-) Synes du har funnet utrolig mye flott der borte, jeg hadde heller ikke hatt trøbbel med å ha damen på soverommet. Gleder meg til å følge med når tingene kommer hjem til sine nye plasser, for vi får vel se? Ha en fin søndagskveld, klem.

Evami sa...

Så at du ahr lungebeteenelse,håper at alle resepten har virka,sånn at du er blitt litt bedre:)

De kanelbollene så gode ut og så kjekt at de gjør seg selv:) Jeg har bakt kanelboller idag jeg,og de har gått unna i en fart:)

Og så gøy å se Hannah på plakaten da,og litt gøy å se hvor interresant en potte er:)

Alle de flott tingene du har funne,skjønner at du gjerne vil ha med deg alt hjem med en eneste gang.. Men det blir jo nesten som å få dem på nytt igjen når du får pakke opp dem når de kommer til Norge:)

HA ei fin uke og riktg god bedring:) Klem Eva

mali-mo sa...

For et herlig innlegg! Deilige bilder, og så de bollene til slutt...mmm. Tenker du styrer og pakker nå snart ja. Alle de skattene du har vist frem skal jo være med. Ble det 2 containere forresten? Eller er vi oppe i 3? Hehe. Jeg forstår deg bare så godt. det er ting man ikke får her hjemme og "siste mulighet" på en måte. Blir vel ikke til at du reiser tilbake bare for å shoppe...iallfall ikke med det første kanskje?

Har forresten et innlegg med farger i i dag jeg. Kanskje noe for deg der?

God ny uke, og lykke til med pakkingen! (ble så sulten av de bollene dine at jeg må gå og ransake kjøkkenet. Sukk. Jeg blir ALDRI tynn igjen!)