tirsdag 6. mai 2008

nye tepper

I dag tenkte jeg å vise frem et par tepper jeg har kjøpt til huset vårt i Norge. Begge er kjøpt på urban outfitters og kostet ca en hundrelapp hver. Hadde tenkt til å kjøpe store stuetepper ( koster ca 300!) da jeg var der, men det ble for mye å bære på.. Må få med meg mannen min en dag, alt er lettere når man har bil.. ( jeg tør ikke kjøre her..)
Og når jeg skulle ta bilder av teppene i går var en liten frøken som gjerne ville bli med på bildene. Og hun skulle pynte seg! Så nå får dere sett et par nye sommerkjoler:) Tror jeg tok nesten 50 bilder, hun lagde grimaser og lo om hverandre.


Det var veldig greit at hun lå oppå teppet for da ser dere hvor store de er.
( hun er vel i overkant av en meter..lenge siden hun har blitt målt.. )
Dette teppet under her kan nok brukes både som gulvteppe og vanlig teppe.


Detaljbilde av kjole og teppe:)


Tilslutt et bilde som viser en ikke fullt så glad modell.

Ikke vanskelig å lese det kroppspråket nei:)14 kommentarer:

Synnøve sa...

Så herlige bilder, kule tepper og kul lita jente... ;) Veldig fine farger i dem, og så flotte møbler i innlegget under her...! Kunne tenkt meg et par av dem altså, og den puta var jo bare fantastisk :D Heldig du som har urban outfitters altså! Sånt no hakke vi her ;) Ønsker deg en fin tirsdag! Synnøve

borghild sa...

For noen kule tepper!! og så billige!! Skulle gjerne hatt sånne butikker her, men vi får vel greie oss med Ikea:-) Misunner dere litt iallfall, som skal ha med en hel container hjem, det hadde vært noe for meg!:-) Ha en fin kveld/dag/natt! Klem B:-)

Maria / Frøken Fryd sa...

hi hi, stilige tæpper, og stilige kjoler. Hun er bare så sød og fin Hannah - sikke et dejligt smil hun har. Og stiller op, det gør hun til fotografering - næsten da, kan godt se hun ikke gider få taget billede af ryggen der nej, he he.

Klem Maria.

Evami sa...

Frøken sliten og klar:) De teppene var bare så stilige og så utrolig billige:) Skjønner godt at du vil har flere av dem med deg hjem:) Og store til 300,blir jo reint missunnelig her en sitter:) Ikke sånne priser på tepper her nei:(

Og så skjønn en modell du har:) Frøken sjarmtroll...

Ha en fin onsdag:) Klem Eva

Hespe sa...

Så flott teppe, flott kjole og en herlig "snuppelure"... :o)

Fiiiiiiiiin dag videre!

Klem:o)

fru Pink sa...

Herlig teppe!! Elsker fargene! Det ligger en hilsen til deg på bloggen vår:)

Huset på toppen sa...

Så flotte tepper, og for en herlig liten "linselus"!! En av mine drømmer er å få oppleve USA,men jeg tror den forflir en drømm lenge enda!! Godt det finnes nettbutikk for en ivrig quilter som med selv, nå er dollaren så lav, at det svarer seg å kjøpe stoff via USA.... venter på pakke, like spent hver gang...

Ha en fin onsdag, vi nyter våren her på vestlandet med solskinn fra morgen til kveld!!!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Gøye tepper og fine kjoler!
:O)

Lena sa...

For en flott liten på-teppe-modell du har! Hun var veldig stilig i sine kjoler... Og teppene var fine de også! Jeg lurer litt på hvordan du har tenkt å få med deg ALT du bare "må-ha" før du kommer hjem??? *ler*

Maria / Frøken Fryd sa...

Tak for din lange og gode kommentar Tove - det er altid så herligt at få kommentar af dig *smil*

Når du har støm på computeren igen, har jeg en lille udfordring til dig hvis du har lyst.

Klem Maria.

Annettenett sa...

Hohohoho....artig å være modell ja, fin var ho også:)
Og teppene var råkule da, heldiggrisen du!

chatrine sa...

Så fint tepper!
Tror jeg må stikke innom den nettsiden ja!
Hærlige bilder av den lille dama!:)
Ha en super dag!
Klem fra chatrine:)

mali-mo sa...

Her har det skjedd mye siden sist! Så bra for meg at det har vært en stund siden, for da var det så mye kjekt å lese og kikke på!

Skjønner du er hagedame på din hals forrresten, hehe, som ekte bergenser må jeg jo flire godt når noen kaller vår by-blomst for busker. hehehe.

Hannah er en herlig jente! Skjønningen oppå teppene i nyekjolene, herlige bilder man blir glad av å se på.

Jakken du laget om på til henne ble knallfin. Så deilig at ikke alt må være rosa, og dukkene er jo kjempefine som pynt (syns iallfall vi voksne).

Og du, kanskje TO containere er en ide? hehe.

Siri sa...

Kjempeskjønn jente!