mandag 12. mai 2008

Morsdag

I går var det morsdag her, og Hannah gledet seg stort over å kunne vekke meg med gaver og kos. Hun hadde laget en flott blomsterbukett og vase i barnehagen, og pappan hadde hjulpet hun med en ekstra gave.
Og her er den andre gaven, en nydelig pute:)


Det var fint vær ( men ikke like varmt og deilig som i Norge da:) ) i går, så vi måtte selvsagt ut en tur. Så da ble det "syrin søndag" i en av Harvard universitys hager. Det var ikke bare oss som ville dit, så vi måtte parkere et godt stykke unna. På veien så jeg denne nydelige hage"pynten"

Vi så faktisk ikke en eneste vanlig syrinbusk.. Det var så mye annet å gjøre at vi ikke kom oss langt fra inngangen..

Tegning og fargelegging er alltid gøy
Tatovering må man jo ha når man er liten, storebroren ville IKKE ha:)

Deilig, frisk nypresset lemonadeHannah traff en kamerat fra barnehagen, og storkoste seg med å leke "tag" ( sisten) mellom trærne lenge, dvs helt til en av parkvaktene kom å sa at dette var en museumspark, ikke en lekepark!! Og som dere ser på alle bildene syklet Hannah og ville gjerne ha på seg hjelmen hele tiden..:)


På vei tilbake til bilen gikk vi en annen vei og kom forbi en kirke med disse flotte statuene i hagen.
Vi har fått et nytt husdyr...en mus! eller kanskje mange??

Så i dag tripper jeg rundt og setter ikke beinet ned før jeg vet helt sikkert at det ikke er en mus der.. Sov dårlig i natt, drømte om at musa kom til å begynne å spise på Hannah mens hun sov..ikke koselig, tok ikke mange timene før jeg hadde hun i senga hos oss. Og nå reiser mannen min bort noen dager og jeg kan ikke legge ut gift heller...den må jo fanges..HJELP!! Det blir nok til at jeg må leve med en mus i huset en stund..
5 kommentarer:

mali-mo sa...

Urk, mus i hus er ikke noe moro. Vi har kverket gjennomsnittlig en i uken i hele vinter...MEN DET BLIR FAKTISK EN VANE, TRO DET ELLER EI! Kjøp feller!

Så ut som en deilig og avslappende dag dere har hatt.Herlige bilder! Nydelige madonnastatuer, vakker blåfarge. Må være moro å få ha to morsdager da, spesielt når du får så flotte gaver! Den puten var jo kjempefin. Enda en ting å pakke ned og ta med hjem hehe.

Ang. kjolen til gullungen, så har jeg nok ikke sydd den selv, men har brukt den litt som inspirasjon til endel klær hehe. Den er fra Monsoon, de har et kjempeutvalg av supersøte kjoler med tilbehør til små gullunger. Ulempen er bare at der er så mye fint at det er vanskelig å velge, og i tillegg er det ikke spesielt billig....med de har jo salg de også, hehe.

Her er det slow motion i hele dag. Gjestene som har bodd hos oss har nettopp reist og jeg har tuslet rundt i hagen i hele ettermiddag. Lat deilig dag med sol og is i hagen, herlig!

fru Pink sa...

Så herlige bilder! gratulerer med morsdag!:)

Speilet i innlegget under er virkelig helt fantastisk!!!

Ang. jobb på nyfødt, så skal jeg faktisk begynne å jobbe der etter endt praksis! Gleder meg stort! Har vel ikke egentlig lyst på den etterutdanningen, har lyst å ta en master i familieterapi. Men jobb på nyfødt intensiv er jo fabelaktig erfaring. Jobber du med noe lignende?

:)

borghild sa...

Så ut som om dere hadde en fin tur, men å ikke få lov å leke sisten i parken... Det blir jo litt for dumt, selv om det er en museumspark...
Det så så deilig ut med lemonade også, kunne gjerne hatt et glass, og en myk pretzel, eller en funnel cake mmmm...:-)
Flotte morsdagsgaver du fikk også, og speilet nedenfor ble kjempekult!!:-) Klem B:-)

Evami sa...

Så fine blomster Hannah har laget i Barnehagen:) Het bedårende:) Og alle de flotte statuene du har sett,er ikke dagligdags her hjemme nei...

Mus i huset.... IIIIIIKKKKKK.... Høres ikke noe særlig ut nei,og å måtte leve med den i flere dager.

Så deilig å ha parker hvor det kjer ting,det er vi slettes ikek flinke til i Norge. Vi Kunne godt lært litt av amerikanerne der:)

Ha ei strålende ke:) Klem EVa

LISBETH---<-@ sa...

Hiiik, ha en bøtte klar til å sette over den om det er en mus da..ikke gøy om du er redd mus. Jeg er ikke det, så jeg hadde tatt den i halen og satt den pent ut på trappen. Nydelige statuer i den parken, syrinene blomstrer snart her også, gleder meg. Men nå nærmer det seg vel hjemreisen for dere eller?
Klem