fredag 23. mai 2008

min datter på utstilling

Jeg tror det var den 6 i 6 2006 kommunen vi bor i ( i Norge) oppfordret alle til å ta bilder fra dagliglivet å sende dem inn. En del av bildene havnet her, som en utendørs utstilling, og jeg tror også de laget en liten bok, men husker ikke sikkert.
Iallefall tok de bilder å sendte inn fra Hannahs barnehage. Vi visste ingenting om det før vi var ute på tur en søndag i fjor sommer, altså over et år etterpå... og der var datteren vår! Med hodet ned i en potte, det er jo et kjempekoselig bilde da, som viser den faktiske hverdagen i barnehagen, er det noe som er spennende når man er to og et halvt år ( eller 4 ..) så er det bæsj!!


4 kommentarer:

Hulda sa...

Dette var jo virkelig ei flott utstilling utendørs. Så artig at datteren din er med blant bildene. :)

mali-mo sa...

Flott bildeutstillng da! Kjekt at noen vil fotografere de mer illeluktende realitetene i livet også hehe! Var nok stor stas å se seg selv på bilde i byn tenker jeg.

Her er det lesing opp og i mente, dvs, det SKULLE det vært. Havnet på et lite hvileskjær nå, men skal straks huke meg tilbake over bøkene frem til fredagskvelden må ringes inn (om 20 minutter kanskje?) Har igrunn parkert denne eksamenen og tenker å ta den om igjen neste år. Som fersk småbarnsmor ante jeg ikke hvor krevende det ville være med barn, husopppussing og jobb sammen med studier. Man lærer så lenge man lever?

Ønsker deg og dine en kjempefin helg!

mali-mo sa...

Lungebetennelse???!!

Stakkars deg da! Såg innlegget under etterpå, og ser at jeg har gått glipp av mye nå i lesingens tid.

Sånne klosser hadde jeg da jeg var iten, og jeg leter etter dem på alle loppiser og bruktsjapper. Så moro at det går an å få tak i dem ennå! Skal nok få slått kloen i noen tilslutt jeg også tenker jeg.

God bedring nok en gang til deg!

Lena sa...

DETTE bildet husker jeg ja! For det har du lagt ut på NM ikke sant???
Joda - det stemmer at jeg er i samme klubben (Gulleline) men jeg har ikke vært der inne på en heeel evighet. Man har jo blogger å henge seg fast i... Hihi!
Lykke til med pakkingen til hjemreise - hovrdan i alledager skal du få meg deg alt hjem???
Ha en fortreffelig aften!