torsdag 22. mai 2008

loppefunn og lungebetennelse
Jeg må innrømme at jeg aldri har likt tegneserier eller tegnefilmer.. MEN disse litt gammeldagse tegneseriebildene syntes jeg er stilige å se på. Fant en boks med slike gamle kort, vintage marvel står det på esken. Leste i et blad at det som er gammelt, men ikke gammelt nok til å kalles antikviteter, det er vintage... er mye vintage hjemme hos meg da:)
Og her en matboks i samme stil med klosser jeg kjøpte på loppemarked på søndag. Jeg er så glad for å endelig ha fått tak i slike. Har sett slike på antikvitetsbutikker tildligere. men da har det kostet mellom 10 og 20 dollar for 5 - 10 stykker. Og jeg fikk en kurv full, 56 stykker til 1 dollar!! Det er det jeg kaller et godt kjøp:D Hannah og jeg har pusset hver enkel kloss med tannbørste og "strawberry and champange" dusjsåpe fra Victorias secret, så nå er de både rene og de lukter godt:)
Og her har Julian lekt seg litt også:) Både stilt opp klosser og tatt bilder. Må sies at begge ungene i huset blir litt preget av interessene mine....


Ellers står det faktisk ikke så bra til.. Har hangla de siste to ukene med influensasymptomer. Men, regner liksom med at det "går nok over om en dag eller to".. Men det har det altså ikke gjort. Og i går morges da jeg våknet virket alt slitsomt. Bare det å få stelt seg tok evigheter, jeg var helt uten energi og krefter. Så mannen min kjørte meg på sykehuset og der var vi i hele går! Og det merkes godt at man er i "helseforsikringland", de tok prøver til den store gullmedalje, røngtenbilde av lungene osv osv, og hver minste ting de gjør koster jo forsikringsselskapet penger:) Det første de oppdaget var at jeg var dehydrert!! Så jeg fikk væske intravenøst i tre timer. Legen sa etter å ha lyttet på meg at det nok bare var et virus, og ville sende meg hjem med noe hostesaft og febernedsettende.., men røngtenbilde viste at jeg hadde lungebetennelse. Så da måtte jeg ligge en time med antibiotika intavenøst og puste i en sånn "astmamaskin" før vi kunne dra hjem med 5 forskjellige resepter! Jeg tror ikke jeg hadde fått den "servisen" på et norsk sykehus..eller tar jeg feil? Eller det er vel egentlig det som er hele forskjellen? Her tenker de servise også på sykehuset, f. eks var lobbyen full av dresskledde unge jenter som kunne hjelpe med alt, fulgte pasienter til avdeligene, hjalp med papirarbeid osv..Nå skal jeg ta en kjapp bloggerunde før jeg rett og slett skal prøve å sove litt igjen. ( og ikke minst drikke masse, helt utrolig at jeg klarte å bli dehydrert!)

Ha en fin torsdag, så kommer jeg sterkere tilbake:)

9 kommentarer:

fru vims sa...

huff og huff. lungebetennelse er no dritt!! god bedring!!!!!!!

så gøy med bokstavklosser, hakket bedre enn mine tastaturtaster ;)

god bedringsklem fra vimsefruen

Maria / Frøken Fryd sa...

Uhhh, søde Tove. Sikke da en omgang du er på vej igennem. Men skal da ellers lige love for at der blev taget godt vare på dig, sådan en serice findes jo hverken på et norsk eller et dansk sygehus. Ikke så hurtigt og effektiv i hvert fald. Da havde det nok holdt med et rgt.billede, en "spacer" for o2, og en recept eller to. Hi hi...
Skat versus forsikring :-/

Virkelig lækre de der klosser. Og sikke en pris, det er jo helt vildt ! Kult.

Hvad blev det til med svigermor ? Steller hun om dig nu så, hvor du ligger syg kanskje ;-)

I hvert fald - rigtig god bedring til dig, og træk så dynen helt op under næsen.
Klem Maria.

majamysil sa...

Håper du er på beina snart igjen. Slike klosser har jeg også, fant en hel kasse full av dem på loppemarked en gang. Kassa var også fin, en gammel rødmalt margainkasse. Sønnen min bruker den til å ha Briotog i. Kanskje du kunne bruke klossebildet som header? Jeg har brukt slike gamle tegneserier til å tapetsere billige bladkasetter i tre fra Ikea til sønnens rom.Ble fint det.

Marianne sa...

God bedring! Høres ikke godt ut det der...
Gratulere igjen med nye loppisfunn, du er jo helt ram til å finne godbiter!
Hilsen Marianne

LISBETH---<-@ sa...

Nei så uheldig! Æsj, lungebetennele blir man jo helt utmttet av. Håper medisinen virker og at du raskt er pigg igjen. Gjelder å t dte litt med ro så du kommer helt til hektene igje, Dehydrert på toppen av det hele. God bedring og pass godt på deg selv.
Jeg synes det er artig med gamle tegneseriesaker, har alle mine gamle Sølvpilen blader intakt, hihi
Klem

Storeflittig sa...

Lungebetennelse? det er virkelig dumme ekle greier. gooood bedring, håper du får sove godt:=)

skal vise min kjæreste bildene, han elsker tegneserier, da blir han nok litt gira tenker jeg:)

Bo med barn sa...

Håper antibiotikaen har begynt å "kick in" (som de ville sagt der du er).

Synes du ikke du ser meg vaklene rundt på de små lekre skoene mine på Seivall (har du vært der før?) hvor festen skal holdes:) Jeg får prøve å se så "hot" ut som jeg klarer, men har vel egentlig funnet ut at jeg må kle meg mest som meg selv, for å føle meg vel.

Ønsker deg en god helg og fortsatt god bedring!

Lena :)

Anna Lisa sa...

Huffa...sjønna at dette har vore trasigt.
Eg hadde det samme i påska. Blei innlagt på sjukehus, dehydrert med lungebetennelse, ørebetennelse og urinveisinfeksjon i tillegg...
Lå der i ei uke( heile påska) Og fikk væske og antibiotika intravenøst...Ikkja kjekt nei.
Så eg føler med deg, men håpa du er på betringens vei nå.
Du må iallefall ta det rolig og passe på deg sjølv.
Klem

Anna Lisa sa...

P.s...Slike klossa ønska eg meg også.
Eg arva slike etter min oldemor når eg var 5 år...men dei er blitt borte...Trist for dei var dei sterkaste minna eg hadde etter ho...