torsdag 29. mai 2008

Hverdagslykke

Hverdagslykke for meg er å ha god tid på morgenen. Kunne gå på oppdagelsesferd til barnehagen med kikkert Hannah har laget helt selv:)
Hverdagslykke er også å kunne glede seg over denne flotte byen vi er så heldige å kunne bo i ett år. Her et par bilder jeg tok på veien til barnehagen i morges. Nå som hjemreise nærmer seg har jeg fått et mye større behov for å "dokumentere" hverdagslivet vårt her.
Hverdagslykke er også å kunne gå innom Starbucks på veien å kjøpe frokost som vi koser oss med på benken uttafor den flotte kirken fra 1600 tallet. Det tar ca 7 minutter å gå til barnehagen, i Hannah tempo vel og merke. Og dårlig tid har vi iallafall ikke:)
Såpebobler må også til for å ha en perfekt morgenstund
( det syntes iallefall det lille bustehodet mitt:) )Og her er vi fremme ved barnehagen. Barnehagene her ligner ikke mye på norske når det gjelder beliggenhet iallefall. De ligger i bygårder og har ikke uteplass, til gjengjeld er det veldig mange flotte parker med lekestativer i nærheten som de går på tur til hver dag. ( Vel og merke hvis det er fint vær, for regner det går de IKKE ut, syntes jeg ser en norsk bhg som lar seg stoppe av litt regn..)
Tok et par bilder på vei hjem også, Brookline er full av flotte vegg"malerier", kult og fargerikt:)

Og jeg måtte innom Trader Joe å handle litt på vei hjem også.
Og dette er rett utenfor huset vi bor i

Ha en flott torsdag alle sammen, og nyt hverdagen!!!

7 kommentarer:

Maria / Frøken Fryd sa...

Yeees ! Lækre hverdagsbilleder.
Det er i hverdagen vi tilbringer flest timer, og det er der vi skal huske at leve :-)

Det ser bare så hyggeligt ud, med jeres morgenstund på vej til børnehaven. Morgenmad på bænken, og blæsen af sæbebobler, men bustete hår. Hi hi. Det er skønt ikk!
Jeg værdsætter og prioterer også morgener her hjemme. Der SKAL man have god tid, og er vi sent på den, kommer jeg hellere lidt for sent, end skynder på Andrea. (altså når hverdagen ellers er som den plejer. Lige pt. hygger vi bare rundt, da børnehaven stadig strejker, og jeg er sygemeldt)

Uhhh, nyd de sidste uger i "din" by.

Klem Maria.

Lena sa...

så mange fine bilder du har lagt ut da! Ser ut som om dere hadde en skikkelig kosestund føre bhg startet, ja! Men tenk deg hvor deilig det skal bli å komme hjem til Norge og få være ute HELE dagen i bgh, da - slik som jeg er om dagen! DET er digg når sola skinner, det! Og når allergien blomstrer... *ler*

Synnøve sa...

Så herlige bilder, og hun er jo så søt i den lille jakka si... :) Skulle ønske vi hadde Starbucks her også! Og husker godt følelsen fra da jeg bodde i England og Frankrike, og oppholdet nærmet seg slutten, da knipset jeg nesten desperat rundt meg for ikke å "glemme" noe, hihi... Nydelige rhododendron utenfor dere også :) Du skal vel vise hva du fant på Trader Joes også håper jeg, hehe ;) Ha en fin helg! (Har forresten en utfordring til deg på bloggen min) Synnøve

alvorada sa...

Likte jakken til Hannah! Kjempesøt :)

Kerstin sa...

Herlige bilder du viser. Vi var i USA i fjor i orlando. Kjempekosleig. Vi kommer nok til å reise tilbake.

Sendte deg en mail ang pay it forward:=)
Hadde noen spørsmål om hvordan jeg skulle gjøre dette:=)

Ha en fin fin kveld.
Klem Kerstin

Anna Lisa sa...

Du er heldig du som får oppleve å bo slik i ei periode. Trr det er sunt og gir mange spesielle minner.
jenta di er kjempe søt!!
Masse flotte bilder frå der dokke bor, artig å få ta ein kjik.

Nå skal eg haste meg på kontroll til jormor. Ellers blir det lite gjort i dag. Skal prøve å ta det mest med ro. Verkte i heile natt og fikk sovet lite. Men det var min egen feil for å ha styrt slik på i går... Eg ba mannen min om å ligge på stua for eg orka ikkje at han makka og snur seg ved siden av meg....hehe...stakkars mann :)
Og du... Har prøvd det eine du nevnte i kommentaren på bloggen min ;) ...men det funket ikkje...
Prøver meg kansje heller på bringebærte...det høres meir fristande ut...heheh..
Ha en fin fin dag!!
Klem

Magny sa...

dette var koselig å se...
hvilken stat er derre i ??
dere er heldige som får et år i usa...