fredag 30. mai 2008

flere loppefunn


Noen husker kanskje at jeg fortalte om et teppe jeg hadde funnet på loppemarked for et par uker siden. Her er det! Tilbake fra renseriet, inkludert rensing har dette teppet ikke kosta hundrelappen engang! Og når man finner kule ting så billig blir det ekstra bra syntes jeg:)
Bare for å vise størrelsen la jeg det på var KING SIZE seng, den er ENORM :) Men jeg syntes det passet så godt der at det må nok på hver dag fra nå av. I utgangspunktet tenkte jeg å selge dette teppet, men det spørs om jeg klarer det..

På samme loppemarked fant jeg også denne stigen til en femtilapp. Og for et par dager siden fikk jeg plutselig et innfall om å "lime" på et par fugler med decoupagelimet mitt.

Stigen skal nok stå i hagen eller på verandaen ( som forhåpentligvis er ferdig bygd til vi kommer hjem:) ) Og jeg vil ha blomster på den, ser levende for meg hvor fint det vil bli med en masse hvite og rosa småblomstrede planter:)

Her i huset skal vi nok ha en orgentlig familiehelg, stesønnen min reiser hjem til Norge på søndag, så vi må finne på noe koselig sammen den siste helgen hans i Boston:)Ha en flott helg!

16 kommentarer:

anetteshus sa...

Hei!
Dette er mitt første besøk hos deg - så flott blogg du har! Teppet var kjempe-lekkert! Synes helt klart at du må beholde det selv. Det er gøy å ha ting som ingen andre har, ting man kan finne i nermeste interiøsbutikk. Det er jo disse små funnene som gjør interiøret spennende og persolnlig!

Lykke til med flyttingen du har foran deg. Sikkert en utfordring å flytte så langt!

Anette

Jorunn sa...

kjempefint teppe! og så billig da! Stigen var knalltøff også.
God helg!

Tante Mimmi sa...

Å, du finne så mykje fint! Den stegen skulle eg gjerne hatt!!:)
Tenk for eit arbeid å hekla det digre teppet, blir trøtt berre med tanken. Litt morosamt å fundere på kven som har laga det? Ei gamal bestemor kanhende?!
God helg til deg og dine!

LISBETH---<-@ sa...

Nå er det vel blitt et stort flyttelass du skal ha med deg hjem etterhvert hi hi. Nydelige loppesaker. Kos deg i helgen
klem

Miriam sa...

Misunneliiiig!!! Herlighet for et flott teppe. Tenkt å finne noe så billig som egentlig har vært så mye arbeid for noen. Knall stilig.
Og stilig stige. Samme stilen som min som du sa. De er jo så flotte de der. ..
Nydelige bilder av lillejenta på vei til barnehagen. Ser ut som dere koser dere masse. Deilig med god tid på morgenen ja.

Ønsker deg ei kjempe god helg.
Klems Miriam

prinsessa1976 sa...

Teppe er nydelig og stigen er fantastisk. Husker mormor hadde en pute med akkurat dette teppemønsteret og i akkura samme fargene. Nå fikk jeg igrunnen sånn flach back. Det var tider det når jeg reiste til mormor etter skolen for mamma og pappa var på jobb:O)

Synnøve sa...

Wow, I love it!! Du må IKKE selge dette, for et funn! Nydelig, og så stort, tenk for en jobb det må ha vært å lage det... Mitt er jo bare til enkeltseng, og jeg holdt på å døøø på slutten, hihi ;) Herlig stige også, du er heldig! Ha en strålende helg! Synnøve :)

Anna Lisa sa...

Teppet var kjempe fint hos deg. Du må ikkje selge det. Det passa så fint inn med andre fargane i putene.
Kos deg siste dagane i Boston. Blir spennande å flytte og starte litt annerledes kvardag i gamle Norge.
Ha en fin lørdagskveld.
Klem

Mona. sa...

Ååååååhh,så heldig du var,både med stigen og teppet....hadde tatt begge deler,jeg også......og jeg hadde ikke solgt teppet : ) Ønsker meg et slikt,jeg også,men hekling er ikke for meg......så jeg må nok på jakt ! Ha en fin-fin søndag :)

Ia sa...

Vilka härliga bilder du har på din blogg och den virkade filten är bara så läcker. Hittade hit via Huset ved bekken. Kika gärna in hos mig (www.galtoroad.bloggagratis.se)/Maria

Tulip sa...

Flott teppe og stige du har fått tak i!
Heldige deg!:)

Klem

borghild sa...

Så utrolig kult bestemorsteppe!! Jeg har veldig sansen for interiørstilen din, og putene dine har noen flotte farger og motiver. (Jeg synes likevel at 'hodene' dine er skumle, da;-) Og stigen er bare helt herlig, skulle gjerne også hatt en sånn...:-) Klem B:-)

Krusedull sa...

Her er det alltid så mye fint å se! Så flott teppe! Jeg har en utfordring til deg, som jeg tror du klarer flott jfr. Starbucks-besøkene dine f.eks. DET skulle gjerne jeg utøvet mer! : ) Ha gode junidager! : )

Krusedull sa...

PS: se i bloggen min!
(men det skjønte du kanskje...) ; )

mali-mo sa...

Herlig teppe! Og så nydelig den stigen var! Jeg sitter og leser som en gammel gnu og føler meg helt ør. Måtte bare innom deg en kjapp tur.

Maria / Frøken Fryd sa...

Hej der!

Takker for udfordringen for nogle dager siden :-)

Dernæst.... Jeg elsker de puder du har liggende på sengen, de er godt nok flotte! Og stigen... Jeg kan også levende se for mig den med masse bomster på, og så fin du havde pyntet den også.

håber du får en god uge,
klem Maria.