fredag 2. mai 2008

Det tok lang tid..

.., men nå er jeg endelig ferdig. Og jeg er kjempefornøyd. Elsker fargene:)
Tok noen bilder av teppet på den gamle kontorstolen min som jeg kjøpte på en antikvitetsbutikk i Essex. Tror den er ganske gammel, men uansett har den en masse flotte detaljer og ser veldig gammel ut

April har grunnet Hawaii ferie og besøk fra Norge vært veldig dårlig på håndarbeidsfronten, men nå skal det strikkes og hekles masse fremover:)


Her ses størrelsen på teppet, skulle egentlig hatt det mye større så jeg kunne ha det over hele sofaen hjemme i Norge.., men da flere prosjekter venter, garnet var ganske dyrt og jeg ikke er verdens mest tålmodige sjel ble det et stolteppet istede:)

Og her er stolen jeg tenkte å ha teppet over. I sommerhuset vårt.

Måtte bare ta et par bilder av de nyinnkjøpte bladene mine. Det er et så vannvittig utvalg i blader her! Og de er billige, mellom 15 og 30 kroner. Et blad for enhver stil eller hobby, ehh sa jeg ETT blad, mente mange. Og som dere ser på det ene bladet er det snart morsdag her i usa. Så i år får jeg to! Fikk gave ( en spøkelseblyant) og tegning av Hannah når det var morsdag i Norge i høst, og nå må hun jaggu feire mamman sin en gang til:)

Er noen av disse bladene å få tak i i Norge?
Ha en flott helg!! Håper været er bedre på andre siden av atlanteren..

9 kommentarer:

LiNda:) sa...

for et utrolig nydelig teppe<3

borghild sa...

Skjønner godt du var fornøyd med fargene, for de var nydelige!! Litt sånn blandede fylte drops-farger:-)
Må si jeg misunner deg både utvalget og prisene på blader, det kan jo bli litt dyrt i lengden, tør faktisk ikke tenke på hva det utgjør i året... Men så røyker jeg jo ikke eller noe sånt, så da er det kanskje greit?;-)
Ha en super helg! Klem B:-)

Maria / Frøken Fryd sa...

Åhh - du er SÅ flink altså ! Rigtig flotte farver og hvor har du været dygtig til monteringen. Det blir rigtig fint draperet over stolen *smil*.

Jeg er faktisk begyndt at skære ned på mit forbrug af blade... Ikke at det betyder jeg ikke køber blade mere overhovedet, næææ nej - bare ikke så mange mere som jeg HAR gjort, hi hi. De ser gode ud dem du har købt der.

Og så - LOOOL, sikke en drøm du har haft. Bursdagselskab og spekhuggere, det lyder morsomt ! Godt jeg var med, for det må have været uforglemmelig, ha ha ha.
Jo du, bloggingen går eèn til hovedet. I daglig tale kan jeg sagtens finde på at fortælle om noget, en jeg kender i USA / Norge / sverige har oplevet. Jeg fortæller vidt og bredt somom det var veninder jeg havde mødt, og kendte veldig godt. Sjovt :-)

Klem Maria.

Maria / Frøken Fryd sa...

Forresten - må lige huske at svare dig på dit spørgsmål.
Da jeg skrev "klaske på" menes det som at jeg bare hurtigt har lavet pynten på jakken, og ikke gjort så meget ud af detaljerne. Altså en jargon for noget der er gjort hurtigt.
Det er i øvrigt syet på.

Klem Maria.

chatrine sa...

Heihei!
Tusen, tusen takk for koselige kommentarer i min blogg!!!:)
Her hos meg går det i ett, å man her nesten ikke tid til å blogge engang;) Våren har endelig kommet, å den må jo bare nytes!;)
Gurimalla så fint det bestemor-rute teppet ditt ble! NYDELIGE farger!
Du spurte om bølgeteppet, vet du, jeg hadde en stor krasj på maskina mi her om dagen...i hele forige uke... mønstret ble vekke, men jeg skal finne det til deg, for det er superlett!!! Enklere enn bestemor-rutene dine;)
Trives du der borte i "junaiten"??:) Bodde selv i florida i 4 år, ja men det er en del år siden nå... savner det gode været!!! Her i Tromsø kan man jo ikke engang sammelikne det... Jeg vil ha kaktuser, palmer og basseng i hagen, ikke en hel masse snø....
Nå er det forresten nesten(!) ikke mere snø igjen, så det er håp:) I morra er det meldt 16 grader, joho!!
Hadde forresten en bitteliten jobb "over there" med å reparere antikke quilter, det var spennende. Her er det jo ikke akkurat mye av den slags... men jeg syr nu litt enda avogtil;)
I øyeblikket er det strikking som gjelder, og det kommer tilbake rett som det er;)
Ja, ganske ofte faktisk:)
Men nu bare "plaprer" jeg i vei her..."non stop!!"
Du må ha en kjempefin helg!
Masse klemmer fra chatrine:)

Marianne sa...

Kjempefint teppe, for en jobb. Garnet ser deilig ut og fargene er flotte sammen. Well done!

mali-mo sa...

Teppet ble jo kjempefint. Og nå har jeg bestemt meg; i sommer SKAL jeg lære meg dette. Bestemmer her og nå at dette blir årets ferieprosjekt, for ditt var så utrolig fint. Stolen å veldig fin t også. Nydelig varm trefarge, lurer på hva slag tresort? Fin iallfall. Ikke så mye tid til blogg for tiden, tusen prosjekter og eksamen tikker stadig nærmere hehe. Nå er det natt her!

Anita sa...

Nydelig teppe!! Moro ikke sant??!! Har store planer om et til jeg, så vi får se! Må ha et håndarbeid på jobben og da er disse lappen veldig kjekke! Ha en god uke!

Drømmen om en eplehage sa...

Ser nå det er lenge siden jeg var på besøk her... Hmmm, pussig!

Huset deres er hvertfall kjempeflott. Så mange detaljer som man ikke får i nye hus uten at det koster skjorta. Overskapene til kjøkkenet deres, er de fra IKEA også? I tilfelle må jeg si jeg er imponert! Lekkert var det okke som :)

Og Punt synes jeg står godt til navnet sitt. Det putter jeg i lomma og sparer på for hvem vet, kansje en dag får kansje invandringsministeren i huset en ny viktig stilling. *fnis*

Bestemorteppet ditt ble kjempeflott. Og det finnes jo ikke bedre planer enn de som blir til på veien.
Country home er å få kjøpt her hvertfall og kansje noen av de andre også. Du får sende hjem en helt egen kasse med lektyre før du flytter.

Ha en strålende og kresativ ukestart!