torsdag 8. mai 2008

Award, utfordring og bokanbefalinger


Tusen tusen takk til Flittiglisene for denne!
You made my day:D
Og jeg skal gi denne til fire bloggere, det er ikke lett.. som dere kanskje har sett er "linkelista" mi ganske lang og skulle gjerne ha gitt denne til alle der. Men gir den til:
Hun tar de mest delikate, vakre bilder. Hun har et fantastisk flott hjem, og et gjesterom som bare er PERFEKT!!
Har en kjempekoselig blogg, viser stadig frem flotte loppefunn og jeg gleder meg til å se den ferdig oppussede hytta:)
Hun har nettopp flyttet inn i et nybygd hus, og har fulgt hele prosessen på et annet forum. Huset er helt fantastisk! Så mange detaljer, som skriften på trappa:) ( gå inn å se!) Og hun har i tillegg en beundringsverdig gjennomført stil
også må jeg selfølgelig gi den tilbake til Flittiglisene igjen!
I tillegg til å vise frem flotte interiør, kule ting de har laget og steder de har, lager de reportasjer fra bloggeres hjem og de har startet norske interiørblogger! Kjempekoselige, flinke og kreative jenter!!

Jeg har også blitt utfordret av Maria, Frøken Fryd

Og utfordrer dermed de fire jeg har gitt awarden med det sammen :


Hvilke 3 navn går du under?

Jeg er litt kjedelig på dette området..blir kalt Tove og mammaNevn 3 ting som skremmer deg

Vel, alle har nok fått med seg den drapsaken som nettopp skjedde i Kragerø.. Jeg gikk i klasse med ham i 9 år og er fullstendig sjokkert over hva som har skjedd. ( Nok om det, det er vansklig å tenke for mye på det, det er så ubegripelig og uvirkelig)Så det at et menneske er i stand til en slik handlig skremmer meg!!
At noe fælt skal skje med famile eller venner
Slanger, de er både skumle og ekstremt, ekstremt ekle


Nevn 3 ting du ofte/ helst har på deg

Olabukse

Fargesterk topp

Den grønne Odd Molly jakka mi:)


3 sannheter om deg selv

Jeg er en "hønemor" av dimensjoner.. jeg vipper ikke over på den "sprø" siden altså:)

Jeg skulle virkelig ønske at jeg klarte å holde meg til en innredningsstil, meeen det kommer jeg aldri til å klare...

Jeg er altfor glad i sjokolade, og spesielt noen utrolig gode sjokoladekjeks de selger påbutikken rett borti gata ( ganske myke lyse kjeks med masse biter av mørk sjokolade..)


3 ting du gjerne vil ha

Lokale der jeg kan starte butikken min, blir liksom ikke mye til butikk uten lokale..

Masse magnoliatrær og syrinbusker i hagen min istedefor gamle epletrær som bare "produserer" uspiselig frukt

Et klesskap der jeg bestandig finner det perfekt antrekk

Fikk disse bøkene i posten for et par dager siden. Og jeg må virkelig anbefale dem, de er fulle av inspirasjon og ideer:)


Og nå var det natta for meg, etter to dager mer eller mindre uten pc var det veldig deilig å få den igjen ( Mannen min måtte ta med seg laderen på jobbreise for han hadde glemt sin på kontoret..grr..) Men utrolig hvor mye mer man får gjort uten pc...

5 kommentarer:

Livy sa...

heisann!
for en utrolig flott blogg du har! Masse inspirasjon her! Ønsker deg en riktig fin pinse, og tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min!

*klem*

Maria / Frøken Fryd sa...

hej

Hi hi, morsomt du tog udfordringen - men trist emne der kom op. Fy ha, for en fæl og forfærdentlig ting/sag. Det er jo slet ikke til at holde ud at tænke på. Forstår virkelig du slider med tankerne omkring det, og Hannah får ekstra masse kos og klem.

Noget der er langt hyggeligere er din award - tillykke med den, den har du virkelig også fortjent *smil*. Og bogtipsene - uhhh, lækre og meget inspirerende billeder. Håber virkelig du får lokale til din butik, for med din smag og stil, kan det kun blive en vellykket bedrift. Og så vil jeg være så fræk at sige dig min ærlige mening om en sag. Du må ikke ønske dig at være i stand til at holde dig til en stil indenfor indretning. SÅdan som du indretter, er lige præcis sådan som det er stilig at gøre. Jeg mener, du er unik, det går ikke an at kopiere, og det blir så levende og ægte hyggeligt at kigge ind ved dig. For du er "Tove", og ikke en eller anden der har et hjem fyldt ud med bare Bohus møbler feks., eller med feks. bare arkitekttegnede møbler - nej, du har sjæl i din indretning, og det er det der gør det så lækkert ved dig !

Nå... det blev langt - skulle tro det var mig der havde været uden computer og var abstinent, hi hi

Klem Maria.

Dinah sa...

Oi, en award til MEG!!???!!! for en ære!! det er jo helt utrolig! Tusen tusen takk! :)
Jeg må jo si som Livy at du har en utrolig flott blogg! det er veldig morsomt kikke innom deg.
Jeg ble også veeeldig nysgjerrig nå som du skrev at du var klassekamerat med han fra Kragrø,(som er en utrolig tragisk tragedie. Når man har barn selv går slike ting virkelig inn på meg og det er vanskelig å fatte at slike ting går ann)
betyr det at du også er fra det blide sørland??
Ha en fin fredagskveld, nå skal jeg ut å grave. Vi skal nemlig bygge på huset og må lage ny grunnmur :))))
Ciao Bella! og igjen tusen tusen takk for awarden,det var veldig morro og overraskende!

Evami sa...

Heisann!

Så grusom sak den der drapssaken og enda verre når man vet hvem det er. Tragisk,tragisk ,tragisk...
Det er grusomt å lese,og enda verre når man har barn selv som man bare vil beskytte....

Over til noe mere hyggelig.grattis med Award:) Så koselig:) Og for noen lekre bøker du har kjøpt deg,er sånne en kan sitte og bla i og drømme seg bort i på timesvis:)

Kos deg ekstra masse med Hannah og ha ei deilig pinse:) Klem Eva

Synnøve sa...

Gurimalla, tusen takk for awarden...! For noen komplimenter, blir helt rørt jeg, hihi :D Vel fortjent at du har fått den i hvert fall, blir som sagt glad av fargene i bloggen din og hjemmet ditt ;)

Apropos gjesterommet, så ser du jo i Fleamarket Finds hvor jeg fikk inspirasjonen til sengeteppet...! Elsker den boken :) Kos deg masse med jenta di, skal dele ut awarden og ta spørsmålene i mitt neste innlegg. God helg! Klem fra meg :)