mandag 26. mai 2008

Award og pay it forward

Jeg har fått denne av Fru Vims! Tusen, tusen takk!!
Og jeg skal igjen gi den til tre bloggere, et VELDIG vansklelig valg, men gir den til tre som deler hjemmet sitt på en flott måte:)
Lisbeth
Marianne
&
Maria, Frøken Fryd

For noen uker tilbake skrev jeg meg på pay it forward hos Lille Trille. Nå vet ikke jeg om man skal ha mottatt pakke før man "lager" sin egen? Men tenker som så at hvis jeg skal få tid til å sende amerikanske pay it forwardpakker så må jeg gjøre det nå:)

Så de første tre som svarer på dette innlegget får en pakke av meg om ikke så lenge

7 kommentarer:

prinsessa1976 sa...

Grattis med award! Du trenger ikke å lage/kjøpe dine gaver selv om du mottar. Men innen et år må du sende dem. Så du har god tid og kan slappe av. Jeg holder på nå i kveld med noen gaver men tregnte en pause i alle syinga- Kan jo ikke melde meg helt ut heller. Ha en fin fin kveld. Klem fra Elin:O)

micano sa...

Gratulerer med award!! Vel fortjent!!
Så kjekt med pay it forward! Ha en fin-fin kveld!

Huset på toppen sa...

Gratulerer med award!! Jeg har vært med i pay it forward, har sendt avgårde før jeg har mottatt, jeg liker å få ting unna hvis jeg klarer det!! så lykke til!!

Ha en fin mandagskveld!!

Kerstin sa...

Hei

Gratulerer så mye med award. Det skjer så mye spennende inne på bloggene. med Award,utfordringer og pay it forward. Er ikke helt sikker på hva den sist nevnte går ut på.

Ellers en veldig kosleig blogg du har . Tror ikke jeg har vært innom her før.
Takk for titten, kommer igjen en annen dag..Ha fin kveld.

Maria / Frøken Fryd sa...

Halløjsa...

Skal jeg have award, uhhh - tusind tak Tove. Det er jeg glad for *SMILER*. Så skal jeg give videre til 3 går jeg ud fra. Uhhh.. tænke, tænke.

Pay it forward.... Jeg har læst om det et eller andet sted, men jeg husker ikke hvor, eller om hvad det er og hvordan det foregår. Kan du ligge et link eventuelt?

Ha en god dag,
klem Maria.

Anna Lisa sa...

Gratulerer med AWARD!!
Ønska deg ein fin tirsdag!
Klem

prinsessa1976 sa...

Å ja jeg er med:OD