søndag 18. mai 2008

17 mai og loppemarked


Vi feiret 17 mai i går, men det ble ikke som hjemme. Toget skulle ikke gå før klokka to, og det er veeeldig lenge å vente for en fireåring, her pyntet med selvlaget flagg:)


Vi satt lenge ved elvebredden i Cambridge å ventet på toget som aldri kom, dvs det var en time forsinket, så når det kom var vi i festlokale allerede..
Det var faktisk ikke is å få der vi var, men det ble nok sukker likevel..


I dag har jeg vært på et STORT loppemarked, med kona til kollegaen til mannen min, vi oppdaget plutselig at vi hadde samme interesse for loppemarkeder:) Og vi har planlagt dette i månedsvis, men først i dag har vi fått det til. ( Jeg har nesten ikke sovet i natt, våknet med feber..., men jeg skulle hatt VELDIG høy feber for å ikke dratt i dag:) )


Dette stedet ligger ca 45 minutters kjøring fra Boston, og er åpent hver søndag i sommerhalvåret, jeg skal helt sikkert tilbake:)


Var også innom i essex( antikvitetsBYEN i Massachussets), men det ble litt nedtur å komme til "butikkpriser" etter et loppemarked der jeg gjorde noen veldig gode kjøp. Blant annet har jeg leita en stund etter et seilskutebilde til sommerhuset vårt. Og de jeg har funnet tidligere har kostet fra 500 kroner og oppover...kjøpte et i dag til 5 dollar!! ( ca 26 kroner) Og et STORT bestemorsteppe til 10 dollar!!! Skal levere det på renseriet i morgen, det luktet litt kjeller av det, skal vise det frem når jeg får det tilbake derfra:)

Vi hadde ikke noe problem med å fylle bilen:)Jeg fikk kjøpt så utrolig mye stilig, Hannah sitter nå å leker loppemarked med seg selv. Har pakket ut av alle posene og selger rosekaffekopper, terriner og tallerkner til seg selv og hele leken forgår på kav amerikansk:) Nå er all energien min borte, men i morgen skal det vaskes å ryddes på plass ( eller i pappesker..) Og da får jeg nok tatt et bilde eller ti også:D

Måtte bare ta et bilde etter alt var satt ut på gata uttafor leiligheten vår. Ble mye for 80 dollar!
15 kommentarer:

mali-mo sa...

For noen flotte kupp du har gjort! Det loppemarkedet så ut som et sted jeg kunne kost meg glugg ihel på. Så masse flotte ting å snuse frem, og sånne røverkjøp da!

Så trist med 17 maitoget for Hannah da, det var jo skikkelig dumt. Får håpe feiringen ellers ble et plaster på såret for den vesle frøkna. Så fin hun var i kjolen sin og med sjalet!

Miriam sa...

For ei herlig lita jente du har, og så nydelig det rosa sjalet hun har på seg var. Har du strikket?

Det må være fantastisk med loppemarked HVER søndag. Jeg tråler avisene hver torsdag og fredag, men har vært lite i det siste. Jaja.. blir iallfall noe til sommeren. Den stigen var rålekker. Sånn en kunne jeg godt tenkt meg ja.
PS. Du er NØDT til å publisere et bilde av den containeren dere skal ha med dere hjem til Norge. Blir sikkert et herlig syn med alle de loppene du skal greie å få plass til i den ;) haha..
Ha ei flott uke da! klems Miriam

Tante Mimmi sa...

mmm! for eit loppis! Såg heilt fantastisk ut- eg hadde nok hatt skrapa lommebok...
Så søt tulla var og veeeldig sjarmerande med heimelaga flagg!

Marianne sa...

Kan kanskje trøste med at vi feiret den mest amputerte nasjonaldagen noen sinne. Etter å ha hutra oss gjennom det lokale barnetoget kl 10 (hvor drilljentene gikk med armene og blikket mot asfalten og gråt av regn og sludd)måtte vi legge ungene i badekaret og henge finstasen til tørk. Droppa toget i byen for første gang og gikk heller hjemme i stilongs og bunadskjorte(!) og lagde mat og ventet på gjester som kom etter hvert. Koselig dag, men heeelt uten de tradisjonelle gjøremålene... Tenker det ble en dag vi vilø huske!
God uke til deg, fine loppefunn du viser : )
Hilsen Marianne

Lyst på livet! sa...

På det loppemarkedet tror jeg at jeg hadde kommet til å gå berserk jeg også!!

ha en fin dag :-)

Klem Torunn

LISBETH---<-@ sa...

Vel overstått. Ser ut til at tulla di koste seg uten is, bra! Stilig loppemarked, blir noen lass med hjem til Norge tenker jeg, om du har bestemt deg for loppis hver søndag må du vel leie en egen loppecontainer til hjemreisen, hihi
Klem

Anitas hus sa...

Å så mange fine funn du har gjort.
Likte så godt den gamle gardintrappen;)

Skjønn lita jente du har også. Skjønner godt at dagen ble lang når toget gikk så seint.

Ha en fin dag!

Drømmen om en eplehage sa...

Guri, for noen funn du gjør. Forstår att loppis in Amerika er noe helt annet enn loppis her hjemme...

Her ser det ut til at sesongen er over og det eneste det ble var en lusen mugge til 10kr. Føler meg faktisk snytt! He, he!

Du, det er en ting jeg skulle spurt om en stund.
Red velvet cupcake, er det en type ferdigpakke muffin eller er det en egen oppskrift?
Så det på tv for leeeenge siden og har ikke glemt den deilige røde muffinsen. Så så god ut. *Fnis*

Anita sa...

Såå spennende med sånn loppiser!! De forrige innleggene dine innehoder sååå masse nydelige ting!! Og det bakfra bildet av tula er så perfekt!! Gleder meg til åfå se alt du kjøpte!!

Drømmen om en eplehage sa...

Å, tusen takk Tove!
Da skal jeg prøve å bake de en dag. Kansje til helgen... Sikkert en milliard kalorier i, men med tanke på hvor mange kalorier jeg har spart bare ved å tenke på de kakene så lenge går jeg faktisk i minus. *nikker ivrig*

Tror de har rød farge på Jernia... må sjekke opp det.

Tuddelu:)

Anna Lisa sa...

For ei nydelig lita tulle du har. Så søt:)
Og fin var ho til feiringa med flagget sitt. Koselig.

Loppemarkedet så ut som en drømmeplass for loppemarkedgal sm meg:)
Akkurat slikt loppemarked eg drømmer om.
Her i Norge er det stortsett bare rusk man får tak i på loppemarked...sjelden man er heldig. Men fann nokre kurvstola på eit loppemarked i fjorhaust, og det hadde eg ønska meg lenge.
Ha en fin kveld.
Klem

Synnøve sa...

Wooow, lucky you...! Så heldig! Jeg så litt av hvert der jeg kunne tenkt meg å satt fingrene i altså ;) Så herlig å ha et slikt loppemarked i nærheten hver søndag! Her er vi liksom litt prisgitt loppis-sesongen høst og vår... De koffertene var jo herlige! Og for ei søt pie i finstasen med hjemmelaget flagg, skjønn :) Ha en fin kveld, gleder meg til å se pleddet! Synnøve

borghild sa...

ÅÅååååhhh så mye fint!!!! Kunne gjerne hatt både stigen og klossene, og mye av det andre også!!:-) Blir litt misunnelig på alle de flotte markedene når jeg ser disse bildene;-) Så skjønn Hannah var også, men kjedelig med toget som aldri kom:-(
Håper dere får en fin uke! Klem B:-)

Persilja sa...

Stegen och ramarna! Woaw! Vilken fantastiskt loppmarknad! lampan jag skymtade, den röda med tygskärm var ju också fin!

Huset i Hagen sa...

Oi.oi.oi! Der skulle jeg gjerne ha hvært! på loppemarkedet altså. :0) Hannah var veldig fin da i kjolen sin og det nydelige sjalet:0)