tirsdag 29. april 2008

Pynt

Møt Pynt..


...katten vår. Ja, den heter faktisk pynt:) Og hvis noen tenker at det er et morsomt navn..tenk nøye gjennom det før du kaller et eventuellt dyr det samme. Vår pynt er nå 7 år gammel, og de siste 7 årene har jeg hørt samme regla. Eks: Vi er i en butikk og jeg ser en fin pute, et stearinlys eller ja en pyntegjenstand, mannen min eller stesønnen min spør hva skal du/ vi med det. Nei, ikke noe spesielt sier jeg, vi skal bare ha det til pynt.. Hva skal pynt med det da!! får jeg til svar etterfulgt av en rå latter..( syntes selv de er veldig morsomme) Ganske morsomt de første 20 gangene, de neste 200 deretter er det irriterende, før man som jeg har gjort nå, resignerer og lar dem ha det gøy på min og kattens bekostning;)
Navnet sitt fikk pynt fordi da vi fikk henne var det meningen at hun skulle være innekatt, og vi spøkte med at hun bare skulle være til pynt. Men faktisk var det mest pga pynt vi flyttet fra leilighet i Oslo sentrum til rekkehus på Nesodden! Så utekatt er hun, og en veldig selvstendig utekatt også. Jeg er sikker på at hun er den beste katteklatreren i verden. Etter å ha blitt jaget oppi uvisst antall høye grantrær har hun lært seg kunsten og flyr rundt i hagen vår som en apekatt. Før Hannah kom til verden var hun en ganske så sær katt, det var bare mannen min og meg hun ville kose med, hadde vi besøk så vi ikke snurten av henne før de hadde dratt. Nå derimot tåler hun det meste. Hannah har bært rundt på henne fra hun lærte å gå, hun holdt Pynt rundt halsen, mens katten trippet på bakbeina..et veldig morsomt syn:) Og selfølgelig passet vi på at ingen av dem fikk vondt eller plaget den andre. Men den tålmodigheten Pynt har vist Hannah er ganske utrolig. Og synet av en litt "lubben" katt som ligger på fanget til en ettåring å koser er utrolig nydelig ( man så ikke så mye av ettåringen:) )
Nå er Pynt på ferie på "bygda" mens vi er i usa. Jeg var så heldig å ha en kollega som ville passe henne for oss! Så nå bor hun bortimot midt i skogen og blir ganske så bortskjemt, spørs om hun vil hjem igjen.. ( Men det skal hun! )

I går ble jeg ferdig med alle lappene og festing av tråder på et nytt hekleteppet jeg har holdt på med i "evigheter", så i dag skal det monteres. Etter nesten en måned uten håndarbeid pga ferie og besøk er det veldig deilig å komme i gang igjen.

6 kommentarer:

h.espe sa...

Åh, for en herlig "pynt"..!! Jeg bare elsker katter, og din var kjempesøt altså....

Herlig dag videre!!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg! Nå har jeg hatt ett skikkelig dypdykk på bloggen din og lest om tårer da familien dro hjem til Norge, og det forstår jeg er trist. Blir bestandig ett tomrom når folk reiser. Og så har jeg nytt både pesten og besten din med glupsk interesse. Flotte var de!
Og så Pynt da, sukk så skjønn. Er glad i dyr så slike bilder går rett i hjertet . Navnet er jo toppen;o)
Klem

My little footprints sa...

Haha.. Jeg måtte le litt av dette navnet! Og hva sier du når dyrlegen spør hva dyret ditt heter? hihi.. Det "problemet" hadde nemli jeg. Og jeg skal absolutt ikke le så alt for høyt av navnet, for min katt heter nemlig Voffsi ;) hihi.. Og hvorfor det? Joda, fordi hun oppfører seg som en hund ;)

Siri sa...

Det er det beste kattenavnet jeg har hørt! Pynt! Jeg vil også ha en katt som heter Pynt...
Synes jeg ser dere stå i butikken og diskutere pynt, hehe.
Ha en fin dag!

Nette sa...

Må være det mest originale kattenavnet jeg har hørt:)
Du...sorry at jeg svarer så tregt, men ja, jeg bruker bloglines til å holde oversikten over oppdaterte blogger.GENIALT!
Du kan gå inn på bloglines.com eller send meg en mail: annettetjelle@hotmail.com
så skal du få en beskrivelse på hvordan man gjør det, inn med teskje måten:)))
Klem

Krusedull sa...

Ha ha! Artig historie og kattenavn! Hørtes koselig ut med slik pynt i huset! Koselig kjøkken også! Ønsker deg gode dager! ; )

Ps: Takk for hyggelige tilbakemeldinger hos meg, det varmer!