søndag 13. april 2008

På vei hjem



Ja, da var ferien vår ganske snart over. Og om halvannet døgn går vi gjennom døra hjemme. Døra på bilde er fra huset vårt i Norge, og det er enda noen måneder før vi skal gå gjennom den igjen. Men syntes bare bildet illustrerte at det skal bli deilig å komme hjem, til tross for at Hawaii virkelig er et ferieparadis. Og det er vel i ordet ferie det ligger, borte bra, men hjemme best:) Vi har hatt en flott ferie, men Hannah har vært syk i over en uke av de tolv dagene vi har vært her, så det har jo lagt en liten demper på ferien ja. Jeg har tilbragt litt for mye tid på et ..ja, rett og slett lite hyggelig hotellrom. Vi var hos legen med henne for et par dager siden etter at hun klaget over vondt i øret. Og hun hadde ørebetennelse.. Så nå går hun på sitt livs første antibiotikakur, og den virker som bare det:) Vi har tom vært en liten tur på stranda i dag:)

Gruer meg for å fly i morgen, og det er vel egentlig derfor jeg skriver her når jeg egentlig skulle ha sovet ( som de andre gjør..) Og det gjør det ikke bedre at vi kanskje ikke kommer oss videre fra mellomlandinga vår i morgen, da American Airlines har tatt ut hundre fly pga ekstra sikkerhetssjekk... Både fordi vi kanskje blir veldig forsinka hjem, og ikke minst fordi " hva er grunnen til denne ekstra sjekken.." og en masse irrasjonelle tanker som dukker opp..

Så da tenker jeg heller på alt som skal skje de neste ukene, vi får besøk fra Norge. Mamman min kommer. Mamman til stesønnen min kommer med kjærsten sin og faren sin, så det blir fullt hus en ukes tid:) Og neste helg skal Hannah, mannen min, mamman min og jeg til Marthas vineyard. Vi skal gå turer på stranda, kjøre amerikas eldste karusell, gå i antikvitetsbutikker, spise god mat..ja rett og slett bare kose oss. Og ikke minst tenker jeg på alt jeg skal strikke og hekle når jeg kommer hjem, har hodet fullt av ideer:)


Avslutter med bilder fra rommene vi skal bo på neste helg. Det er et lite pensjonat med ti rom vi skal bo på, og de har bilde av alle rommene på hjemmesiden sin:)



8 kommentarer:

Maria sa...

ude godt, hjemme bedst - ja, det er sant. Jeg har det ligedan hver gang jeg har været ved at afslutte en ferie. Lidt nostalgi, men også meget glæde over at skulle hjem til sig selv igen.

Hvor er det synd for Hannah (og dig) at hun har været syg så længe af ferien. Men fint i fik antibiotika til hende til slut. Bare ikke "bare-bare" med sygt barn.

Jeg forstår dig godt, med dine tanker for flyrejsen hjem. Man kan jo ikke lade være med at spekulere lidt, når ting tager ekstra tid. jeg tror bare man må forsøge at lade være, for ellers blir man jo helt ude af sig. Det skal nok gå fint, og det lyder da helt fantastisk med alt det besøg i skal have når i er hjemme igen. Bor din stedsøn fast ved jer ?

Jeg tænker lidt på dine kommentarer ved mig. Jeg ved præcis hvad det er du mener ang ledere der ikke fungerer optimalt, og stive regler og bugetter. Ved du, jeg står jo højst sansynligt uden fast arbejde i slutten af september. regner ikke med at blive forlænget der jeg er nu. Faktisk er jeg jo super glad for mit arbejde - så glad at jeg ikke kan forestille mig et bvedre sted at være fast. Men kan jeg ikke blive der, vil jeg ikke nøjes ! Så jeg går jo og "legger billet ind" ved to forskellige vikarbereauer. jeg tager lidt vagter for begge af og til. Og kommer til at køre ren vikar til høsten. Jeg vil nemlig selv bestemme, og orker simpelthen ikke at arbejde fast med vagter, aften, nat, helligdage. Kæmpe for sommerferien i de populære uger o.s.v. Nj, jeg vil selv bestemme - og det gør man jo som vikar/freelance.
Jeg synes navnet på jeres bedrift virkle velkendt, men jeg har ikke jobbet ved jer, hi hi. Jeg arbejde på Ullevål da jeg boede i Oslo.

Uhhh, det blev langt - NU MÅ jeg kravle under dynen, er helt mør efter en lang dag ude idag.

Klem, og god tur - Maria.

Maria sa...

Sikke en masse tastefejl der, ha ha. Håber du hitter rede i det jeg har skrevet :-)

mali-mo sa...

Godt at Hannah har blitt bedre, stakkar liten det var jo trist at hun skulle bli plaget sånn av sykdom på ferien. Forstår godt at det neppe kan være så moro å sitte på et hotellrom med et sykt barn, spes når hotellet var litt tvilsomt...du skrev da det tidligere?

Her har helgen vært oppgaveskriving til UiO...urk. Er lenge siden jeg skrev ordentlig akademisk og ble litt mere pes enn jeg hadde trodd. Nesten så jeg vurderer å droppe masterplanene og bare kose meg med å lage ting isteden. Det er jo det jeg egentlig vil, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg stadig havner på mere utdanning!Livet er noe rart noe.

God flytur hjem Tove! Sender deg masse beroligende tanker og håper det virker! Du har jo vært superflink med flyskrekken, og får klappe deg selv på skulderen og minne deg på at du er råflink og at du takler det!

Ha en fin ny uke og fortsatt god bedring til Hannah! PS: spiste siste sjokolade idag, har spart dem...mmm!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Nå er det andre gang jeg prøver meg på ett innlegg, internett ligger og hakker her..grrr
Så trist at hun ble syk, typisk. Godt å tenke på alt det kjekke som skal skje, det hjelper en til å hoppe bukk over det leie.
Ha en skjønn uke.
klem

Nette sa...

Hjemme beat ja, spesielt med et sykt barn! Men hun ser da ut til å være på bedringens vei, og godt er det. Du har masse spennende foran deg før du kommer tilbake til Norge, blir gode minner å ta vare på da! Håper hjemturen går bra og at dere slipper mere forsinkelser enn nødvendig.
Jeg skal straks legge meg og lese boka du anbefalte meg, den er jo knallbra! Underfundig, morsom og litt jævlig...helt perfekt:)

Nette sa...

Eh...hjemme beat???
Best skulle det stå ja:)))

Solveig sa...

Huff så trist at turen til utrolige Hawai ble dempet av ørebetennelse!!

Det er ingen plass som hjemme når man er syk, det er bare så kjedelig å ikke være der man er vant, og kan holde på med de nære ting.. ikke minst lage sin egen mat.

God bedring til den lille!!

Solveig sa...

ps du er jo norsk du og, hihi:

Vil bare tipse om ny blogg hvor alle norske interiørblogger kan legge seg til, så vi får en oversikt.
http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/