søndag 20. april 2008

Marthas vineyard

Da var vi vel hjemme igjen etter nok en tur. Denne gangen en helgetur til Marthas vineyard. Et utrolig flott sted!! Ikke bare er naturen fantastisk, men husene og interiøret i resturanter, butikker og på hotellet var utrolig flott. Dette er et utpreget sommersted, og vi var litt tidlig ute så det var ikke så mye mennesker og de aller fleste butikkene hadde førsesongsalg!! Det var vanlig med 50 - 75% på det meste. Og det beste av alt...en butikk rett ved hotellet vårt hadde opphørssalg. Jeg gjorde noen kjøp som rett og slett ga meg en intens lykkerus, haha. Men så fikk jeg tak i noe jeg har hatt lyst på veldig lenge til en "latterlig" pris:) Skal vise dere det så snart jeg har fått tatt bilder:)

Så over til bilder, først noen av husene og butikkene i byen vi bodde i, Oaks bluff. En by kjent for sine "gingerbread houses":)
Så noen naturbilder, som sagt en helt fantastisk flott øy.

Nå venter de siste sidene i den utrolig gode boka jeg leser ( Those who save us av Jenna Blum) Kommer med shoppingrapport senere:)

5 kommentarer:

Evami sa...

For en nydelig plass Marthas vineyard var. Har hørt mye om den plassen, har ikke amerikanske presidneter det som ferieplass?? Eller var det Kennedyene? Det er så gøy å shoppe,når det er 50-70% salg. Får litt igjen for pengene da:) Skjønner at dere kosa dere i den naturen der,og de billedskjønne omgivelsene:)

Kos deg med boka di:) Hlder på med Harry Potter nr 5 jeg,et moster av ei bok:) Men arti og spennede..
Ha en fin dag:) Klem EVa

Dinah sa...

oi oi oi.. nå ble jeg såååå spent på hva du har handlet!BLir spennende se bilder :)
Jeg fikk også veldig lyst til å reise til M.Vineyard. Stedet så ut ut til å være helt knalL!

mali-mo sa...

Så ut som et helt fantastisk sted. Likte lyset i bildene dine. Skal bli moro å se hva du har handlet. Kjekt med besøk eller? Vi får vel en stemningsrapport?

Jeg har jobbet overtid idag, så jeg er rimelig gåen, vi holder på å pusse opp litt inne på jobben, skal bli kjekt med litt opp-piffing av interiøret der også..I Bergen har det vært sol i mange dager nå, og jeg merker at blogging kommer litt lenger ned på aktivitetslisten når været er så nydelig.

milly Garden sa...

Men vilka härliga fina hus du visar!! Vilken stad som har så spännade hus....dit vill jag åka!!


Kram Marina

Tonje sa...

For en vidunderlig følelse jeg fikk av disse bildene...det må ha vært en fantastisk opplevelse å oppleve denne øya LIVE.

Gleder meg til å se hva du kjøpte=)

Ha en flott uke!