tirsdag 22. april 2008

Hodene mine:)

ja, her kommer mine beste kjøp fra Marthas vineyard. Jeg er redd det bare er meg, men jeg syntes disse er utrolig, utrolig kule, og jeg blir glad bare av å se på dem . Jeg har hatt lyst på slike lenge, dvs alt av gamle utstillingsdukker, hoder, hender og byster. Og disse ga jeg hele 5 dollar for per stykk! ( ca 25 kroner) Så nå står disse på soveromskommoden min så jeg kan se på dem før jeg sovner..og jeg sovner med et smil:)Det beste er at det er tre forskjellige hoder, forskjellige leppestifter, forskjellige lengder på halsen, forskjellige vinkler og på den ene står det Harlem 125 på halsen.

Disse kommer til å passe perfekt som dekorasjon både hjemme eller i butikken min.

Bildene er tatt av en av de besøkende fra Norge som er glad i å ta bilder:) Han har en egen fotoblogg også : http://brainonfire.org/photo/


14 kommentarer:

Tone sa...

Oj,oj,oj, skjønner godt at du er fornøyd. Det hadde jeg vært også. Det hadde vært kult og ha de på badet også, spørs hva slags stil man har der. Grattis så mye med funnet ditt :-)

My little footprints sa...

Hei!
Lenge siden nå ;) Jeg hadde mye å ta igjen på bloggen din ;)
Så koselig med besøk fra Norge da! Fikk du deg makrell i tomat? hihi.. Min søster som bor i utlandet, bare må ha brunost og kornmokjeks hun ;)
Ser du har fått kjøpt deg masse fint, skikkelig lykketreff med opphørssalg jo, og som du sier, kjempegode priser! Da er det morsomt å hanfle og da kan man jo bare ikke dy seg av å ta med massevis hjem ;)
Ønsker deg en fin uke ;)
Klemmer fra Beth

Evami sa...

Så kule de hodene var.... Og så spesielle,kan brukes til mye de... Bare fantasien stopper deg,og det skal bli spennende å se hor de ender opp....

Flotte bilder på bloggen til kompisen din:) Det er bare å øve ser jeg:)

Ha en flottt dag:) Klem Eva

Mrs.J sa...

så mye fint du har funnet!hehe..de hodene tar kaka!hihi.. Ikke all verden om jeg hadde turt å ha de på kommoden om natten..skrekk og gru..tenk å våkne opp om natten og se..ikke en, men tre stk hoder som kikker på en!...hehe..
Ha en fin torsdag!

silje-sin sa...

Må si meg enig med dinah, aldri i verden om jeg hadde turt å ha de i hus, og ihvertfall ikke på nattbordet! Du må være en tøffing:) Ha en fin kveld! klemmer fra silje.

Synnøve sa...

Hihi! Så tøffe de var, skikkelig spesielle! Men tror ikke jeg hadde turt å ha dem på soverommet nei, grøss... ;) Husker bl.a. jeg måtte kaste ut porselensdukkene fra pikerommet mitt den gangen serien Malstrøm gikk på tv... Husker du den?? Knis... Ha en fortsatt fin onsdagskveld! Synnøve

Prinsesse Elin sa...

Nei de var tøffe. Jeg har selv en utstillings byste stående i tv stuen men en skjørte på som har blitt altfor liten men den er så fin at jeg ikke klarer å kaste den. Ønsker deg en fin fin dag. Klem:O)

fru vims sa...

hihi. flotte hoder. skjønner godt at du er fornøyd med kjøpet!! men tror ikke jeg hadde vært tøff nok til å ha de på soverommet jeg heller. stirrende på meg når jeg sover...

husker jeg sleit veldig med å sove da jeg var lita. forferdelig fantasi..

måtte ligge midt i senga, for lå jeg for nærme kanten så var det krokodiller som kunne ta meg, og lå jeg for nærme veggen så kunne jeg bli slått av politiet. skjønner ikke helt hvor jeg fikk det fra... og det var ei løve i klesskapet. tenke seg til tre dukkehoder!! hyl.

hehe

ha en fin dag!! eller kveld eller hva det er der borte nå

mali-mo sa...

Dukkehodene dine var jo pene, men jeg melder meg på i marerittklubben. Kan nok være en skikkelig pyse iblant, og det var noe med disse tomme stirrende øynene sombare var råskummelt!

Her er sommerværet på retur ser det ut til. MEN KAMERAET ER TILBAKE! Hurra. Det ko mrekommandert i posten nå idag så da jublet jeg gitt. Skal bli deilig å kunne ta bilder igjen så kanskje det blir et lite blogginnlegg med ferske bilder imorgen. Idag er jeg for trøtt, har sydd som en gal på bunadsdeler for å bli ferdig, og idag kl 1530 var de endelig avlevert på Husfliden. PUH! Snakkes!

Drømmen om en eplehage sa...

Så mye fint du har fått kloa i da!
De hodene var kule, men jeg hadde ikke fått blund på øyet med den overlegne tøtta fremst det stirrende på meg Ha, ha,ha! Husker en alt for skummel film som het "Doll's" eller noe i den dur... Mørkredd!

Men stilige var de, det skal du ha! :)

Deilig ed besøk hjemmefra kan jeg tenke meg. Er vel ikke så lenge til dere skal flytte hjem heller nå...

kos dere vider med turistene.
Klemmer fra meg til deg :)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Råååååå kule!!! Jeg har også alltid likt slike ting , mulig fordi jeg er oppvokst i butikk balnt utstillingsdukker etc .
Husker når jeg var liten så var også slike ting veldig poppis ...

Synes jo dette var noen kanonkjøp, heldige deg !

Nette sa...

Er du klar over hvor misunnelig jeg er???? Hihi...de var helt nydelige, kjempekupp asså!

Marianne sa...

Hei igjen, jeg minstet deg av "syne" jeg, husket ikke navnet på bloggen, det er så gøy å følge med på hva dere driver med "over there"! Men nå linker jeg deg : )
Hilsen Marianne

Maria sa...

WOOOW ! Hvor er de KULE !!
De forstår jeg du er glade for at have fået fingrene i. Og forstår du sover med et smil om natten efter at ligge og kigge på dem.
Fedt *smil*

Jeg har weekend nu, og du kan tro jeg nyder det. Bare tanken om to hele dage, med afslapning og hygge med min familie. Det blir godt.

Fortsat hygge til dig med dine besøg. Det også lyder rigtig skønt.

Klem Maria.