mandag 21. april 2008

funn fra Marthas vineyard (del 1)

Her er første del av "shoppefunnene" mine fra Marthas Vineyard. Disse tingene er først og fremst fra en butikk som hadde opphørssalg, så fikk alt latterlig billig:D For eksempel den store tekannen lenger nede, den gav jeg 45 kroner for ( eller 8 dollar) og jeg så en lik i en annen butikk i dag som var priset til 500 kroner ( 100 dollar)!!!
Er såå fornøyd, men det beste av alt er at disse tingene ikke er det beste jeg kjøpte!
De kommer i løpet av de neste dagene:)

Vi har fortsatt Norgesbesøk, så jeg har nesten bare tid til å legge inn bilder.
Og en av "de besøkende" har tatt noen flotte bilder for meg, så gled dere til i morgen eller onsdag, da skal jeg nemlig vise dere det jeg fortsatt er ikke lykkerus over:D

7 kommentarer:

Synnøve sa...

Å så heldig du har vært...! Herlig skap, og flott tekanne! Og den skålen med rosemønster... Sukk. Nydelig! Og Marthas vinyeard ser jo helt herlig ut :) Kos deg videre med besøket, gleder meg til å se resten... Synnøve

Evami sa...

Deilig å gjøre kupp:) Man blir i godt humør av det:)
Den skålen med rosemønster minner meg sånn om serviset vi hadde da jeg var liten... Da var det moderne,så ble det stygt og nå kjenner jeg at jeg synes at det er fint igjen.Snedig hvordan smaken går i sirkler:)
Gleder meg til å se resten:) Kos deg med besøket ditt:)

Klem Eva

Annettenett sa...

Oi, så fine kupp du har gjort..gleder meg til å se resten ja!

Hulda sa...

Så mye flott! Den butikken ser jo helt fantastisk ut. Minner meg om de man ser i Anne fra Bjørkely. Samme stilen. :) Flotte kort du hadde på bildet.

Flower Power sa...

Herlighet for et kupp du har gjort!! Skjønner godt at du er i lykkerus over å ha funnet disse skattene såååå billig:) Jeg er nyskjerrig på det gjeveste kjøpet...hehe, så jeg stikker snart innom deg igjen:)Takk for hilsen på bloggen min også.

Kos deg med besøket fra Norge, og ha en fin dag i morgen:)

Tonje sa...

Wow for noen nydelige funn du gjorde...det må da kalles funn når du får det så billig=) Er virkelig spent på de andre tingene du har kjøpt for det du viser her i dag er jo rå-flott!

Nunne sa...

Jeg har ikke ord .... må bare nyte sånne nydelige ting du viser oss...
aaahhhhhhhhh flotte ting....