onsdag 16. april 2008

Blomster og madonna

I morgen får vi masse besøk fra Norge, og nå som leiligheten begynner å komme seg etter utpakking fra Hawaii kunne jeg få pyntet litt ekstra. Og hva passer vel bedre å pynte opp med enn blomster:)
Disse to madonnaene har jeg kjøpt på antikvitetsbutikker i essex. Syntes de er så nydelige, og jeg må innrømme at jeg aldri har sett slike i Norge, er det noen av dere som har vært borti slike?
Madonna og blomster, hva kan være finere:)Prøv å forestill dere denne uten den "fantastiske" veggfargen som er her nå..

Her er en av skålene jeg kjøpte på fretex på Hawaii.
( Vi pakket i en ekstra bag vi hadde med, og slapp overvekt... godt er det for det var med noen kilo ekstra hjem..)

Hannah har også laget en bukett, for i morgen kommer mormor og hun skal sove på rommet hennes. Så da måtte hun pynte på rommet sitt


Og til slutt viser jeg frem det fine sommerfuglbildet mitt. Og samtidig de flotte fargene i leiligheten vi bor..( håper alle skjønner ironi!)Vi har tydeligvis ikke kommet oss helt med tidsforskjellen..
I dag sov Hannah og jeg til halv ett... så det ble ikke noe barnehge i dag..
Men Hannah har lovet meg at hun skal hjelpe meg å vaske ned begge badene, så vi får se hvor mye ekstra jobb det blir:)
I morgen kommer det som nevnt masse besøk fra Norge. Gleder meg masse til selve besøket selfølgelig, men også til skandinaviske interiørblader, skinkeost, makrell i tomat og surkål:)

12 kommentarer:

Karoline sa...

hei.
takk for hilsen.
håper du koser deg med norgesbesøket.
koselig med blomster på romt til gjestene!
kos deg videre!
hilsen fra såta

Maria / Frøken Fryd sa...

Hej Tove :-)

Så er du trygt og godt hjemme igen.

De der madonnaer har jeg aldrig set lignende før heller. De er fine ! Og så fint med blomster til både dig, Hannah, og gæsterne.

Tak for din lange kommentar ved mig. Det der med alder - jeg har været hvor du er nu. Det er lige "en kamel" der skal ned, og så kommer man jo over det også. Men uigenkaldeligt farvel til 20erne er det bare - til gengæld bilder jeg mig ind, at der i 30erne er så meget andet man oplever og opdager. Ens udseende er som det er ! Jeg vejer faktisk 12 kg mindre nu, end jeg gjorde da jeg blev gravid med Andrea. Jeg synes bare ikke de sidder helt hensigtsmæssigt de kg.. Så de skal ommøbleres og opstrammes noget. Det er projektet lige nu, hi hi.

SÅ må jeg bare så FLOT forhold du har til Julians mor. Det er bare så godt at høre om sådanne forhold. Alt for ofte oplever man bekrigning og intriger på den front. Det er jo et kæmpe plus, for alle parter at i ligefrem er veninder. Tomlen op for det *smil*

Kan du nu kose dig med norsk besøg, og norske specialiteter.

Klem Maria.

silje-sin sa...

Hei:) Tusen takk for tips ang teller på bloggen,men jeg får det ikke til!! Når jeg limer inn koden og kopierer,blir hele koden vist på bloggen.. Sånn skal det vel ikke være? like før pc'en går veggimellom her:) Nydelige bilder hos deg i dag forresten:) klem fra silje.

Annettenett sa...

Nydelige blomstrende madonnaer! Så mange fine skatter du får med deg alstå...tenk når du få de dit du vil, med en annen farge på interiøret ellers...gleder meg til å se ja:) Kose deg masse med besøket ditt og ha ei fin helg:)))

mali-mo sa...

Ja, jeg klarte å bli skadet av en KOLLEGA...det er søren meg utrolig hehe.Jobber med mange mennesker som ikke har helt kontroll på adferden og aggresjonen sin, men det var altså en kollega som fikk meg til legen denne gangen hehe. Det var et uhell bare og ingenting alvorlig, men jeg fikk en muskelstrekk i nakken. Er jo ekstra kjedelig nå når jeg har så masse å ordne..med innspurt i bunadstilbehør til min niese og alt..men det går nok bra.

Flyturen hjem gikk bra? Så flott!!!

Lesing er noe herk for tiden ja, og tror du har helt rett i dette med å "være inne" i tingene som du skriver. Det pleier alltid å løsne etterhvert, men ikke denne gangen ser det ut til. Nåja-får vente på "dommen" fra UiO først.

Madonnaene dine var kjempefine. Kjedelig selvsagt når man leier og ikke kan male, men det er ikke lenge til dere skal hjem til det fine huset nå! Har dere bodd lenge i USA eller?

Så kjekt med besøk, en stor gjeng som kommer forstod jeg! Så søtt av Hannah å pynte og glede seg til mormor, da smeltet jeg! :)

mali-mo sa...

Så herlig!!!! Hun er sikkert kjempesøt!

Evami sa...

Så nydelige de Madonnaene var:) Blir nesten litt sakral stemning med de...

Så godt å få besøk hjemmefra,med norsk mat og norske blader.Blir vel høytid i stua da:)

Så søt Hannah er da,som pynter til mormor skal sove inne hos henne:) Det må hun vel ha lært av mamma`n sin:)

Kos dere masse med Norge`s besøk:) Ha ei flott helg:) Eva

Synnøve sa...

Så fine Madonnaer, slike har jeg ikke sett før nei... Nydelige farger :) Så koselig med besøk fra Norge! Husker selv fra da jeg bodde i England og Frankrike, hvor stor pris jeg plutselig satte på sånne småting som norsk pålegg, hihi ;) Kos deg med besøket, og god helg! Synnøve :)

Synnøve sa...

Å jeg glemte gulvet! Jeg elsker også hvitmalte tregulv, kunne gjerne hatt et helt hus med kun det ;) Dette gulvet var allerede malt da vi flyttet inn, så jeg vet dessverre ikke hva slags maling som er brukt... Det er ganske hvitt, men jeg så nå at i forhold til den nymalte krakken min så er det jo ikke så hvitt lengre ;) Så det blir vel litt gulere og mer slitt med årene. Men det gir bare patina og sjarm synes jeg! :)

Dinah sa...

Hei du!
For en drøm å være på hawai! heldig dere er!! :) du glemte nevne brunost og melkesjokolade!:)
Du har en kjempekoslig blogg.GLeder meg til lese mer på denne. :)
ha en fin helg!

Tonje sa...

Velkommen hjem igjen!
De madonnaene var virkelig nydelige...har ikke sett slike tror jeg...så koslig det blir med masse besøk da=) Ha en flott helg=)

LISBETH---<-@ sa...

Så skjønne bilder du viser. Tenker du koser deg med besøket. Ha det super gøy med familien.
Klem