fredag 25. april 2008

Anthropologie

Ja, da var vi alene igjen. Alt besøket vårt reiste hjem til Norge i ettermiddag, så det har vært mange tårer i dag. Hannah har vært veldig lei seg for at mormor reiste, og stesønnen min er selfølgelig veldig lei seg for at mamman hans har reist og de fem ukene til han skal reise til Norge virker som en evighet for ham stakkars:(

Men over til noe hyggelig, iallefall på interiør siden. Og det er min favorittbutikk her i Boston, nemlig Anthropologie. Jeg rett og slett elsker den butikken ( og en til, men den tar vi en annen gang:) ) De har så enormt mye fint der at jeg tror jeg kunne tatt med meg ALT hjem...


Noen av bildene tok jeg da mamman min og jeg var der for et par dager siden. Og noen er fra februar da mamman til Julian tok noen bilder der. Da jeg var der sist spurte jeg om jeg kunne ta bilder, og nei det kunne jeg ikke.. Det var nemlig ikke lov til å ta bilde av utstillingene, men som hun sa: du kan jo ta bilde av mamman din i butikken! Så da gjorde jeg det:) Men turte liksom ikke å ta så mange, var redd noen skulle komme å "kjefte" på meg. Har klipt bort mamma, hun sitter akkuratt nå på flyet hjem, så har ikke fått spurt om hun ville vises frem:)


Det ble litt shopping den dagen, men dette er ikke bare mine poser altså, et par av dem er mammas:) Ja, og som dere ser, Zara har nettopp åpnet her!!! Syntes klær til meg er altfor dyrt ( kan ikke huske at det var så dyrt de gangene jeg var der i København.. ), men Hannahs garderobe fikk noen påfyll derfra:)

Boston, her i den største shoppinggata Newburystreet, har virkelig blitt VAKKER de siste ukene.. Magnolia blomster i nesten alle bygatene, og der det ikke er magnolia er det forsythia eller noen trær med hvite blomster ( vet ikke hva slags trær det er). Og sammen med de gamle bygningene som finnes i største deler av Boston by kan det ikke bli annet enn flott. ( Det er jo " et par" skyskrapere også da.., men det er mest av dette) De siste dagene har jeg brukt samme klærne som jeg brukte på Hawaii.. det har vært opp mot 30 grader, og det med varm vind. Og det blir ikke kaldere om kvelden heller, byen ligger omtrent på samme breddegrad som Barcelona, så blir det varmt, ja så er det VARMT. Så om noen av dere som leser har tenkt på en tur til Usa i fremtiden må jeg virkelig si at Boston i mai ( er nok orgentlig sommer her da) er perfekt:)


Tilslutt et lite bilde fra hjemmesiden deres til dere som kan sy, disse må vel være til inspirasjon på "vimpelsiden" :)


2 kommentarer:

Storeflittig sa...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAnthropologie...

Nei du, nå ble jeg så misunnelig at jeg må gå å ta meg en kopp kakao. Som de fleste andre som bruker mange amerikanske nettsider som inspirasjon er dette en av de butikene jeg SAVNER i Norge.

(ergrer jeg meg grønn for at de ikke sender til norge. joda de sender til sverige, men hva hjelper det, hihi:)

Misunner deg ikke tårene, det er så hardt å måtte si farvel, heldigvis betyr det at dere er glade i hverandre og bryr dere om hverandre, og ingenting er mer verdifult en det.

fru vims sa...

den der butikken elsker jeg også. hehe, selv om jeg fikk vite om den akkurat nå og kun har sett dine bilder. ;)

så rart at det ikke er lov til å ta bilder av utsillingene, er de redd folk skal kopiere og innrede slik hjemme også?? DET hadde vært over kanten...!

selv om det er trist at besøket har reist hjem, så vet du jo at du snart skal hjem selv, og da er det jo ikke så veldig trist (sånn satt i perspektiv mot de som aldri skal flytte hjem og kun ser familien hvert 2. år eller no.... ehh ja... var det no trøst? kanskje ikke...)

her skal vår 14. dag som nygift nytes med lasagne :) vimsemannen er sliten etter en jobbfest i går, så det er nok jeg, hustruen, som må lage maten...