onsdag 9. april 2008

Aloha igjen:)

Da kommer et nytt "reisebrev" fra oss på Hawaii. Det blir ikke så mange strandbilder i dag, da Hannah har vært syk noen dager og vi mer eller mindre har holdt oss på hotellrommet. Så i dag blir det først og fremst shoppingbilder..
I går kveld kom jeg hjem med en kilo skjell.... Har erklært meg selv sinnsyk i gjerningsøyeblikket...for jeg MÅTTE bare ha dem, så får overvekt på flyet bare være..

Er kanskje ikke så lett å se på disse bildene under her, da de fortsatt er i posen, men de er bare utrolig vakre, naturfarger med innslag av knallfarger, akkuratt som jeg liker:)

Jeg fikk også med meg tingene på bildet over fra samme butikk.

Jeg skal ha innholdet fra posen liggende i et stort sølvfat med sølvskjellene på toppen, og fatet skal plasseres på spisestuebordet i sommerhuset vårt. Sommerhuset er forøvrig fullt av skjell fra før av, det er skjell i skåler, blomsterpotter, glass og vaser rundt om i huset.

For er det noe jeg syntes passer i et sommerhus så er det skjell:)
Vi var en tur i dyreparken for noen dager siden, og der var det påfugler overalt.


Vakre og fargerike fugler:)
En annen ting jeg liker å kjøpe når jeg er på ferie er noe som kan minne oss/ meg om stedet vi har vært på, og hva er vel morsommere enn en barnebok i hawaiiversjon!

Dette er eventyret om de tre små griser som bor i jungelen på Hawaii, og ulven er en øgle:)
Jeg vet ikke helt hva det er med meg og postkort...


Her er tre nye jeg fant i dag


Og sist, men ikke minst har jeg kjøpt meg en ny t skjorte.


klikk på bildet og se på den lille teksten også!


Denne t skjorten kommer fra en t skjorte butikkkjede som bruker alt fra vin, kaffe og lavendel til å farge t skjortene sine, og de har en masse forskjellige morsomme tekster


Og nå var det på tide og få lagt seg, i natt var jeg våken sikkert 20 ganger ( føles iallefall sånn) for å gi en febersyk jente vann, legge over dyna ( lakenet) o.l

Kommer snart tilbake, forhåpentligvis med bilder av en frisk jente

10 kommentarer:

Annettenett sa...

Aloha!
God bedring til den lille tuppa:)
Nyyyydelige skjell ja og tøffeste t-skjorta:)))

Lille meg sa...

Hei du! Nå ser jeg at jeg har vært borte fra bloggene en stund. Er ikke oppdatert på det som skjer.
Men jeg skjønner at dere koser dere der.
Jeg har vært ute og fartet, jeg også, men ikke til så eksoitiske steder som deg.
Det er vel begrenset levetid på skjellene, så jeg håper de blir oppspist....
Sinnsyk i gjerningsøyeblikket du!
For noen år siden vant min mann og jeg 10 kg(!) levende blåskjell på en utlodning. Ingen av oss likte det, men vi fikk heldigvis avsetning på det likevel. Et vennepar av oss overtok det til stor begeistring......
Kos deg masse !

Lille meg sa...

Må bare si unnskyld! jeg har forvekslet deg med en annen Tove, men det var veldig koselig å besøke bloggen din. oppdaget det for sent, innlegget var alt sendt.

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Takk for hilsen!
Så flotte og sommerlige bilder!
Klart du må ha med deg 1 kg skjell til Norge! De så jo kjempefine ut!
Den boka med "de tre små grisene" var jo morsom og søt!
:O)
Stilig t-skjorte! Gurimalla så masse gøy du får handlet, då! Det er sikkert ikke lett å begrense seg, og tenke på koffertevekt..
Håper jenta blir feberfri!

Får vel si fortsatt god sommer til deg, for det har dere jo virkelig!
Linker tilbake!

Maria / Frøken Fryd sa...

Hej Tove.

Tusind, tusind tak for dine kommentarer. Jeg vil svare ordentlig på dem senere, men må bare udskyde det lidt desværre.
Må bare sige, at det som du skriver, kender jeg fuldstændigt !

Uff... hvor er det synd for Hannah at hun er syg. det er bare ikke sjovt for nogen af jer. Det er det værste der findes - sygt barn. Men det er godt for hende at hun kan sove en masse, og forhåbentlig sove det væk.

Og sikke fine skaller (skjell). Jeg kan se det for mig, på et stort sølvfad på bordet. Det blir virkelig flot ! T-shirten.. he he he, den taler vist for sig selv - morsomt *smiler*

Nu vil jeg finde sengen.

Masser af ferie klem til dig,
Maria.

hannemor sa...

Hei der langveis borte!! Så kjekt at du stakk innom meg, det er så koselig med nye "bekjente" ((: Ser du er telemarking? Jeg også! Det høres jo sykt herlig ut å være i sol og i sjø, du trenger ikke lengte hjem akkurat..hehe
Hvilken butikk skal du starte?
Du ser ut til å være en svært kreativ sje iallefall, og nydelige bilder du har. Vi snakkes da! ((: Klem fra hanne

Bo med barn sa...

Åh...må innrømme at jeg er en smule missunnelig på dere som koser dere i varmen. Her er det IKKE vår ennå...men jeg håper..jeg håper..

Kos dere videre! T-shirten var kjempemorsom:)

Og tusen takk for hyggelige ord:)

fru Pink sa...

Hallo, og velkommen hjem:) Ser ut som dere har hatt verdens beste ferie!

Knallfine bilder!

God helg:)

Synnøve sa...

Wow...! Ser ut som dere har en fantastisk ferie! Masse fine bilder under her, tenk så deilig det må være... Ønsker meg en tur til Hawaii en gang, har en venninne som har bodd der, har ikke hørt mye vondt om det nei ;) Og så masse fint du har funnet, fra vakre skjell til flotte kort og kule t-skjorter :) Heldige du! Ha en finfin helg! Synnøve :)

mali-mo sa...

God bedring til Hannah, får håpe hun kommer seg fort og kan nyte strandlivet igjen. DEN T SKJORTEN VAR BRA! hahaha jeg lo så mali-mo mannen skvatt borte på sofen. Fnis. Vet ikke om han syntes teksten var like artig som meg hihi. Kjempefine skjell du fikk tak i, vel verd litt overvekt ja.

Jeg venter fremdeles på kameraet, det positive er at jeg har fått dypdykket litt i fotos som jeg har hatt liggende på pc'en. Kjekt å mimre litt, og nå er altså mimringen kommet i blogglandia.
God helg!