mandag 7. april 2008

Aloha fra Hawaii

Da har jeg endelig tid/ energi til å sette meg ned med pc`n. Det er seks timers tidsforskjell herfra til Boston ( og tolv til Norge ), så med to barn blir det de som bestemmer døgnrytmen de første dagene, mao...GJESP:)
Vi koser oss masse, dette er jo helt klart "paradis". Tror dette første reisebrevet først og fremst blir mest bilder, er på vei i seng..
Vi har hatt en lang dag på stranda, ellers har været vært litt varierende, Hannah fikk også feber på fredag så vi har ikke kunnet "bo" på stranda som vi ellers ville ha gjort. Og for noen strender det er her!! Masse bølger i akkuratt passe størrelse, og minst 27 grader i vannet:)
Og innimellom kan jeg bare slappe av...

Og her er mannen min. Han storkoser seg her som dere ser:) Bare synd han må på jobb i morgen.. Men det er jo derfor vi har kommet da

Og på stranda må vi også ha hawaiikjeks

I går kjørte vi rundt på øya, og her så vi den første av to sjøløver. De legger seg på stranda for å hvile litt, uavhengig av hvor mye mennesker det er i nærheten. Heldigvis passer badevaktene på at ingen kommer for nærme. Og godt er det både for dem og oss. Denne her var 9 av 11 måneder gravid/ drektig, så den kunne nok blitt litt morsk ja:)

Angående dyr, så er det masse ganske store havskilpadder på strendene her. Og en dag vi var ute å kjørte hadde vi kjørt feil og måtte stoppe for å spørre om veien på en rasteplass på en høyde ved havet. Og det første jeg ser da jeg ser utover er en "hoppende" stor hval! Utrolig morsomt:)

Og ikke minst har vi badet med delfiner! Og det var kult for både Hannah og meg det! ( selv om Hannah etter å ha sett Free Willy filmen var litt skuffet over at de ikke hadde en spekkhogger hun kunne bade med...) Bildene er dårlige, men det er bilder av bilder..


Vi spiser selfølgelig også masse god mat, som dette løkringtårnet:)

Honolulu

Vi har leid bil, så kjører til en strand på nordsiden av øya hver dag, og her er et bilde av byen på vei hjem i dag. Det er en orgentlig storby, med alt det innebærer.

Og litt shopping har det også blitt..

...bare ikke her, selv om det er en av de nærmeste butikkene til hotellet vi bor på ( Og det er et fryktelig hotell...gammelt og ja, rett og slett litt ekkelt, men nå er vi ikke her så mye heldigvis)

Og selfølgelig ikke bare her heller, men når jeg så en "fretex" måtte jeg jo innom, og et par småting ble med ut igjen. Og det er morsomt hvordan slike butikker lukter akkuratt det samme over hele verden:)

Og når jeg først skulle "blogge" måtte jeg ta bilde av noen av tingene jeg har kjøpt ( dette er nemlig et shoppingparadis også..)
En kul t skjorte til Hannah, Kailua er byen der stranda vi har vært på ( iallefall innom) hver dag

Og jeg fant et sett med "vintage" postkort fra Hawaii


Og bare se på disse kule små boksene, vet ikke hva jeg skal bruke de til, kanskje smykkeskrin?


Så da "takker jeg for meg" i denne omgang..og går å legger meg mens dere nettopp har stått opp:)

Kommer kanskje et lite reisebrev til i slutten av neste uke, og er jeg våken nok etter at Hannah har sovnet om kvelden ( var det noen som sa ferie??:) ) skal jeg ta meg en runde rundt å kikke i deres blogger, det skjer mye på en uke her skjønner jeg:)13 kommentarer:

mali-mo sa...

Ble jeg førstemann til å kommentere? Morsomt!

For noen flotte bilder, det ser ut som ferieparadiset! Er nok litt av en opplevelse! Tenker Hannah var storfornøyd etter svømmeturen med delfinene, en spekkhogger hadde ikke akkurat vært like koselig spør du meg... Jeg har jo angst for å få vann i nesen, så sånn dykking sammen med fisker og andre dyr er ikke akkurat tingen for meg hehe. Stranden så jo flott ut-lengter etter ferie jeg nå..

Tidsforskjell er slitsomt, det er helt sikkert. Morsomt med Fretex på Hawaii! Likte de kortene, sånn vintage-sigøynerpike aktige.

Zanzibar var et paradis ja,mye fantastisk og fremdeles helt uberørt natur, kjentes ut som å komme til noe opprinnelig hvis du skjønner.

God ferie videre til dere!

Tonje sa...

virker som dere har noen helt utrolige dager...så godt det må være å reise å oppleve nye plasser...og så HAwaii av alle steder...det forbinder jeg med eksotisk og vakkert.
Så heldig dere er som fikk svømme med delfiner...(er en drøm jeg har hatt i mange år)

Kos dere masse videre! Klem

Anita sa...

Åh! Det så fantastisk ut! Her regner og sludder det om hverdandre og er skikkelig guffent! Men det er jo godt vær ute og være inne i!! Nå må jeg sy litt! Kos dere videre! Klem!

Evami sa...

Wow,hvor fantastisk vakkert det er:) Og jeg skjønner godt at dere koser dere,så synd at Hannah har blitt/vært syk.... Og for en opplevelse for henne å få bade med delfiner og se sjøløver,må jo være noe hun kommer til å husek for resten av livet:)

Ha en fortsatt flott ferie,så skal jeg se ut på sludd og snø.. Ikke like hyggelig,men godt vær ute til å kose seg inne i:)

Klem Eva

Maria / Frøken Fryd sa...

Hvor er det bare herligt !! Fantastiske billeder, og fantastiske oplevelser det må være. Tænk sig at kysse en delfin - det er jo stort :-)

Må også være dejligt at have lidt tid med manden, selvom han også må arbejde. Uha... Har slet ikke ord her, andet en WOOOOW !!

Men forstår også det er "trættende". To børn, og fuld aktivitet. Kan føles som hårdt arbejde, og trætheden må være tung om aftenen. Ham på 12 går sikkert heller ikke akkurat til ro i flere timer før dere.

Jeg glæder mig til at høre mere når du kommer tilbage - indtil da, vil jeg drømme mig væk i de der flotte billeder...

Klem Maria

Ps: stilig t-shirt til Hannah.

Annettenett sa...

Wow...for en drøm..ser jo helt fantastisk ut dette da! Men skjønner at du blir sliten, sikkert mange inntrykk å ta inn i tillegg til å passe på barna, men dette blir gode minner for dere. Nydelige bilder!!!
Klem

milly Garden sa...

Vilken härlig strand och det ljuvligt blå vattnet...synd att ni varit sjuka...typiskt när man är på semester. Vad är den höga skapelsen på bordet du visar?

Kram Marina

Marianne sa...

Ååååååå, så heldige dere er! Ser fantastisk ut. For en flott opplevelse, gleder meg til å se flere bilder.
Hilsen Marianne

Storeflittig sa...

For en fantastisk ferie. jeg ble helt satt ut jeg nå.

Håper virkelig du får nyte hver eneste dag i det som ser ut til å være paradis:)

LISBETH---<-@ sa...

Sukk... sier jeg. Der skulle en ha vøri. Håper du har kommer til deg selv igjen, sliter med den ene timen sommer/vintertid jeg, så da kan du forstå hva jeg sliter med på reise. Blir helt kokkeliko av tidsforskjeller.
Klem

fru Pink sa...

Aaahhh, dette så paradisisk ut! Så utrolig fine bilder!!

Evami sa...

Stakkars Hannah da,ikke helt hennes ferie det her...
Får håpe hu får noen ferberfrie dager også:)

Min kjære er ikke verdens mest romantiske han heller,men han slår til:) Og de gangene er så verdifulle at de varer lenge:) Trenger ikke menn ofte et puff for å være romantiske da? Tror det jeg,men er veldig fornøyd med hjertet som nå er dekt av gulvbelegg....

HA en fortsatt kjempefin ferie:) Klem Eva

Lille Trille sa...

Hawaii ser ut som et fantastisk sted, og tenk å få svømme med delfiner...hvilken opplevelse :-D

Kjempekoselig at du blir med på Pay-it-Forward, kan du sende meg adressen din på mail til meg ?
b-j-ma@online.no
Så skal jeg finne på noe (forhåpentligvis) fint :-)

Ha en flott dag!
Klem Lille Trille