onsdag 12. mars 2008

Trader Joes

I dag kommer det bilder fra min favoritt matbutikk her i Brookline/ Boston, Trader Joes. Ja, jeg syntes nesten det høres litt rart ut selv å ha et innlegg om en matbutikk, men dette er en annerledes butikk. For det første er det menneskene som jobber der, det er alle typer mennesker, blant annet står av og til en dame på over åtti år i kassa ( det går fryktelig tregt, men hun er så søt og koslig at det gjør ingenting, og har jeg dårlig tid, så går jeg bare i en annen kasse:) ) For det andre er det en egen "bod" inni butikken hvor de har smaksprøver på egne varer hver dag, så på den måten får man smakt på masse man ellers aldri ville tenkt på å kjøpt. ( Og det er mye rart altså) Og Hannah elsker det, vil helst innom å se hva de har å spise hver dag, hun får nemlig et glass melk ved siden av også, og da er hun fornøyd:)
Også er det selfølgelig maten, mesteparten er organisk. Og det er et stort utvalg, blant annet av oster ( som jeg er veldig glad i) og det er det eneste stedet i gå avstand jeg har funnet spekeskinke! ( og det MÅ jeg også ha som snacks med jevne mellomrom) Ja, også er det selve utseende på maten..eller emballasjen. Det er så mye kult der!! Bare se selv:)
Og tilslutt et bilde av min lille kjøkkenhjelper som mer enn gjerne hjelper til etter vi har handlet også. Og jeg skal love at hun tar jobben alvorlig:D

Som det ses på bildene regner det i dag, men skal jo ingenting i dag, så da er det bare deilig å være inne å kose seg. Nå skal jeg varme opp gårsdagens nachos til lunsj, vaske gulv, strikke, hente Hannah og lage indisk gryte til middag.

Og forresten

Vi bestilte flybilletter til Hawaii i går!!!! Og det er bare 20 dager til vi skal reise!!!!

grugleder meg:)


6 kommentarer:

mali-mo sa...

Det var en flink liten kjøkkenhjelper du har! Den butikken så kjempefin ut. Så hyggelig det må være å få smake på ting da, som du skriver kanskje ting man ellers ikke ville prøvd. For en koselig stemning du formidler, fikk lyst til å ta en tur til Joe's jeg også. Føler ikke at variasjonene er like store i butikkene her hjemme, både i forhold ti personale og vareutvalg. Men så spørs det om travle nordmenn på vei hjem fra jobb hadde hatt tid til å vente på 80-åringen da..Artige emballasjer du viser også, sånne som pynter opp litt.

Hehe, når du skrev du skulle "ingenting" og så bare lister opp så måtte jeg smile litt! Du er tydeligvis en effektiv jente!

Er litt småsjuk her, så jeg kjenner meg langt fra effektiv. Skal ta meg en kopp kaffe på benken i hagen og nyte den stille vårkvelden og så er det sofa på meg.

Ønsker deg en fin kveld!

Anita sa...

Så flotte "knappebilder" du har laget!! Og så sjarmerende den butiken høres ut!! Hawaii, wow! Der skulle vi ha vøri.... Ha en koselig kveld!

Bo med barn sa...

Hm...håper jeg finner bedre mat enn du kom over da:) Men skjønner hva du mener. Litt sånn som Hellas...veldig mye smaker likt. Prøvde mye forskjellig fisk der, men alt smakte det samme...med pommes frites til. Ikke akkurat gourmet man men:)

Den butikken du snakker om høres veldig spennende ut! Elsker sånne butikker!! Ikke akkurat noen lignende "her i fjorden" (som de sier her). Bare emballasjen er jo nok til å handle der.

Du får nyte det de siste månedene der borte.

Lena:)

Maria / Frøken Fryd sa...

Hej Tove

"joe" kunne jeg godt tænke mig at handle ved. Det lyder hyggeligt og meget personligt at handle der. Tænk sig en senior-politik de har, den havde aldrig gået i DK tror jeg.

Skønne bokser, flasker og emballage. Der kan man da virkelig tale om det er en oplevelse at handle ind til dagens middag :)

Og så til slut - WAUUUUUU !!!!! Hvor er du heldig at skulle til Hawaii :) :)

Klem Maria

Randi sa...

Hei
Så utrolig moro at du fant frem til min blogg...og likte den.
Så må jeg si at du har også en god blogg.
Jeg elsker også knapper, men har ikke fått fylt opp skrinet mitt enda.

Den butikken er sånn vi skulle hatt overalt. Trodde alt var stort .."over there" men ser jo at den butikken var super koselig.

Ha en fin dag, kveld, eller natt..hva det nå er hos dere.

Annettenett sa...

Oi, så tøffe flasker og emballasje ja, stilig!