søndag 23. mars 2008

søndagstur


I dag har vi vært i en skulpturpark ( http://www.decordova.org/ ) å gått tur, i Lincoln, ca en halvtimes kjøring fra Boston. Det har vært strålende sol, men ganske så kaldt! Moro å gå rundt å se på alle skulpturene, og når det blir varmere skal vi ta med teppe og mat, og til Hannahs store glede ha en ekte piknik her:)

Flotte, STORE hjerteskulpturerStilige konglemenn
Det svømte haier mellom trærne!!

Bare såå stilig:)
Etterpå kjørte vi inn til Cambridge å spiste lunsj på en meksikansk resturant. Jeg syntes ofte fargene er så flotte på slike resturanter, dvs det meksikanske/ spanske interiøret er veldig frisk med de sterke fargene. Farger man blir glad av:) ( men som jeg aldri kunne hatt hjemme da..ikke i den graden iallefall)

Det som er spesielt med amerikanske resturanter, foruten om at det er MYE billigere enn hjemme, er at det som regel er gratis påfyll av brus ( og et halvlitersglass koster maks 15 kroner...hjemme koster det vel minst 30 for et glass?? Det skal bli rart å komme tilbake til Norge og de vannvittige prisene på mer eller mindre alt) og som i dag nachochips og salsa. Deilige, varme nachochips, som vi kunne spise så mye vi ville av:)

5 kommentarer:

Mita`s hjørne sa...

Jammen var det flotte og store hjerter der, og haier i skogen - spennende...
Jo du, det er nok andre priser her til lands ja... så en må nok ta oppvasken selv for det meste her...
Så flotte de utklippsbøkene dine var... kjempesmart å samle alle gode ideer et sted...

Ha en koselig kveld...og nyt den siste dagen i påsken...

silje-sin sa...

Hei:) Takk for kommentar hos meg,og så koselig å titte innom din blogg! Spennende å lese om livet ditt i USA. Har aldri vært der,men har kjempelyst til å reise dit! Flott park dere var i,og koselig med påskeeggene i innlegget under. Det er en fin tradisjon at ungene skal lete etter påskeegg,lurer på hvorfor vi ikke har det i norge(for det har vi vel ikke?). Nyt de siste dagene av påska:) klemmer fra silje.

My Lovely Things sa...

hej!!

tack för titten i min blogg!!!

Roligt att du gillade den!!
Vilka häftiga skulpturer...härligt att se bilder utan snö..Jo, för här på västkusten sominte har fått nån snö förren nu..har mängder av snö nu..Min tröst är iallafall att den försvinner förmodligen inom 2 veckor..rolig för barnen nu när de är hemma och har påsklov...

ha en bra dag..
kram anna

Maria / Frøken Fryd sa...

Sikke en stilig park med skulpturer. Må være en kæmpe (!) oplevelse. Hvor er den god den af kvinden der er ved at kaste sit hoved, ha ha. Hvilke frustrationer må hun ikke ha ;-)

Vi tænker ofte på prisforskellene lande imellem. Da vi boede i norge var alt jo afsindigt dyrt. Men alligevel gik det jo alligevel, for lønnen og ikke mindst skatten var jo derefter. Aldrig har jeg fået så god løn og skat som i de år. Når vi så rejse på ferier i DK, følte vi os rige, for så var alt så billigt. Men ak... da vi så flyttede til DK, og fik dansk løn og ikke mindt skat.... Ja så udlignede tingene sig igen.

Uhmmm nachos.. mums det er godt :)

Klem Maria

Evami sa...

For en fantastisk park... Skjønner godt at frøkna gleder seg til hun skal på ekte piknik her... Noe sånt skulle vi hatti nærheten her også.... Spennede for små og store den parken der ja)

Skjønner godt at amerikanerne er feite jeg,for det er jo så billig å kjøpe junk-food... Svigerinna mi bor i Santa Barbara,go da vi var der,ble det masse junk,for det var lettvint og billig.... Og hjemmelaget norsk mat ble ganske så mye dyrere. 5 meals på McDonalds 20 dollar,hjemme får du vel1,5 måltid for det....

Ha en flott dag:)