fredag 21. mars 2008

Påskegodt

Da var påskegodteriet satt frem, dvs til de store i huset:)


Jeg har fyllt 30 små egg i dag med en eller to små sjokolader/ fruktkarameller i hver, og Hannah har vært på Wahlgreens å kjøpt seg en kurv hun skal samle eggene i . Så i morgen ettermiddag skal P ta med seg ungene ut en tur, mens "påskeharen" gjemmer eggene rundt om i huset, i mangel på hage.. Og store påskeegg har jeg ikke funnet! Man må jo ta skikken dit man kommer:)Ellers går dagene med til å feste tråder og sy sammen et teppe

...en jobb jeg ikke er så altfor glad i...

derfor tat det også veldig lang tid.

Men litt godteri innimellom kommer kanskje til å hjelpe:)
De nydelige blomsterdropsene har jeg kjøpt på en matvarebutikk i ChinatownKos dere med påskefri og masse godteri:D

8 kommentarer:

Skrapkaka sa...

Dette var morsomme egg! Hvor i alle dager har du fått tak i slike små skjønnheter? Elsker de bildene du har laget også, med knapper rundt. Nostalgi på sitt beste:)
Jeg også har slike inspirasjonsbøker som jeg limer inn i. Hehe. Både til interiør og håndarbeide og mote. Samler på altfor mye utklipp, men det er jo så kjekt å sitte å bla gjennom bøkene en lager selv.
God påske til deg og dine:D

Annicen

Hulda sa...

Så fine bilder du har tatt! Virkelig supre. :) De gotteriene så veldig fristende ut, de er jo fine å se på også. :)

Annettenett sa...

Åh, så masse artig egg og godteri:))) Kose dere masse!

Lille Maison sa...

Å så flotte bilder, blir glad av alle fargene! Hm, vet nesten ikke om jeg kunne spist dette snopet når det er så fint innpakket, særlig blomsterdropsene...! Eller, jo det hadde jeg sikkert klart. Hehe... Kjenner også igjen utklippsbøkene under her, slik ser mine ut også :) Ha en fortsatt fin påske! Synnøve

Maria / Frøken Fryd sa...

Hej Tove :)

Sikke masse fint du har lagt ind her i påsken. Forstår der ike er meget ferie i det for dig, med manden arbejdene fra morgen til aften - men den der venter på noget godt du ved... :)

Lækre påskeæg, og påskegodt. Det ser faktisk så fristende ud, at jeg næsten kravler ind i skærmen her.

Og så... TUSIND tak for awarden - jeg skal lige summe lidt over den, før jeg lægger den ind på min side. For vil jo også gerne give den i retur til dig - men det må jeg jo ikke. Du kan tro jeg smiler :-)

Åhh.. jeg kunne blive ved at kommentare, der er så mange fine billeder og oplevelser du har lagt ud. Men jeg stopper for i aften nu, inden øjnene går i kryds.

Klem Maria.

Drømmen om en eplehage sa...

Å, så masse godterier!
Siden det bare er meg og lillebror hjemme i år blir det litt avstumpet på påskegodter. Han er jo for liten til slikt, selv om han på underlig vis har begynt å smatte når jeg spiser sjokolade. hihi.

De utklippsbøkene dine var geniale! Jeg har separasjonsangst fra bladene mine, men de kan jo ikke samles på til evig tid...Så Oprah her om dagen, det var om et hus som ble tømt for 75tonn samlemani. Grøss!
Må se om jeg ikke begyner med ett litt mer strukturert opplegg ;)Ha en riktig god påske videre og husk å pusse tennene.
Påskeklem herfra :)

Bo med barn sa...

Hei.

Nå var det en stund siden jeg har vært innom her.

Så herlige påskeegg!

Leser lenger ned at du har tenkt å starte butikk. Så spennende!! Blir det i Porsgrunn? Da har du iallefall en kunde:)

Lena:)

mali-mo sa...

Nydelige påskeegg! Så kjekt med snop (som det heter i Bergen) som både er pent og (helt sikkert) deilig. Mmmm. Så fristende ut!

Var det ikke noe Hawaii på gang for deg eller husker jeg feil nå?