lørdag 15. mars 2008

Påske og ny jakke!!


I morgen skal jeg kjøpe denne jakken!!! Fant den på en butikk rett rundt hjørnet! Og den koster "bare" 1500 kroner her, tror nok det blir et par odd molly plagg til på meg før vi flytter hjem ja:)I dag gikk Hannah og jeg på Starbucks å drakk kakao etter frokost, og da så jeg denne søte koppen, og den måtte jo bli med hjem:)
Også har jeg vært en tur innom body shop ( der jeg forøvrig kjøper mer eller mindre alt av hud- og kropps produkter, og litt sminke..rett og slett fordi de i tillegg til å være delikate, flotte å se på og virke som de skal, liker jeg tanken bak..ingen testing på dyr, solidarisk handel osv.) Og i dag kjøpte jeg et par produkter fra den nye serien her, luktet nydelig:)
Her i Usa er det ikke påskeferie, faktisk ikke en eneste ekstra fridag. Dermed blir det liksom ikke helt orgentlig påske syntes jeg, dvs syntes ikke noen høytider blir det samme. Det handler vel egentlig bare om tradisjoner. Når man ikke er hjemme og gjør det man pleier med menneskene man pleier å gjøre det sammen med blir det liksom annerledes med en gang. Men det er klart at skulle vi vært lenger enn ett år, så måtte vi jo lagd nye tradisjoner:)Så her kommer bilde av det eneste som ligner på påskepynt her i huset:)


Ja, det ble mye "shoppeblogging" i dag, men jeg har ikke fått gjort stort annet..jeg har nemlig strikket hull i høyre pekefinger! Så jeg må la strikkingen ligge et par dager...og jeg som nesten er ferdig med et teppe...irriterende.., men uansett:

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN :)

7 kommentarer:

Livy sa...

Heisann!
Nå har jeg sittet og kost meg i bloggen din en stund, fant den ved en tilfeldighet og det er jeg glad for :-)

Så utrolig stilig den jakken er!! Skjønner godt at du bare må ha den!
Vil ønske deg en kjempefin påske, selvom det ikke blir helt det samme som her hjemme!

Kommer til å stikke innom bloggen din igjen, for her var det koselig!

Evami sa...

Koslig med pynt barna lager,har huset fullt av tegninger:) Vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av alle,for vår lille prins vil at alt han lager skal henge framme.....

Så kjedlig at det ikke er påske-ferie da,men en kan jo ha litt gult framme alikavel:)

Svigerinna mi bor i Santa Barbara,og hun er heller ikke så glad i å feire den amerikanske versjonen av norske høytider... Blir ikke like høytidelig sier hun...

Skjønner godt at du shopper jeg,det er jo så mye penger å spare hvis man finner de rette tingene,,
Uansett er det artig å se hva andre mennesker shopper,for man får jo inspirasjon selv:)

Blir hjemme-påske på oss i år... Vanskelig å dra på hytta,for det krever 2 pulker og vi har bare 1... men neste år,da må største mann ha lært å gå på ski:)

Men vi skal kose oss alikavel,marsipan,appelsiner,
kakao,påskekrim og alt annet som høærer med...
Men det blir fra onsdag av:)

Kos deg selv om det ikke blir typisk norsk påske i år.... Dere tar da igjen det neste år:)

Annettenett sa...

Vannvittig stilig jakke, grønt er dessuten skjønt i den klare fargen der, på den som kler det...og det tror jeg du gjør:)
Ønsker deg en koselig påske:)))

Lille Trille sa...

Hei :-)

Tusen takk for hyggelig besøk i bloggen min, alltid gøy med nye bekjentskaper.

Skjønner godt du må shoppe litt når du bor i USA, det MÅÅÅÅ jo være et shopping-eldorado..masse fint som man ikke får tak i her hjemme. Jakken du viser er jo bare lekker.

Kjempekoselig at du linker til meg, jeg linker deg jeg også.

Ønsker deg en riktig fin påske.
Klem Lille Trille

Lille Maison sa...

Å så flott jakken var, liker så godt sånn grønnfarge... Odd Molly har så utrolig mye fint, hadde jeg hatt nok penger skulle jeg kjøpt alt de har laget tror jeg ;) Har du strikket hull i fingern?? Wow, da må du ha vært hard på strikkingen, hehe ;) Du får hvile fingeren litt i påsken...! :) Synnøve

Annettenett sa...

Vet du...vi to har nok ganske lik smak i bøker også:)))
Tok nylig norsk eksamen hvor jeg hadde Elstad som særemne:) Leste boken "Hjem" og hele serien om folket på Innhaug, SÅÅÅ bra asså!
Liker så godt måten hun skriver på, lever meg sånn inn i bøkene hennes. Men "De gales hus" har jeg ikke lest ennå, da vet jeg hvilken bok jeg skal låne på biblioteket i mårra:))) Supert!

Randi sa...

Rååå stilig jakke!! Nydelige kopper du viser også.
Håper fingeren blir god snart så vi får sett hva du holder på med.

Feirer de ikke Påske i USA?? det har jeg aldri visst...er det bare vi Nordmenn som er så hellige (heldige) da....:))

Håper du får en fin uke uansett.