lørdag 29. mars 2008

Pinne nummer 19, og vips et nytt sengeteppe


Etter månedsvis med pinne eller heklenål 3 eller 4 har jeg blitt litt lei av hvor lang tid det tar...Bare lei nok til at jeg måtte ha et kjapt prosjekt med større pinner. Så torsdag var jeg i strikkebutikken å handlet tilbudsgarn ( masse stilig garn, og når man kjøper mer enn ti nøster får man enda 25%, så jeg har en del garn på lager nå..) Dette garnet kjøpte jeg alt de hadde av, det er veldig "stoffaktig" og bredt, og det er gullflekker på det. Det er gøy å bruke litt andre typer garn innimellom. Og når jeg var der måtte jeg også kjøpe noen store pinner, valget falt på nummer 19, det er bare såvidt jeg har klarer å holde rundt dem, hihi. Strevde litt til å begynne med, men etter noen omganger har det bare sust avgårde. Og som det ses, på to kvelder og en times tid i dag fikk Hannah nytt sengeteppe!


Jeg vet nesten ikke om jeg tør å si det engang...men jeg har ikke festet trådene engang..bare knyttet dem sammen.. Og heller ikke presset det. Nå er det å fortsette med det nye bestemorsteppet mitt, må få heklet så mange lapper som mulig før mamma kommer på besøk om to og en halv uke, for hun har lovet å hjelpe meg å feste tråder:)
Hannah har også fått en ny bok, hmm den var vel egentlig like mye til meg:) Etter at Synnøve hadde et innlegg om hun som har illustrert boka måtte jeg kjøpe den. Og ikke bare er den flott å se på, men Hannah elsker historien også:)

http://lillemaison.blogspot.com/2008/03/nicoletta-ceccoli.html

Nedenfor er et bilde fra et teater/ kino som ligger ca 150 meter fra leiligheten vår, teateret ble bygd i 1906 og fungerer i dag som Bostons eneste non profit teater ( finner ikke et norsk ord..og det er ikke bare meg, i dag kom Hannah å lurte på hva yellow var på norsk!). Det vises alt mulig av filmer der, men mest gamle, kanskje litt sære filmer. Det er også danseoppvisninger, små teateroppsetninger og ikke minst er det barneteater/ show hver lørdag! Og det benytter vi oss av:) Det er alt fra klovneshow, til curious george kino ( som vi var på i dag). Ofte er det oppvarming av lokale barn som danser eller synger, kjempekoselig. De neste fire lørdagene er det en collegegruppe som skal spille askepott teater, så det skal vi få med oss, og gangen etter der er det barneopera! Så føler jeg får gitt Hannah nok kulturellt påfyll:) I dag har det altså vært Curious George kino. Hannah rett og slett elsker den apen! Som regel når vi er der vil hun gå etter en halvtimes tid, altså når hun har spist opp popcornet sitt... ( veldig mange av forestillingene er nok mest ment for barn mellom 5 og 10). Men i dag satt vi gjennom hele filmen, over en og en halv time!

Gutta i huset har kjøpt playstation 3 i dag, så det har blitt mye blogging på meg i kveld. Gutter er gutter uansett alder:) ( må jo sies at den yngste heldigvis er den ivrigste)

Det ser kanskje ikke så imponerende ut, men det er to saler og veldig gammelt og "ærbødig"

Bilde fra hjemmesiden

http://www.coolidge.org/

9 kommentarer:

mali-mo sa...

Teppe i ekspress-fart, hmmm, kenskje det hadde vært noe for meg? Boken så kjempespennendes ut, skal sjekke ut linken du la ut.

Maria / Frøken Fryd sa...

Altså Tove - det der tæppe det kan jeg virkelig godt lide. Det er så "røft" og fede farver. Ja, jeg kan jo lide alt du laver, men må bare kommentere det :-)

Det lyder rigtig hyggeligt og sjovt med alt det kulturelle du får stoppet ind i Hannahs lille hovede, kan virkelig forestille mig george har været et hit !

Tusind tak for dine kommentarer til "badeværelset fra h...", ha ha ha. Du er nu så diplomatisk, og sige tingene meget pænt. Og sant nok, jeg kan ikke gøre noget ved det, men uanset er det jo ikke så fint, Hi hi hi. Du og Gry fik mig næsten til at få melidenhed med det. Ha ha.
Men Tove, vis det så - jeg vil se dit kaos-elektronik-hjørne. Mase, mase... Selvom det nok kun blir endnu mere kaotisk med hankønnenes nye anskaffelse. Men jeg er sikker på at du er undskyldt, for ledningsrod er jo uundgåeligt !

Klem Maria

Annettenett sa...

Nei, så stilig teppe! Så kjekt at det gikk unna, det var sikkert det du trengte nå ja, på håndarbeidsfronten:) Jeg for min del er griselei (bokstavelig talt:) og har begynt på noen vesker etter eget hode. Trenger avvekslingen asså...det kan bli for mye oldemorsruter også, kjenner til det. Nå har jeg lånt "De gales hus" forresten, skal straks begynne på den, gleder meg:) Ha en flott søndag!

Lisbeth sa...

Pinner nr 19, wow , da gå det unna i hurtigtogsfart. Kjempestilig ble det! Grattis med ny madonna, award, playstation ++++
ha en skjønn søndag.
Klem

Lille Maison sa...

Hihi, så morsomt, jeg fikk nylig en bok i posten jeg også :) Jeg bestilte en som heter Horns & Wrinkles, men jeg var litt skuffet, for det var ikke så mange illustrasjoner i den... Det var mer tekst, litt for eldre barn. Og jeg er jo ikke et eldre barn! ;) Flott sengeteppe, herlige farger, som alltid :) Ha en fin søndagskveld! Synnøve (Og for et nydelig teater!! Det skulle vi hatt her også!)

Drømmen om en eplehage sa...

Guri, så effektiv du er!

Jeg har krampe i fingrene etter bare ti bestemorruter jeg, men det kommer seg får jeg håpe... Sikter meg mot ett fiks ferdig resultat til høsten.
Snakk om å tvinge seg til tolmodighetsarbeid... *fnis*

Ha en fin uke, Tove!
Klem fra Eplemor.

BLAFREBLOGGEN sa...

Så flink du er! Og tusen takk for besøk i bloggen min. Å besøke bloggen din minner meg om den fantastiske turen jeg nettopp hadde til USA. Ønsker deg en fin uke :-)

Hulda sa...

Så flott sengeteppe du har hekla! Nydelig!!

Nunne sa...

Så ARTIG teppe! Kjære tid, det likte jeg virkelig!
Pinne nr 2o og 25 har jeg, men i Norge tror jeg ikke det finns nr 19... har ikke sett det noen steder hvertfall.
Koselig blogg! Klem fra Nunne