tirsdag 11. mars 2008

knapper og glansbilderVel kanskje ikke glansbilder..
På lørdag fikk jeg endelig kjøpt meg decopagelim, så de siste to dagene har blitt brukt til dette.
Jeg har printet ut bilder, klippet limt, vært ute for å kjøpe mer blekk til printeren,
klippet og limt mer.
Denne kassen/ skrinet har jeg vist bilde av før, kjøpte den i en bruktbutikk, og det sto gentlemans toolchest inni den. Men den sto ikke til å redde, den måtte males. Men det var det som gav meg ideen om å lime inn bilder i lokket. Så istede for å være verktøykassa til en gentleman har den nå blitt knappekassa mi:)Tenk at man kan bli så glad, som jeg blir, av noe så enkelt som knapper i vakre farger!Skulle ønske hele verden var så enkel..

6 kommentarer:

Maria / Frøken Fryd sa...

Ja, skulle ønske verden var så enkel. Men nogen gange er den faktsik også det. Når det hele kører på skinner, og man kan sidde og nyde livet. Som du gør med dine kanpper, decoupage og blækpatronerne til printeren. Hi hi

Både lyder til, og ser ud til du har haft en god dag. Du har i hvert fald været kreativ, og det ser rigtig godt ud :) Fine collager.

Åhhh - blir så spændende at se hvad postmanden har med til mig om en uges tid - føler mig helt flov over at tage imod en gave, men er samtidig mægtig spændt :)

Klem Maria

BLAFREBLOGGEN sa...

Hei Tove! Tusen takk for hyggelig visitt på bloggen min; du er hjertelig velkommen tilbake :-)Alltid like trivelig å stifte nye bekjentsskaper; det var mye fint å se på her inne også! Jeg ønsker deg en superfin dag "over there".

Hulda sa...

Så flott og originalt dette var! Nydelig måte å kombinere knapper og fine bilder på. Så fint det ble! :)

milly Garden sa...

Hej Tove,
vilka fina tavlor du gjort...kul med knapparna fantasifullt och snyggt.

Kram Marina

Tonje sa...

Hei!

Tusen hjertlig takk for de fine ordene om min blogg som du la igjenn.Så utrolig koslig at du ønsker å linke meg slik at du ikke skal gå glipp av noe.Slike ord varmer sååå!

Så nydelig den kofferten ble...det er så morsomt å drive på med decoupage...pleier du å bruke servietter også??

Klem Tonje

Annettenett sa...

Åh...knappene dine er skikkelig eyecandy...så masse fint du har lagd med de!