mandag 17. mars 2008

hagen vår

I dag hadde det endelig kommet forsythia kvister til Trader Joes, så nå er det vår i huset:)I fjor stakk jeg alle kvistene jeg kjøpte i jorda i hagen, der hvor trillebåren står på bilde nedenfor og i en stor klynge bak huset. Skal bli spennende å se om det har " virket", men får ikke nyte det før neste vår. Legger ved et par bilder fra hagen vår første sommeren vi bodde i huset. Dette beddet var totalt overgrodd, så det måtte en liten gravemaskintil for å fjerne hele det øverste laget, så la vi duk på. Men det er jo så stort at det tar noen år før hele er fyllt med blomster.

Huset er ikke rødt lenger, men en lys blågrå farge. Og blomstene/ staudene jeg har plantet i hagen går i hvitt, blått, rosa og lilla. Har ikke så mange bilder fra hagen, men disse gir kanskje en liten ide til hvordan den ser ut.På det neste bildet legger vi kantstein langs veien. Der kantsteienen ligger nå er var det enda en liten hekk, men vi syntes det litt vel mye.. Og det var derfor vi leide den gravemaskinen, for å grave opp røttene til hekken, men når vi først hadde den var det greit å få gravd opp beddet også:) I hagen vår er det også 5 epletrær, ett pæretre, to plommetrær, et morelltre og to DIGRE ripsbusker..Flott om våren når det blomsterer, men om høsten derimot..det har blitt noen bøtte dette bilde ses hekken vår, den går rundt hele huset og er på det høyeste kanskje 5 - 6 meter høy. Den gir en følelse av at vi er ganske alene, men vi bor jo midt i byen:)


Gleder meg til å komme hjem til sommeren, ta ut trampolina til Hannah og pusle i beddene:) Selv om det nok er ganske overgrodd når vi kommer hjem. Men håper en del av staudene har spredd seg, og at ikke hele hagen bare er ugress?


Fant et bilde av fargen huset er nå. Dette er baksiden av garasjen, med "bærbeddet" mitt. Her er det blåbær og solbærbusker, og flere skal det bli:)


Tilslutt- nå er jakken i hus! Og ikke bare er den fin uttapå, bare se på det flott foret!


( Og jeg måtte jo ha på grønn neglelakk, jeg har i det hele tatt blitt veldig grønn i det siste:) )11 kommentarer:

Anonym sa...

I don't understand what your wrote but I like the photos!

Hulda sa...

Jakken var utrolig flott! Gratulerer :) Alltid gøy med nye klær. Ser ut til å bli veldig fint i hagen hos dere.

mali-mo sa...

For en drømmehage dette er iferd med å bli! Helt nydelig med de bedkantene dere ordnet til. Og fargen på huset så jo kjempefin ut, så ut som dn kledde hustypen veldig godt også. Så flinke dere er! Skal bli spennende å følge med når dere er kommet hjem. Har du begynt å pakke eller, hehe?

Å, så misunnelig jeg ble på deg da jeg så den gravemaskinen! En sånn skulle jeg jammen ha hatt uti hagen her, det er mildt sagt overgrodd og kupert hehe. Men det koster vel svinemasse penger å leie en sånn sikkert? Vi har ikke så fett med kr for tiden, jobber bare 50% begge to slik at vi kan bytte på å være hjemme med gullungen, og det bærer økonomien preg av for å si det sånn...men det er jo et valg vi har tatt da så jeg klager ikke ;)

Forresten, det kameraet mitt heter Fuji s 5550, men som jeg skrev inne i bloggen min, så er det altså noen år gammelt og sikkert ikke i salg lenger. Men de har nok nye og bedre modeller som sikkert attpåtil er billigere enn mitt i sin tid var...

mali-mo sa...

Og jakken var kjempestilig!!!!

Ingrid sa...

Så koselig blogg du har! Hagen ser ut til å bli fin - herlig med vår nå ja! :) Ønsker deg god påske!

Luftslottet sa...

Dette var kjekt, litt urbant fra den store verden:) Jeg har selv bodd i usa, men det er mange år siden nå:) Er blogger på 3. dagen. Håper det er ok at jeg linker deg:)
Ha en fin dag.

milly Garden sa...

Hejsan Tove,

Roligt me trädårdsarbete! Vi ska göra samma jobb själva til sommaren...gångar,stenläggnungar,plantering av frukträd och buskar... och nytt staket med syrenhäck bakom. Forsyntia är verkligen fint.. blommar dom nu...

Kram Marina

Lisbeth sa...

Ser ut å til å bli en nydelig hage, og gratulerer med stilig jakke, rålekker.
Ønsker deg og dine en God påske.
Klem

Randi sa...

Du...nå skulle jeg til å skrive at det ikke var til å tro at vi bodde i samme land....hahahahah...

Den hagen blir jo en drømme hage..gleder meg til å se den ferdig.

Kåpen var bare super!!
God påske til deg og dine.

Reidun May sa...

Hei:)
Kom tilfeldigvis innom bloggen din, og leste om TraderJoe. Fikk lyst dit en tur! Helt nydelig med slike små butikker. Den jakka var knallfin:)

Lille Maison sa...

Så flott huset ser ut! Og hagen blir nok nydelig kan jeg tenke meg...! Har en liten award jeg vil dele med deg på bloggen min ;) God påske til deg og dine! Synnøve :)