mandag 24. mars 2008

Endelig var teppet ferdig

Endelig! Nå har jeg holdt på med dette teppet i over to måneder. ( Jeg har jo et par andre ting jeg strikker og hekler på også da..) Men det er den siste uken som har gått tregest, jeg liker virkelig ikke jobben med å sy sammen og feste tråder..det er noe av det kjedligste jeg kan gjøre. Men til gjengjeld så er det like deilig å bli ferdig som det er kjedlig å montere:)

Også måtte jeg lage et til Hannahs dukkeseng også:)


De første bildene viser ikke hvor klare fargene er, så måtte "slenge med" dette bilde ogsåOg på denne senga skal teppe ligge, eller på disse to mener jeg. Lurer litt på å male dukkesenga når vi kommer hjem, enten i samme grønnfarge, eller en annen farge fra teppet.


og så var det å fortsette på noen andre prosjekter, eller kanskje male litt, eller lage noen kranser eller, eller ...mangler ikke ting å finne på iallefall

( men først få jeg vel vaske litt klær og annet kjedelig husarbeid..kan jo ikke bare "leke")

18 kommentarer:

Maria / Frøken Fryd sa...

Nej hvor er de flotte !!

Hvor er Hannah heldig at have dig til mor :-)
Det er nogle rigtig flotte farver og sjov sammensætning. Kan virkelig se hvor stort et arbejde det har været for dig.

Om du skal male dukkesengen, kunne da være en god ide. Den er nu også fin som den står nu - men må bare også sige at hendes egen seng i den grønne farve er helt vild flot !

Tak for din kommentar ved mig - jeg har lavet et indlæg idag der jeg håber du vil svare mig på, på den ene aller anden måde, for vil meget gerne fortsætte med at skrive sammen med dig.

Klem Maria

Maria / Frøken Fryd sa...

Jepper - jeg har stadig din mail.add. Jeg sender dig indbydelse (lyder så højtideligt, hi hi), når jeg "lukker" for bloggen om et par uger.

Klem Maria.

Nunne sa...

Du så nydelig et teppe, eller tepper! Du er jamen flink med farger også! Jeg likte så godt teknikken, jeg holder på å montere min mors tiende "lappeteppe". Det er strikket i ruter i fire farger, men i system, og ikke med striper som du har. Jeg syns det ble så fint med stripene!
Lykke til med flytting når den tid kommer... sikkert noen i Norge som gleder seg villt til dere kommer over "dammen".
Ha en fin 2.påskedagskveld.
Hilsen Nunne.

Evami sa...

For et flott teppe:) Passer jo perfekt til senga hennes:)
Hadd sikkert vært stas om dukke-lise hadde fått samme fargen på senga si og samme fargen.....

Du har helt rett om maler-mannen... Det har tatt nesten 2,5år før han har begynt.... Det er vanskelig å få på buksene når de først er tatt av.... Men,men....
Skulle kanksje starta selv,for han hadde blitt"gal" av å se på mitt dårlige resultat:)

Ha en fortsatt fin dag/kveld:) Eva

Lille Maison sa...

Grattis! Det er alltid deilig å bli ferdig med et teppe, og da venter jo ofte nye prosjekter... ;) Det var kjempeflott, herlige farger! Det blir nok fint på sengen og mini-sengen :) Ha en fin uke! Synnøve

mali-mo sa...

Kjempeflotte tepper! De ble så fine, og så koselig at dukken får samme stilen som veslefrøkna da! Artig!

Montering er ikke moro nei. Huff, jeg strikket en gang ferdig en genser (som regel gir jeg opp sånne prosjekter før jeg begynner på armene..). Den ble liggende så lenge uten å bli montert at den tilslutt havnet på Fretex og ble til putefyll... KAnskje det er derfor strikkeprosjektene mine bare er små og overkommelige hehe.

Nå skal det broderes bunad her, siste innspurt..

Ps: har fått spennende hente-lapp i posten....så gøy!!!

Klem fra meg!

Krusedull sa...

Takk, i lige måde!! Veldig kosleig blogg dette også! Og utrolig fine tepper! Nå står du på blogglisten min, kommer gjerne tilbake! : )

My little footprints sa...

HEi!
Tusen takk for koselig kommentar hos meg ;) Jeg hadde visst ikke linket deg, så det gjorde jeg nå ;)
Så deilig å være ferdig med disse teppene da! Kjenner til det at ting tar tid når man holder på med flere ting samtidig! Jeg er helt håpløs sånn ;) Skal liksom får gjort feridg en hel del samtidig! Teppene ble iallefall nydelig, herrlig at du også har laget et til dukkesenga, da blir nok tullemor fornøyd kan jeg tenke meg!
Ønsker deg en fortsatt fin uke!
Klemmer fra Beth

Tonje sa...

ojojoj så flott det teppet ble...og for en jobb du har lagt ned i det!

Tusen hjertlig takk for utmerkelsen fra deg...er så koslig at noen tenker på enn.Jeg skal få sendt den videre i løpet av uken=)
Takk enda enn gang=)

Lisbeth sa...

Det ble ordentlig flott! Enig med deg, å feste tråder og sy sammen er nok ikke min sterkeste side heller.Ha en super dag.
Klem

frk. vims sa...

Heisann!
Jeg har sett bloggen din før, men da glemte jeg å lagre deg. Nå kom jeg plutselig over siden igjen og nå linker jeg den slik at du ikke forsvinner for meg igjen ;)
så fine tepper du har strikka! jeg sitter og strikker på et stripete grått og hvitt teppe om dagen, det er kjempekjedelig! da jeg startet tenkte jeg det kunne være fint med et nøytralt teppe, men når jeg ser de du har laget så tror jeg at jeg må legge det grå til side for å begynne på et nytt et med mange farger! :)
ha en fin fin dag!

elisabethj sa...

hei vennen:) TUSEN TAKK for award...Overraskende og veldig koselig:) men du; jeg er ikke helt stø på dette med å legge ut linker på siden min til andre sider; hente ned awarden fra din side og legge den ut, også videre...hihi...Har stort sett bare brukt egne bilder hittil, og henvist til link-listen, men skulle lært å legge inn linker i teksten også.....Kunne du forklart meg hvordan jeg gjør det?

KLEM

Drømmen om en eplehage sa...

Så flink du er!
Flotte farger i teppet og det passer fint til den fine sengen Hannah har.

Jeg har så lyst å hekle meg ett lappeteppe jeg, men problemet er at jeg ikke kan å hekle... He, he,men jeg lar meg ikke så lett stoppe så jeg satser på ett lynkurs hos Besta.


Klem fra meg

Fru Pink sa...

Hei! Jeg har også vært på besøk hos deg før, men surret meg bort uten å få linket deg! Det vil jeg gjerne gjøre nå:) Teppene var helt nydelige!! Jeg er stum av beundring. Etter å ha kikket rundt på alle disse flinke jentene i bloggverdenen en stund nå, skulle moren min lære meg å hekle i påsken *flau*.. Så jeg sitter nå og knoter med min lille rosett;)
Synes derfor at å produsere et helt teppe fortjener Kongens fortjeneste medalje, minst;)

:)ann helen

Fru Pink sa...

Jo, og så det jeg egentlig skulle spørre om:
sengen til datteren din var så fin! Er det bruktfunn, eller kan den kjøpes noe sted?:)

milly Garden sa...

Hej Maria,
Du är verkligen duktig på att sticka! Jah har tyvärr aldrig lärt mig sticka... Barnsängen är så himmla fin! Har fårstått att den tillverkas i Danmark!

Kram Marina

mali-mo sa...

Har fått pakke!!! Ååååå, du er så snill! Den var bare kjempefin, og så utrolig innholdsrik da! Jeg maåtte vise alt til mannen i huset da han kom fra jobb og han ble bare sittende å måpe han også. Kjempefin pakke!! Skal lage et lit innlegg om den så fort jeg får tid (travle dager her). TUSEN TAKK SNILLE DU!

Annettenett sa...

Så herlige tepper du har strikket, selv om det nok er drygt med festing...hehe!