mandag 10. mars 2008

en "krans" kan passe til så mye

Vi har bare vært hjemme å slappet av i helgen, dvs vi har da gjort en del. Men i motsetning til forrige helgs disneyworld maraton har det vært en avslappende helg. Lørdag var Hannah og jeg på barneteater og ute å spiste pannekaker med sjokolade, eller det heter vel crepes. Så var vi en tur på Michaels craft og jeg fikk shoppa en masse hobbyting, blant annet decoupagelim og utstyr til å lage stearinlys, og ikke minst har jeg endelig fått kjøpt meg et fuglebur. Men alt det kommer det nok bilder av senere. Vi har også vært på middag hos husvertene våre, og P og Julian har hatt gradering på tai kwondo.
Hannah og jeg har også perla litt, men jeg orka ikke lage smykker for jeg hadde verken lim eller låser lagde jeg en krans til Hannahs dør istede.Og her er det kransen passet best til i følge Hannah...halsbånd til Vicky, som nå står i gangen og venter på at hun skal komme hjem fra barnehagen :)Fikk shoppa litt klær i helgen også, her er det jeg kjøpte til Hannah.
Syntes bare mønsterne og fargene var så kule. Det finnes noen butikker som har fine barneklær her likevel ( jada, det finnes en del av dem da, men savner fortsatt, katvig, holly osv osv)Våknet opp til mail om at Hannah har fått plass i sin gamle barnehage i Norge!!
!!!!!JIPPI!!!!!
og
HELDIGVIS
for jeg må innrømme jeg har vært nervøs for det, det er liksom grense for hvor mye forandring en liten 4 åring skal gjennom.

3 kommentarer:

Maria / Frøken Fryd sa...

Hej Tove :)

Cola-chokoladen smagte utroligt nok udmærket - måske var det fordi jeg var virkelig "sulten" efter choko... hmmm... Men rart (på norsk) ja, hi hi.

Det blir virkelig spændende med strejken og lønnen. Det er endda ikke kun helsevæsenet der rammes, men også børnehave og diverse institutioner. Så ANdrea`s børnehave bliver vel også ramt på et tidspunkt her i foråret. Skal virkelig love for at der sker ting og sager. Hvor er det bare fantastisk at Hannah kommer tilbage i sin gamle børnehave. Kan virkelig forstå det er noget du har tænkt meget på. Det er jo en vigtig sag !
I har været kreative. Så fint halsbånd til "hunden" der. Og lækkert, lækkert tøj du har shoppet. Nej det er ikke Katvig, men det er jo stilig for det. Mærket er ligegyldigt, så længe det man køber er noget man synes er lækkert :) Glæder mig til at se dine andre køb også.

Må også lige kommentere stuen i Norge. Der er mange gode detaljer synes jeg. Skal jeg fremhæve noget, må det blive vinduerne (wauuu), puderne på gulvet (hvor hyggeligt), gulvlampen(endnu mere wauu), og faktisk sofaen. Selvom den skal skiftes ud, er den godtnok lækker !

Det blev vist langt dette her...

Klem Maria

Bo med barn sa...

Gratulerer med barnehaveplass. Sånt er veeeldig deilig å få på plass!

Fikk helt vann i munn når jeg leste om crepes med sjokolade. DET er godt det!!

Ha en flott uke du også.

Klem Lena

mali-mo sa...

Så bra at Hannah får begynne igjen i barnehagen sin da! det var jo ordentlig fint. Blir vel stas for de gamle venninnene å fåtilbake Amerika-venninnen sin tenker jeg så da blir det forhåpentligvis positiv start for Hannah også når hun er tilbake i Norge?

Du spurte om hva slag skole jeg går på, jo jeg studerer "på si" ved siden av jobb nå (50% job og ca 50% studier), det er spes ped, egentlig litt videreutdaning i forhold til jobben. men det er jo kun egenstudie via UiO, og motivasjonen er litt lav så det går heller dårlig med lesingen hehe. Hadde vært gøyere å bare kose meg med mali-mo butikk! ;)

"Oppskriften" på olivenbrød er her:
har jo ikke egentlig en oppskrift, men sånn ca:
6 dl vanlig hvetemel,
1 pk tørrgjær,
1 ss sukker,
2 ts salt,
litt urter (rosmarin eller oregano feks),
1 dl olivenolje, og tilsett lunkent vann til en passe deig. Deigen skal være løs og jeg knar den lite før heving, bare så den har trukket seg sammen.
Heve 1t ca, så bake ut og heve 1/2 t til... kjevle ut og ha på grovsalt og oliven. Trykk deigen litt ned med fingrene så du får "groper". Risle over extra virgin olje og inn i ovnen 250 grader i ca 7-10 minutt. Du må se an fargen.

Lykke til, håper det blir bra!
Ønsker deg en kjempefin kveld. Eller dag? Det er vel noe tidsforskjell og greier..