torsdag 6. mars 2008

Bord og to vinnere

Her er et av to maleprosjekter endelig "ferdig", dvs er ikke så tørket at jeg kan slå opp klaffene enda, gjorde den feilen for et par dager siden...ble litt ekstra jobb da ja..


Det er veldig lite, så kommer til å passe perfekt som et lite sidebord enten hjemme i huset vårt eller i sommerhuset, til Norge skal det uansett:)

Er så vansklig å vise frem ting her, for alt jeg liker og syntes er fint passer liksom ikke inn i denne leiligheten.


Prøvde meg først med et "rosa bord" , men det passet bedre med blått i rommet bordet står nå.Som jeg kanskje har nevnt før er jeg (desverre) typen til å ha en masse håndarbeidsprosjekter gående. Og nå har jeg tre teppeprosjekter, en babydress og diverse sjal og pulsvarmere på gang. Blir iallefall ikke lei av det jeg holder på med, men det tar jo så fryktlig lang tid å bli ferdig..
Så her er to av teppene jeg holder på med, et strikketeppe som mildt sagt blir veldig fargerikt ( og med et lite "tillegg", men det viser jeg frem når jeg er ferdig) og et hekleteppe i "kalde" pastellfarger.Det ble to vinnere av "giveawayen" min. Og det ble Mali- mo og Frøken Fryd. Send meg en mail med adressen, så sender jeg en liten amerikansk gave. Og når det gjelder kommoden så venter jeg nok med å gjøre noe til vi har kommet hjem, men moro å se at det ikke bare var jeg som blir i tvil:)

10 kommentarer:

Evami sa...

For et fantastisk flott bord:) Og en kjempeide å male det om,Mamma og pappa har et lignende bord stående som de ikke bruker....
Kanskje hvis jeg spør,så kan det bli mitt.....
Passer på kjøkkenet når jeg får rydda litt:)

Klem fra Meg

mali-mo sa...

Hurra hurra! Nå ble jeg kjempeglad og tusen takk:) Jeg som aldri vinner noe som helst hihi, skal jammen tippe lotto til helgen ;) Har sendt mail med adressen min.

Det bordet ditt var kjempefint. Er det helt hvitt eller? Var morsomt å se hvor forskjellig det blir alt etter fargene du setter sammen. Var fint både som rosa og blått syns jeg.

Det ser ut til å være noen fine prosjekter du holder på med, skal bli spennende å se dem ferdig (etterhvert hehe). Kjenner til det der med masse prosjekter men prøver nå å ha prosjekt-stopp iallfall til jeg er ferdige med bunaden..

God helg!

Maria / Frøken Fryd sa...

Heej :)

Nej hvor blev jeg glad nu ! Jeg vinder aldrig noget, så har sluttet med at spille lotto. Selvfølgelig vinder jeg så slet ikke noget, he he
Men hvor jeg bare glæder mig til at se den Amerikanske post, jubii jubiii :)
Kan forestille mig Hannah har været meget højtidelig og dygtig til at trække lod. Glæder mig også til at se kommoden når den kommer i sit rette element, om den så bliver malet eller ej.

Som altid - flotte ting du viser frem. Du er altså dygtig til at strikke. Det er nogle fede farver, som går godt i spænd synes jeg. Bordet blev jo også flot. Som mali-mo siger er det morsomt at se de forskellige udtryk det giver med forskellig pynt på bordet. Selvom du er træt af jeres nuværende lejlighed til at vise frem i - kan jeg sagtens forestille mig hvor fint det blir i Norge.

Jeg sender dig en mail med add. nu.

Klem Maria, og ha en rigtig god helg.

Huset på toppen sa...

Så flott bordet ble i hvitt!

Kjekt med slike småbord :-)

Å ha en noen prosjekter på gang,er med å gjøre hverdagen til noe positivt :-)

Ha en fin helg!

Flower Power sa...

Hei!

Takk for så koselige ord inne hos meg:) Jeg har ikke vært her hos deg før tror jeg, men jammen viser du mye fint her! Jeg skal kose meg med arkivet ditt etterpå, det er helt sikkert....

Så nydelig det lille bordet ditt ble!! Sånne småbord kan man jo nesten ikke få nok av, de passer inn overalt:) Og ja, jeg kjenner igjen det med strikke/hekle/sy prosjekter.....det hender det blir mange baller i lufta på en gang.

Ha en strålende helg:)

Hulda sa...

Så nyyyydelig bord!! Flott du har dekorert det også, syns det var like fint med blå som rosa pynt der. Så fin den blå boksen var. :)

www.jorunnsverden.com, Bloggstart 010308. sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
christinasinteriør sa...

Hei! Tusen takk for hyggelig kommentar!! Alltid veldig koselig at "nye" for meg stikker innom! Koselig blogg du har!! Ha en fin helg!

Annettenett sa...

Åh, så fint et bord! Blir kjekt å få det med seg hit ja:)
Husk for all del at du ikke er alene om å ha maaaange prosjekter på gang samtidig...man går jo lei av det samme, bare sunt å ha noe å variere med:))) hehe...si vi!
ha ei fin helg da!

Lille Maison sa...

Så fine bilder og nydelige farger... Jeg liker så godt fargene du har hjemme hos deg, med mange fine, fargerike detaljer :) Kjempefint bord! Misunnelig jeg... ;) Ønsker deg en trivelig helg! Synnøve