tirsdag 4. mars 2008

Barneklær

Nå i morgentimene har jeg sitte å kikket på skandinaviske barneklær, eller det vil vel først og fremst si danske barneklær. Her i usa er det så mye kjedelige barneklær, de er så..ja, rett og slett amerikanske..
Elsker fargene, mønstrene og fasongen på disse barneklærne. Og selv som "fattig student" i fjor klarte jeg å få til at Hannah hadde en del av slike plagg i garderoben sin. Man blir jo bare så glad av å se på dem:)
Så hvis noen av dere som er innom vet om noen amerikanske nettsider som selger fargerike, kule barneklær, så si ifra!
I dag er det siste strøket på et lite bord og en liten kasse som står for tur. Og jeg skal også få strikket og heklet en del på de tre prosjektene mine. Og med tanke på farge og form, så gleder jeg meg til å vise fre det ene teppet jeg holder på å strikke:)
Ha en god tirsdag alle sammen!!
Bildene er hentet fra filabel.dk, og er fra moonkids,
og ej slikke lej- En nettbutikk med utrolig mye kult tøy, og masse annet til barn også:)

1 kommentar:

mali-mo sa...

Hei igjen! Så koselig at du ville linke til meg;)! Tar det som et kompliment jeg!

Det er artig med sånne fine fargerike barneklær ja. Er ikke alltid prisene er så mye "verre" enn feks Lindex og de andre kjedene, det er iallfall min erfaring. Jeg har handlet endel på nettet, det er jo mange ulike butikker og alltid noe på salg syns jeg. Kan godt tipse deg om navn på nettbutikker hvis du vil? Av merker så er Småfolk en favoritt, men også Miniature, Christina Lynggaard og rOhde syns jeg har mye fint.

Jeg syr mye av klærne til datteren min selv, det er en av favoritthobbyene mine ;) Ellers har jeg arvet og også kjøpt brukt endel barnetøy til gullungen. Hun er jo bare 1 år og så langt vokser hun ut av klærne før de overhodet ser slitt ut.

Takket være dette så bruker jeg ikke så mye penger på klær til henne, men hun har likevel morsomme klær jeg syns er fine å se på, og som er behagelige for henne å bruke. Barneklær skal først og fremst være til å leve i og turne i og danse i og hoppe i, syns jeg!

Ha en fin uke!