mandag 3. mars 2008

Award, og vi er hjemme igjen

Jeg har fått en award av http://marias-sted.blogspot.com/!!! Så det var en flott overraskelse å komme hjem til. TUSEN TAKK Maria:)
Så er det vel sånn at man skal gi den videre til 3 andre bloggere. Og jeg må rett og slett nødt til å gi den tilbake til Maria, hun har et utrolig stilig hjem, og alt hun lager, gjør og har er helt min stil. Og ikke minst er hun en kjempesøt jente som alltid har hygglige kommentarer på lager:)
og den andre gir jeg til Annettenett, http://ettenna.blogspot.com/, en utrolig flink og kreativ jente. Hun har en kjempeinspirerende blogg, er alltid morsomt å kikke innom på alt det flotte hun lager!
og sist, men ikke minst Marina, http://millymarina.blogspot.com/, som har et fantastisk flott hjem, og ikke minst en gjennomført stil. Jeg kan virkelig drømme meg bort ved å kikke på bloggen hennes, og ikke minst er det imponerende alt hun gjør i det store huset sitt i tillegg til at hun er mamma til tre små jenter:)
Igjen, det var utrolig koslig å få en award. Jeg har i årevis elsket innredning, oppussing og vakre, gjerne gamle ting. Så det å endelig ha oppdaget bloggverden, eller blogglandia:) har vært en skikklig opptur for meg, både i forhold til inspirasjon og som en " dytt i ryggen" til å bli ferdig med prosjektene mine:)

Sent i går kveld kom vi hjem fra Florida og varmen, litt kjedlig å reise fra 25 varmegrader til snø og 1 minus.. Men vi har hatt en flott tur, og i dag er vi slitne alle sammen. Flyturene gikk bra, dvs vi lever jo fortsatt...neida, turen nedover alene med ungene gikk over all forventning. Det er vel noe med at må man, så må man..hadde liksom ikke noe valg, jeg måtte ta meg kraftig sammen og late som om dette bare var gøy.. Og turen i går kveld gikk også bra, men da hadde jeg tatt meg et glass rødvin på flyplassen. ( og jeg drikker sjelden noe som helst, så et glass er mer enn nok :) )
Vi har vært i tre parker og i disneybyen. Vi har tatt masse karuseller, vært på safari å sett elefanter og løver, hilst på de fleste disneyfigurene, spist vafler og kjøpt troika i "norge" og bada i bassenget på hotellet og i det hele tatt hatt en skikklig barneferie.Så nå er det tilbake til hverdagen:)
Men det er deilig det også!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis med pris! Kjmepekoselig å se bilder fra turen forresten. Når ungene er store nok til å holde ut en flytur over dammen satser vi også på en parkferie i Florida.

Anja

mali-mo sa...

Hei igjen! Så ut til at dette var drømmeferien for den lille prinsessen i den utrolige prinsessekjolen?

Flotte bilder fra noe som så ut som litt av en opplevelse. Har ikke vært i USA, men det blir vel engang det også (kanskje min lille prinsesse får seg en tur når hun blir større?)

Så bra at flyturen gikk bra da!!! Vet av erfaring at der er lurt å holde seg opptatt med andre, for da "glemmer" man kanskje litt seg selv og eventuelle sommerfugler i magen.

Gratulerer med prisen forresten! Og ha en fin uke ;)

Maria / Frøken Fryd sa...

Hej Tove :)

Det var så velfortjent med awarden til dig, og tusind tusind tak for at jeg fik den i retur igen. Tak for de flotte ord, blev helt rørt her :)

Det både lyder til, og ser ud til i har haft en fantastisk tur til Florida. Det er sådan en tur vi også drømmer om. Må være helt vildt, og meget amerikansk !
Og selvfølgelig gik flyturen bra - men forstår dig bestemt godt. men som du siger, må man, så må man !

Klem Maria.

Annettenett sa...

Tusen takk for prisen, så koselig:) Og gratulerer med din, vel fortjent ja! Godt å høre at flyturene gikk greit, ser ut som om lille snuppa koste seg ja:)))