onsdag 19. mars 2008

Award og utklippsbøkene mine


Jeg har fått en award! Av Synnøve http://lillemaison.blogspot.com/ Tusen, tusen takk, nå ble jeg veldig glad:)


De fem jeg gjerne vil gi den til er:Dette er alle blogger jeg finner inspirerende og som jeg koser meg med å lese og se på


Reglene er som følger:


Awarded parties must nominate five people who have not received the award.


The blogs that receive the award must serve some purpose.


Awarded parties must post the award banner on their site.


The banner must remain linked to the above linked site.
Så var det utklippsbøkene mine.. Jeg gjør som jeg tror veldig mange gjør, river ut de sidene med bilder jeg liker. Skulle jeg ha spart på alle bladene hadde vi sikkert hatt et helt kjellerrom fullt snart..Jeg har en bok for hvert rom i huset ( ikke nødvendigvis i vårt hus, men alle rom jeg skulle ønske jeg hadde..), pluss hage/ uterom, en bok med bare diverse ideer og vakre ting, en med ting jeg har lyst til å lage selv og 3 kokebøker i tillegg ( en til forretter/ småretter, en til middager og en til dessert/ baking) Ikke minst har jeg t.o.m en bok med "fjellhytter", jeg som ikke kan stå på ski engang..Og det finnes jo så mange flotte bøker å lime inn i:)Det er ikke så ofte jeg limer ( eller teiper, begynte med å lime, men å teipe går ti ganger fortere) inn bildene, kanskje annenhver måned. Når man har en alvorlig avhengighet av interiørblader, og ikke direkte holder seg til en spesiell stil sier det seg selv at det blir mye klipping i utrevne sider.. Iallefall pleier jeg etter at jeg har klipt ut bildene jeg liker å legge dem i hver sin "arkivmappe/ fil", en til hver bok, før jeg tilslutt setter dem inn i bøkene. Og selv om det tar ganske mye tid, koser jeg meg masse mens jeg gjør det, og ikke minst kan jeg sitte å bla i bøkene og drømme om hva jeg gjerne vil gjøre hjemme eller i sommerhuset:)Nå er jeg mer eller mindre ferdig for denne gang, meen som dere ser på mappa på bildet nedenfor, så er " do it yourself/ DIY" ( ja, blir nok litt preget av å bo her jeg bor) mappa stapp full..Det er så altfor mye jeg har lyst til å lage..


Har forresten en egen bok med bilder fra butikker også. Med tanke på at jeg kommer til å starte egen butikk til høsten er det greit med litt inspirasjon her også. ( Fikk til en avtale med min første leverandør i går!, så det begynner endelig å skje ting:) )
Dette kjøkkenet, på venstre side, er rett og slett drømmekjøkkenet. Noe så kult!! Bildene kommer fra et islandsk interiørblad jeg kjøpte da vi mellomlandet der i jula:) Dvs, begge disse sidene representerer veldig godt hva slags kjøkken jeg ønsker meg.
Fingeren min har grodd igjen, og neste innlegg fra megblir forhåpentligvis om et ferdig strikket teppe

Fortsatt god påske til alle!

4 kommentarer:

Hulda sa...

Tusen takk for award, det var koselig! :) Gøy at du liker bloggen min!

Litt av en jobb du har med de utklippsbøkene. Jeg sparer på bladene mine. Jeg abonnerer på to, Vakre Hjem og LevLandlig. De må jeg bare ha som de er. Ellers kjøper jeg Lantiv. Av og til blir det også Boligpluss. Jeg har holdt meg til disse fire en stund nå, har funnet ut at de er favorittene mine. :)

mali-mo sa...

Tusen takk for awarden! Det var jo kjempekoselig, så kjekt at du liker bloggen min!!!

Må si jeg fikk helt hakeslepp da jeg så de utklippsbøkene dine. Det er sånn jeg skulle ønske jeg var! Du kunne ikke tatt deg en tur innom meg og organisert de siste 5 årene med blader og utrevne magasinsider som ligger til fjernlagring på loftet? Hehe. Man kanskje bøkene dine er inspirasjon nok til at jeg setter igang? Skal bla tilbake til dette innlegget når jeg får litt bedre tid en gang...

Måtte lese bakover i bloggen din og se om du hadde skadet deg, hadde ikke oppfattet at du hadde slitt hull på fingen hehe, er det det som kalles hobbyskade? En paralell til yrkesskade altså? Godt du er bedre!

Annettenett sa...

Grattis med awarden:)
Så herlige inspirasjonsbøker du har laget deg, sånn skulle man vært flinkere til ja...lekkert:)

milly Garden sa...

Hej Tove,
Vill önska dig en riktig Glad Påsk

Kram Marina