torsdag 27. mars 2008

award, madonna og maling

Var innom en, for meg, ny butikk i går, en butikk full av røkelse, steiner, yogabøker og lignende ting. Men plutselig så jeg denne! Og forelsket meg med en gang, så planen min om å ikke bruke mer penger før vi skal til Hawaii neste uke, vel..den måtte jeg bare gi opp..

Hun er ca 25 cm høy, er ikke sikker på hva hun er laget av, men hun er ganske tung.

Og ikke minst syntes jeg hun var utrolig vakker:)


Også fikk jeg plukket med meg et par småting også. Den store er en "duft pute", og den lille er en pin/ button. Morsomt å feste sånne på klær/ skjerf eller lignende som henger fremme ( jeg går ikke med det..) eller så kan den få lov til å bare ligge i skål til pynt:)


I forrige uke, så var det eneste håndarbeidet jeg tillot meg selv å jobbe med montering av lappeteppet jeg viste for et par innlegg siden, og siden jeg syntes det er veldig kjedelig fikk jeg gjort litt annet også:) Blant annet malt litt på noen bilder. Dette er laget med diverse teksturmiddel og malingsskrape. Det er ytterst sjelden jeg begir meg ut på et "figurativt" bilde, men å leke med farger, teksturer og diverse redskaper er bare morsomt:) Skulle virkelig ønske jeg kunne male mer "orgentlig", men det har jeg rett og slett ikke tålmodighet til ..

Og så har jeg fått en award til

Tusen tusen takk!!

Og dette er hva hun skrev:

For sin fargerikhet og annerledeshet. Litt her, litt der, noe slikt og noe sånt gjør det hele til den perfekte sammensetning og ikke noe som "alle" andre har
Det var så morsomt å lese, for jeg sitter å forsøker å skrive en forretningsplan om dagen. Og det innebærer at jeg må prøve å ordlegge en "visjon", eller hva konseptet for butikken min skal være. Og jeg ble så glad for at hun har oppfattet stilen min eller meg på denne måten:) For det er akkuratt en slik butikk jeg har så lyst til å skape!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg gleder meg masse til du skal åpne butikk! Den er irl eller er det en nettbutikk? (Håper på irl slik at jeg kan dra på tur østover og kikke/handle der).

Anja-jentå

Maria / Frøken Fryd sa...

Sikke en masse herligheder du har shoppet :-)
Virkelig smuke ting, jeg forstår godt at du bare MÅTTE ha de, he he.

Du er jo virkelig dygtig til at male. Jeg synes det ser flot og unikt ud.
Tomlen op for dig endnu engang Tove :-)

Tillykke med award, den er velfortjent, og ordene også.

Klem Maria

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Hei Tove

Så spennende med butikkplanene dine :) Håper dine drømmer snart går helt i oppfyllelse og at du finner lokalet du ønsker !!

Din Virgin Madonna ligner veldig noen italienske jeg har i min butikk , veldig fin!!

Tøffe Bollywood saker også, du har en kul og personlig stil , det er det ingen tvil om !! Mange flotte innlegg jeg har gått glipp av her .

Annettenett sa...

Så fin madonna du fikk tak i, flotte farger! Maleriet ser helt rått ut, sånn man kan sitte og se på lenge og "se" nye ting i det...uff, ja ...skjønner du hva jeg mener? Trøtt sjø:)
Har ikke begynt på "De gales hus" nei, lånte "odel" av Elstad istedenfor. Men neste gang skal jeg låne den, det var forresten Karin Fossum du mente, tror jeg:)
Uansett, den skal leses:)

mali-mo sa...

Kjempefin madonna. Og nydelig blåfdarge. Hadde vært spennende å se bildet ditt på ordentlig, ifht teksturer osv.

Skal du åpne butikk!!! SÅ spennende da! Når kommer det flere detaljer? Var fin beskrivelse av bloggen din, slutter meg til den.

Sove nå!

Evami sa...

Så deilig å skulle på ferie til Hawai....Vi har sol her også,men ikke akurat den varmen som er der:)

Den Madonna`n var bare nydelig...
Og de bildene du har laga,kunne godt få hengt på veggen min:) Synes at non-figurative bilder er like fine som figurative,for det er noe med farger og komposisjon som gjør de tiltrekkende:)

Menns siste skanse er Toalettet,det kan jeg tro:) Det er der de gjemmer seg for vårt "mas og kjas"..... Men det at tida på toan har forandra seg,tror jeg på... Det er bare å se på foreldre-generasjonen:)

Ha ei flott helg og god tur til solfylte og varme Hawai:) Klem Eva

Lille Maison sa...

Så nydelig madonna, den var du heldig med, kan tenke meg den passer inn hos deg :) Og så flott du maler, fine fargetoner... Grattis med Award igjen, det er fortjent, og så sant det hun sier :) Ha en flott helg! Synnøve

Storeflittig Solveig sa...

Hei! Det er første gang jeg er innom bloggen din, og jeg kjenner at her kan jeg kose meg!

Syns madonnafiguren hadde en fin farge, det gav virkelig særpreg!

Nå skal jeg bruke litt tid til å se på siden din! Gleder meg:)

Hulda sa...

Likte virkelig madonnaen din. :)

Fru Pink sa...

Hei du:) Takk for hyggelig kompliment om sengegavlen min! Ser jeg har vært litt utydelig på hvordan jeg har gjort det. Jeg har brukt en tynn dyne - ikke dynetrekk- (aldri noensinne sett en så tynn dyne før) for at gavlen ikke skal bli så hard og i tillegg se litt polstret ut.Deretter et helt enkelt stoff, tykk bomull.

Nydelig side du har! Skal kikke mer nå:)

:) ann helen

Frida sa...

Gratulerar till awarden! Vilken underbar madonna. Mysig blogg du har tur att jag tittade in!
Kram Frida

Skrapkaka sa...

Likte virkelig bildet ditt! Har stor sans for helt "enkle" bilder jeg også, der det er brukt ulike teknikker skape liv i bildet!

Ønsker deg en deilig ferie med masse sol:D

Annicen