torsdag 21. februar 2008

strikking og shopping

Dette er et par tepper jeg har strikket de siste månedene. Begge teppene med striper er såkalte "sløvearbeid", tjukt garn og store pinner, perfekt for sløve tv kvelder. Det lilla har tatt lengre tid, med tynne pinner, tynt garn og med mønster ( vel og merke bare rett og vrang, men må jo følge med litt likevel:) ). Men så ble det veldig fint også da, syntes jeg... Og ikke se så nøye etter..ingen av dem er presset eller festa tråder på..verdens kjedligste jobb. Og nå er jeg nesten ferdig med mitt første hekleteppe, og det med 56 lapper, med åtte tråder på hver...det er 448 tråder det, pluss montering..jaja, men det blir fint tilslutt da :)


Dette nydelige fatet kjøpte jeg på salg i går, bare 25 kroner:)
( og se bort ifra de uringule veggene, jeg VET de er fæle..)


7 kommentarer:

Maria / Frøken Fryd sa...

oooiiiii !!! Du er godtnok flink !
De er fine dine strikkede tæpper. Sådan nogle rigtig "hjemme-hygge-slenge-sig-på-sofaen" stil :)

Og fatet du har købt - Me like !
Til den pris overser man også væggen, hi hi. Men den så jeg nu ikke på i det hele taget, har set så meget værre end den kan du tro :)

Blir spændende at se hækle-tæppet når du blir helt færdig med det - sikket et job det må være.

Klem Maria

Annettenett sa...

Flotte skjerf ja, liker også best tykt garn og store pinner...da går det unna:) Babuscka-fatet(eller hvordan i all verdens dager det skrives)var SÅ stilig!

Lisbeth sa...

Å, jeg og elsker strikketepper og lappetepper.Dine ser bare så innbydende ut, får lyst å slenge meg på sofaen med ett slikt over meg!Har begynt på et hekleteppe men har ikke noe mål på når det skal ferdigstilles. Skal så innmari mange ruter til....
Ha det godt over there og håper været er bedre enn her, regn og storm i kastene ..fysjom.
Klem

milly Garden sa...

Hej Tove,

Tack för fina kommentarer i min blogg! Du stickar flitigt väldigt snyggt. Härliga gummor på tallriken... Ser att du tillfälligt bor i USA, Du köper väll med dig en Kitchen Aid hem?
Om du inte redan har en förståss! Dom är riktigt billiga i USA.
Kram Marina

Bo med barn sa...

he..he..du har helt rett. Samme by. Så da aner du nok rett. Det begynner på Nystr..... osv:) Og ja det er herlig her på sommeren.

Lena:) som nå har oppdatert llitt igjen:)

Tone sa...

Nå har jeg gått igjennom hele bloggen din, og har kost meg masse. Du er virkelig ei kreativ dame, elsker følelsen jeg får hver gang jeg kommer over en spennende blogg! Er syk og hjemme fra jobb idag, men litt sløv surfing i blogglandia orker jeg, he,he.
Det er såå koselig med slike tepper, jeg er veldig glad i tepper og pledd i alle slags varianter. Har et bølgeteppe liggende som skulle vært heklet ferdig... Ha en god helg :-)

mali-mo sa...

WOW. For en arbeidskapasitet. Tror nok jeg måtte lagt mesteparten av 2008 bak meg for å få ferdig så mye teppe-arbeid.Men absolutt en inspirasjon å etterfølge... Blir kjempefine tepper, men jeg må nok nøye meg med søm. Strikking blir nok litt for mye jobb. Har holdt på med et strikkesjal, type trekantet, i et halvt år. Og ennå er det langt igjen til mål... Ikke er det noe komplisert mønster heller men TTT hos meg. Har forresten lagt deg til som en favoritt blogger, håper det er OK!? Ønsker deg ellers en riktig god helg og vil samtidig takke for hyggelig kommentar i bloggen min: