tirsdag 26. februar 2008

Nytt liv til ikea-krakken

Da var den første ferdig, og jeg har endelig fått brukt malepenselen igjen! Et bord og en liten boks/ kasse står å venter på de siste strøkene. Denne IKEA krakken har ropt etter maling siden vi kjøpte den i september, og endelig fikk den det. Fargen jeg har malt med er en lys, lys litt varm grå. Og jeg måtte bare gjøre noe ekstra, så malte på en H på trinnet, det er jo tross alt Hannahs kjøkkenkrakk:) Fargen på bokstaven har det flotte navnet Monet moonlight. Ble positivt overrasket når jeg kjøpte maling på søndag, en liter maling koster her 45 - 50 kroner! Og hjemme koster det vel godt over hundrelappen?
Inspirert av alle de flotte påskeeggene rundt om her inne satt jeg den søte påskeharen min på krakken:)

Hannah hjalp til i går kveld. Man skal "tidlig krøkes", og hun er på god vei. Hun elsker å ommøblere på rommet sitt. Og hvis noe ikke står på sin faste plass sier hun; åå så fint, har du ommøblert mamma?

5 kommentarer:

Hulda sa...

Så mye fint du har her på bloggen din. Krakken ble jo flott, artig at jenta di er begynt å interessere seg for interiør. ;) Hun er flink til å male, ser jeg. >>:)

Likte veldig godt teppe ditt og de flotte bilderammene.

elisabethj sa...

hei vennen:) Nyyydelig babyteppe; må være skikkelig deilig å se på det og tenke: "hihi, DET har JEG laget"...be proud of yourself!!!:)Her er det ikke så mye hekling det går i, selvom jeg skulle ønske jeg kunne starte på et sånt prosjekt-er sikkert enklere enn det ser ut? Lurer på om jeg vet hva du skal med de rammene, hihi-har sett en sånn samling på en vegg hos noen, bare at der var alle rammene i svart...Det enkleste er vel det beste; Resirkulering og noe egenprodusert som ingen andre har lik?

Nattaklem:) Eller god morgen, kanskje-alt ettersom..., er ike så stø på tidsforskjellene:)

Lille Maison sa...

Så fin krakken ble! Vi har likedan, og den har stått her og ventet på maling i ca 2 år nå, kremt... Kanskje det blir gjort snart nå når jeg ser hvor fin den ble ;) Synnøve

milly Garden sa...

Så härligt det ser ut med målar hjälpen! Pallen är mycket snyggare i vitt! har en lika dan omålad den ska bli vitt också....

Kram Marina

Annettenett sa...

Sånn krakk har jeg også, men din var myyyye finere:) Søtt med den H`en på ja! Flink lita pie som hjelper med malingen da, skal tidlig krøkes:)