lørdag 9. februar 2008

nå må det jobbes:)

Begynner dagens "post" med to yndige damer jeg kjøpte på onsdag. Jeg syntes de er utrolig søte, men.....


..........kommer nok aldri til å bruke dem til det som egentlig er formålet, nemlig salt og pepperbøsser
Vår lille frøken fikk også et etterlengtet tilskudd på rommet sitt, nemlig en komfyr. Denne er veldig liten, men igjen...noe er for søtt til å bli la stående igjen..

Herlig, gammel, og så typisk amerikansk:)Så til i dag. Vi kjørte til Essex, Masachussets. En HERLIG by, ikke fordi den er spesielt flott, en helt vanlig amerikansk småby, men fordi på annenhver butikk, eller mer, står det ANTIQUES med store bokstaver i vinduet, og det er ikke en overdrivelse. Det røde huset på bildet nedenfor heter The white elephant og er områdets mest kjente antivitetsbutikk. Og den er virklig flott også:) Men to kilometer lenger oppi samme gate har de en outletbutikk hvor alt er minst halv pris. Det er klart det er veldig mye skrot der, men i dag fant jeg masse flott!Som dere ser er de ikke spesielt redde for tingene sine, ting står ute hele året, i all slags vær..

Et par ballerinabilder, jeg har blitt så glad i ballett motiver i det siste..


Dette er fra innsiden av lokket på en flott avlang trekasse, den trengs riktignok å pusses på og bli lakket eller malt, så med en del jobb kommer den til å bli kjempeflott.
Jeg fikk også med meg et flott lite bord og et speil som må pusses og males i neste uke, det blir en del jobb. Men nå har jeg ikke tatt i en malekost siden vi flyttet hit i september, så jeg gleder meg!!!!!!
4 kommentarer:

Annettenett sa...

Flotte ting, salt og pepper-damene var så skjønne og den lille komfyren til snuppa også:)))

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

SÅ TØFF KOMFYR TIL SNUPPA !!

Hadde ikke hatt noe imot en tur til alle disse skattekammerene jeg iallefall!!!

Maria / Frøken Fryd sa...

Oh hvor herligt !

Sikke nogle fund du har gjort dig - det der komfur - WAUUU ! Og Boksen/kisten med skriften indeni - nej men altså. Og, og og... Kort sagt lækre ting !

Men du... Skal du have en containertransport til alle dine indkøb når i skal hjem til norge igen ?! He he

Klem Maria

Lene sa...

Så spennende med post fra statene ;) Og så så mye fint du viser her. Aldeles nydelige ballerinabilder og rammer rundt.

Og salt og pepperdamene var nydelige. De minnet meg om at jeg en gang hadde to salt og pepper munker - har sååå mange ganger lurt på hvor i all verden de har blitt av..??

Ha en fin dag, over there - eller nå er det kanskje natten ;))