mandag 11. februar 2008

malemani..

I det siste har jeg begynt å male på...det meste som kan bli malt på:) og disse små boksene er jo så søte. Hver gang jeg skal male på lerretene mine ( kan ikke kalle det bilder enda..er veeeldig amatør) så blander jeg opp masse ekstra og maler på bokser, eller ting som disse rammene ved siden av. Og rett borti gata her vi bor ligger det en fantastisk butikk. Hannah og jeg jeg kaller den bare for papirbutikken:) Der har de ALT av papir, stempler, hobbybøker, kort, ja rett og slett alt. Det er rett og slett farlig for lommeboka, eller dvs kortet, å gå inn der. http://www.paper-source.com/ Men iallefall fant jeg sist en boks med disse nydlige fugleklistremerkene. Vet ikke helt hvordan det er hjemme nå, men her er det fugler og insekter overalt når det gjelder hobbyting og interiør, og jeg elsker det:D
3 kommentarer:

Maria / Frøken Fryd sa...

Det er nogle fine æsker du har dekoreret. Kan rigtig godt lige fugle og insektmotiver jeg også. Jeg har en lille gammel bog med sommerfugle, insekter og plantebilleder i. Alle tegnede billeder. Jeg har tænkt jeg kunne lave nogle gode billeder med dem i ramme. Men har bare ikke fået det gjort endnu. Det blir nok på et tidspunkt :)

Det lyder spændende med de billeder du maler på lærred. Er det noget du vil vise frem på et tidspunkt ?

Du spurgte forresten om vi allerede har blomster i haven, og ja - det er fra vores have. jeg var selv ved at falde bagover da jeg opdagede dem her forleden. Men det er også så mildt, vi har ikke rigtig haft noget vinter her i Danmark, bare en masse regn og blæst, øv.

Fortsat god aften til dig.

Klem Maria

Annettenett sa...

Ja, men så kjekt å fornye gamle esker og rammer da, driver på litt sånn jeg også, kan jo ikke kaste maling? Hihi...
Kjempefint med de motivene du har hatt på ja!

Lisbeth sa...

Åhh grønn av misunnelse når du bor like i nærheten av et papirparadis... herlige esker!
Klem