tirsdag 12. februar 2008

litt forskjellig


Etter å kanskje ha sett sos barnevakten et par ganger for mye i kombinasjon med en trassen treåring lagde jeg i fjor høst en klistremerke/belønningstavle til Hannah. Kjøpte et stort ark på den "papirbutikken" jeg fortalte om forrige gang, og klipte ut strimler i lilla papir og lagde radene. Vi kjøper også klistremerker i samme butikk, og det er en omstendig prosess for den lille frøkna. Hun velger med omhu, dette er "serious business"

Nevnte i går at jeg maler litt, men foreløpig er det veldig på amatørstadiet så jeg velger å ikke vise frem hele..men her er en liten flik..og to kjeder jeg har laget i høst på kurs:)

Dette er en sparebøsse, og jeg syntes den var kjempesøt, meeen teksten kunne jeg kanskje ha spart meg for.., men akkurat riktige farger:)
Og her er rammene som jeg malte for et par dager siden. Rosebildene kommer fra en billig bok jeg fant for en stund siden. Det er en stor bok med sånn ca 150 store rosebilder, og en 30 - 50 små, kjøpte boken nettopp av denne grunn, river ut sidene å rammer dem inn i fine rammer:)
Her med et bilde jeg kjøpte i en av "antiques"butikkene jeg var i forrige uke. Og se de søte treskoene, de har jeg kjøpt i forventning om en flott sommer der Hannah og jeg skal gå med hvert vårt par lilla tresko i sommerhuset vårt:D
Tilslutt; denne nydlige rammen, passet så godt med rosemotiv her!
Ellers har jeg blitt skikklig forkjøla igjen...KJEDLIG!!
God tirsdag alle sammen:)


3 kommentarer:

Maria / Frøken Fryd sa...

Jeg bare MÅ inden om og kigge ved dig hver dag ! he he
Du gir mig så meget inspiration, og jeg ler ofte når jeg ser hvad du nu har fundet på.

Pengeboksen der - ha ha, den var da genial ! Så sød, fin og net - og så med DEN tekst. Det er ironi og lige min stil.

Klem Maria

Ps: tak for et smugkig til det du maler selv, det ser lovende ud.

My little footprints sa...

Hei!
Takk for kommentat hos meg og Velkommen som blogger! Deg har jeg ikke vært inne hos før! Skal bli spennende å følge med på bloggen din ;) Her var det jo mye fint! Og ifølge profilen din, er interessene våre av helt samme sort ;)
Klem fra Beth

Veronica sa...

Hej och tack för att du hittade in till mig!! Så mycket fint du har, speciellt älskar jag tavlan med damen som står bredvid rostavlorna! Ljuvlig nostalgi!! Vet du, min dotter heter ochså Aurora, fast Ellen Aurora! Men hon är stor nu, fyller 13 år imorgon! Ha nu en riktigt go dag! Kram Veronica.