onsdag 27. februar 2008

Hannahs rom del 4 +....vi reiser i morgen

Ja, jeg vet jeg skrev i siste innlegg om Hannahs rom at det var siste gang på en stund, meeen glemte jo helt at jeg ikke har vist frem rommet hennes her i Brookline/ Boston.

Som jeg har sagt minst to - tre ganger så "kan vi ikke male i leiligheten vi bor i, med fare for å gjenta meg selv...vi flytter jo hjem om fire måneder. Så Hannahs rom er lyst, litt kaldt lilla. Og for å finne en innredning som passer til det, men som likevel kan tas med hjem har vi ( Hannah og jeg) valgt fargene lys rosa og hvit. Sengen og bordet med to stoler fra Ikea er hvitt, og så har hun en lys rosa kommode også fra Ikea. Og ikke minst disse to på bildene nedenfor. Jeg bare ELSKER dem. Skulle gjerne hatt sånn kjøleskap selv jeg.. De er kjøpt på potterybarn og var altfor dyre.., men kjøpte de faktisk første dagen vi kom hit, så jeg kan skylde på at jeg var forvirret over dollarkursen eller noe sånt...Jeg bestilte egentlig komfyr, men når vi kom hjem å pakket opp var det denne vasken istede. Men Hannah likte den også hun:)
Også denne matchende mikseren.
Dette er innholdet i kjøleskapet. Her i huset er det ivertfall en bamse som har bursdag hver dag.
Og Mikke mus boksen kjøpte jeg på et loppemarked for 3 kroner, den er minst 30 år gammel og er supersøt:)

Barnebøker er så dekorative i seg selv, men gleder meg til å komme hjem og skifte ut litt i tallerken hylla på rommet hennes. Er egentlig veldig glad i gult, selv om det kan bli litt voldsomt noen ganger..men på barnerom syntes jeg gule detaljer er kjempemorsomt. Og Curious George bøkene passer flott inn:)
Og Hannah har det jeg "alltid" har ønsket meg, et Walk in closet!! Men nå er det veldig vanlig her i usa, og begge barnerommene i leiligheten vår har det, men ikke vårt.. Jaja, kanskje jeg får det en gang i fremtiden..
Alle kjolene hennes.
Og nederst i skapet har Frida fått egen soveplass.


I morgen tidlig setter vi oss på flyet for en langhelg i Disneyworld i Florida!!!


Ungene gleder seg helt vannvittig, jeg er foreløpig ganske rolig. Jeg har nemlig et snev av ( heftig) flyskrekk og i morgen skal jeg altså fly alene med begge ungene ( P. er der nede på jobb allerede), så når vi har kommet frem i morgen kan jeg begynne å kose meg:)God helg!!

10 kommentarer:

Lille Maison sa...

For et lekkert kjøkken fra Pottery Barn! Heldig jente :) Og tenk at dere skal til Disney World! Flyturen kommer til å gå så bra skal du se, jeg har hatt flyskrekk selv, men det går jo alltid bra ;) God tur! Synnøve :)

mali-mo sa...

Hei igjen! For et nyyyydelig prinsesserom! Så mange kjempefine ting hun har på rommet sitt! Et sånt klesskap er vel drømmen for alle, meg inkludert, men her i huset har vi ikke noe sånt, iallfall ikke ennå. Gleder meg til å se rommet hennes hjemme i Norge også. Skal dere flytte tilbake for godt eller? Spennende med et utenlandsopphold, vi vurderer det vi også sånn om en stund.

Curious George er en hit her i huset også, eller Nysgjerrige Nils som han heter på Barne Tv her i Norge.

Håper dere får en alle tiders Disney helg. Lykke til med flyturen, har faktisk hatt flyskrekk jeg også, men den forsvant etter 1 år med (grusom)flypendling gitt. Min filosofi rundt det med flyskrekk er at hvis man flyr ofte nok så vil den forsvinne, eller iallfall bli mindre sterk, etterhvert. Eksponeringsterapi... Lykke til, det går helt sikkert bra.

Maria / Frøken Fryd sa...

WAUUU, hvor er det flot !! Det værelse, og køkken er jo enhver piges drøm (også store piger på omkring de 30, he he)

George hedder "Peter Pedal" på dansk, og er også et hit her i huset. Herlige historier.

Håber i alle har en fantastisk tur til Disney world - men det er jeg sikker på i har, og flyturen er garanteret gået helt fint.

Når du kommer tilbage, må du lige kigge en tur ind i min blogg ;)

Klem Maria

Olstad sa...

Åhhh for ett prinsesserom. Så hyggelig med besøk i min blogg.Håper dere får en fin langhelg. Så artig det må være og være utenlands en periode.

Jeg kommer tilbake til bloggen jeg.

Annettenett sa...

Åååh, men det blir helt sikkert verdt det når dere kommer frem:)))
Kos dere! Elsker kjøleskapet og vasken....SÅ FINT!!!

Bo med barn sa...

Hei.

Så flotte møblene fra Ptterybarn var!! Mine to jenter hadde elsket dem!!

Ønsker dere en flott tur.

Hilsen
Lena

milly Garden sa...

Vilka söta möbler Hannahs har i sitt rum! Massor med fint i sin garderob.....klänningar i massor!

Ha en trevlig helg i Disneyland!
Mina flickor är avis på er..

Trevlig Helg
Marina

Evami sa...

Så kule kjøkken møbler..... Nå har jeg bare gutter,men de var jo så kule at jeg kunne tenkt meg et lite mini-kjøkken selv...

Men selvfølgelig var det Pottery-Barn og det finnes jo ikke i lille Norge....

Håper dere får en fin helg i Florida:) Det er bar kjempe gøy når du først kommer dit,hvis du ikke har berg og dalbane skrekk også da???

Klem fra det kalde nord

Alex sa...

For ett nydelig kjøkken !!!
Bra å ha en mamma med øye for fine ting :)

Ha en fin uke

Lisbeth sa...

Håper dere har det flott og at Disney var kjempegøy!Skikkelig koselig rom, knas det kjøleskapet!
Klem