tirsdag 19. februar 2008

Hannahs rom del 3

Da kommer tredje og foreløpige siste del av Hannahs rom. Med foreløpig mener jeg at dette er sånn rommet ser ut nå, og siden vi bor på andre siden av atlanteren er det en stund til jeg kan forandre noe der inne. Og det er noen småting jeg gjerne vil gjøre, som å fjerne en hylle og få nye gardiner, og ommøblere litt, men jeg har også lyst til å male veggene, og kanskje senga.. vi får se..
Og som det står i profilen min, jeg er veldig glad i farger, og her inne får dette fritt spillerom:)
Her er en del av "sofaen" hennes


Det største problemet med barnerom er oppbevaring, og det virker fort rotete, men jeg har ikke funnet noen annen plass til alle bamsene hennes enn under senga..hun er bamseholiker..


Det er bare den ene siden på skapet hennes som er synlig, og jeg syntes den var fryktlig kjedlig å se på, så jeg spikret opp en masse små spiker, så nå henger alle smykkene hennes her
( og et par andre ting)

Hele sofaen, og lekebordet. Med Lundbydukkehuset jeg kjøpte billig på qxl da hun bare var ett år..men hun fikk det ikke før hun ble tre år da:) Det er veldig gammel og flott, og hun leker masse med det
3 kommentarer:

Lisbeth sa...

Skal være farger på et barnerom er min mening barn er så glad i friske farger. Koselig rom. Ha en skjønn uke.
Klem

mali-mo sa...

Hei! Takk skal du ha for skrytet (rødme rødme) kløpper er nok å ta litt hardt i, men det jeg mangler av ferdigheter prøver jeg å kompensere med glødende innsatsvilje hehe. Stilig rom du har laget til datteren din ja, og den sengen må jeg si var en drøm!

butterflycollector sa...

hi , your house is beautiful!!! Thanks for visiting my blog too! I'll be back to visit you again soon! Shae xo