torsdag 7. februar 2008

Hannahs rom del 1

Her kommer sagaen om Hannahs rom, del 1. Vi kjøpte huset vi bor i, vel bor i hjemme i Norge, da jeg var 6 måneder gravid med henne, og da hun var 6 måneder gammel flyttet vi inn i et totalrenovert hus:)( men det er en annen historie igjen da) Da var hun som sagt bare baby og derfor var rommet hennes lyst og veldig rosa. Må innrømme jeg ble veldig rosa av meg etter at jeg fikk henne..

Så her kommer da en bildeserie med rommet hennes som det var frem til for halvannet år siden. (Nå ommøblerer jeg som regel et par ganger i året da, så det er sånn ca hvordan det har sett ut.)
Jeg rett og slett elsker denne sengen...var i en hard budkamp om den på lauritz.com, og gav altfor mye for den..eller den er verdt hver krone:) Og det til tross for at den måtte pusses ned, males og sidene måtte bindes fast..
Her inne har jeg virklig fått utløp for det romantiske, med blomster og rosa i skjønn forening. Gardinene har samme hvite blomsterblonder som den rosa puta ( den ene av to) som ligger i sofaen. Denne sofaen har vi vært kjempefornøyde med, vi leser i den, slapper av og av og til når Hannah leker for seg selv kan jeg sitte/ ligge der å strikke eller lese eller bare slappe av, men likevel være sammen med henne:)

Og tilslutt et bilde av rommets eier, da hun var ca. halvannet år.fortsettelse følger.....mange bilder på lager av dette rommet:)

2 kommentarer:

Maria / Frøken Fryd sa...

Hej Tove :)

Det var fint Hannas rum her. Rosa og piget.
Sengen kan jeg godt forstå du gik ind i kampen om. Den står virkelig også i høj kurs, og der blir som regel kæmpet godt om dem når de er til salg. Og så kan hun jo bruge den i mange år *S*

Lækre puder i sofaen ! Du ved, jeg har jo noget af en svaghed for puder. Tak for ideen om elgen, jeg fandt - men ombestemte mig for noget andet :)

Klem Maria

Annettenett sa...

Kjempefint prinsesserom dette ja:) Sengen er virkelig flott og mange søte detaljer her!