onsdag 13. februar 2008

en liten titt på kjøkkenet vårt

Forkjølelsen har tatt helt overhånd, og jeg orker ikke annet enn å ligge på sofaen.. Men da er det deilig å se på bilder hjemmefra. Her vi bor nå er kjøkkenet sennepsgult med gul furu innredning, og uten spiseplass, så savner spiseplassen vår hjemme:)
Her på toppen av vitrineskapet, jeg samler på gamle ( og nye, men som ser gamle ut..) bokser

Og her er hele skapet, det var et flott eikeskap, men etter et par år ble jeg lei så det salpp ikke unna malekosten. Og jeg syntes det var morsomt med den blå/turkise fargen inni:)

vi hadde egentlig et stort spisebord her inne, men det flytta jeg ut i stua. Kjøpte dette bordet på Fretex for en femtilapp og malte det hvitt. Vi trenger desperat nye stoler, og phillip starcks gjennomsiktige plaststoler står høyt på ønskelista, nå er det litt for mye kaos..
( og ja, jeg trenger gardiner, men etter 4 år i huset har jeg fortsatt ikke funnet noen..men så må det også sies at i huset vårt er det 28 vinduer, og av de igjen så er det 25 ulike vinduer! Vinduene er også orginale fra huset ble bygd i 1932, når vi "pusset opp" satt vi inn to nye( også forskjellig fra både hverandre og resten..) i tillegg. Så gardiner er ikke lett i dette huset.)
Hannahs fargestifter står lett tilgjenglig i vinduskarmen i disse nydlige koppene jeg kjøpte på Grønlykke i København for mange år siden.
Her et lite bilde fra peisen vår, som er på kjøkkenet. Da vi kjøpte huset ble alt revet ned og bygd opp igjen, utenom denne peisen...skulle så gjerne hatt en annen, denne er for stor og hytteaktig.. Men når vi kommer hjem til sommeren skal jeg gi den et nytt malingsstrøk iallefall, det hjelper sikkert litt.
Må jo også vise frem det nydlige servise mitt. Det er grey pearl kjøpt hos Til Bords. På grunn av fargen passer det til alt. Egentlig er jeg mer typen til å ha en del herfra og en annen derfra, men det er morsomt å iallefall ha ett orgentlig servise. Sparte på det i flere år og har nå mer eller mindre alt til 10 stykker. Ett år fikk P et par middagstallerkner til det i bursdagsgave av moren sin...jeg ble veldig glad, han kanskje ikke fullt så glad igjen:)
Som sagt samler jeg på bokser...og de er overalt..


3 kommentarer:

Lille Maison sa...

Så flotte bilder, må si jeg liker godt fargene i huset ditt! Liker også de forskjellige stolene til bordet ditt ;) Ha en fortsatt fin kveld! Synnøve :)

milly Garden sa...

Hejsan, Tack för besöket i min blogg! Nu hittar jag till din blogg! Du har en sn där fin barnsäng! en sån vill jag också ha..
Trevlig Valentine
Kram Marina

Bo med barn sa...

Hei og takk for koselig hilsen på bloggen min:)

Skal følge deg også framover. Kjenner du igjen stedene på bildene jeg tok ned ved havna..? Ser du er fra Porsgrunn:)

Hilsen
Lena