tirsdag 5. februar 2008

blomster og tegnestiftveske


Etter noen ukers sykdom og ikke den altfor store innsatsviljen når det har kommet til husarbeid har jeg endelig i dag fått vaska ned hele huset. Og hva passer vel bedre til et nyvasket hus enn friske blomster:)


Hannah ville også hjelpe til å ordne blomster, og lagde sin egen lille bukett til rommet sitt.
Tenkte bare å vise frem en liten veske jeg kjøpte til Hannah i bursdagsgave, den er så flott. Og for dem som kan sy ser det ut til å være rimlig greit å få til. Jeg derimot er litt redd for symaskina mi, men den dagen jeg går inn for det skal jeg så absolutt prøve meg på denne. Den rosa blomsten er bare en hårspenne jeg har satt på:)


2 kommentarer:

Annettenett sa...

Hei du!
Takk for koselig kommentar hos meg!
Det er så masse nye fine blogger, mister nesten litt oversikten jeg, men nå har jeg lagt deg til på bloglines, så da blir det straks lettere!
Kjempefin blogg du har, masse eyecandy her ja!

Maria / Frøken Fryd sa...

Hej.

Hvor dejligt med friske blomster - personligt en af mine ynglingsting. For de er både smukke at se på, og herlige at dufte til - burde være en menneskeret at have friske blomster stående syns jeg *SS*

Flot veske du har købt til Hannah. Som du siger, er den nem at gå til hvis man blir inspireret til at sy lignende selv. Det kan du garanteret også, når du kommer over skrækken for symaskiner, hi hi.

Klem Maria