mandag 21. januar 2008

Tallerkenhyller

Inspirert av http://marias-sted.blogspot.com/ flotte tallerken hylle legger jeg ut mine også:) Begge to er hjemme i huset vårt i Norge, har ikke funnet noen her enda..men finner det nok innen sommeren


Denne henger på kjøkkenet/ spiseplassen. Skulle gjerne hatt kokebøker i den, men er ikke sikker på hvor mye veggen tåler. Nå er det en masse gamle fat og tallerkner fra loppemarkeder i den. Er ikke helt fornøyd med hvordan den er nå, så når vi flytter hjem igjen til sommeren kommer nok både veggen og kanskje hylla til å få seg et malingsstrøk, og sikkert nye ting inni den også..


Denne henger på Hannahs rom, kjøpte den for 10 kroner på et loppemarked for et par år siden. Har ikke malt den engang, syntes den passet godt inn som den var:)


3 kommentarer:

Maria sa...

hej igen :)

Se der ja *SS*. Tallerkenhyller får man aldrig for meget af. Vi har også en på Andrea`s værelse med bøger i - den må jeg tage et billede af :)

Hvor lyder det spændende at bo i USA. Er i udstaditioneret i forbindelse med arbejde ? Eller er din mand amerikaner ?

Jeg legger dig til i min liste også.

Klem Maria / Frøken Fryd

Tonje sa...

Hei Tove!
Så hyggelig hilsen du la igjen på min blogg,er alltid så koslig å lese kommentarer og se at nye personer er innom=)
Var en kjempe flott tallerkenhylle du hadde på kjøkkenet ditt=)

Anja jentå sa...

Jeg falt pladaks for den som Hannah har til sine bøker. Jeg er også på jakt etter en slik enekl sak, men finner jeg det ikke går jeg for en helt enkel knallrosa sak fra Montana (tidsskrifthylle).