fredag 18. januar 2008

min egen blogg

Da har jeg endelig turt å begi meg ut i bloggverden etter å bare ha lest andres blogger i ukesvis. Oj, dette er spennende! Jeg er ikke noe spesielt teknisk av meg så det kan nok bli litt prøving og feiling til å begynne med.. Hovedinteressen min er som det står i profilen min interiør, og det ser nå ut til at jeg får oppfylt drømmen min om egen interiørbutikk når vi flytter tilbake til Norge. Så det er nok det denne bloggen kommer til å handle mest om, og selfølgelig den lille jenta mi på fire år, som opptar det aller meste av tiden min.
Det skjer jo ingenting når jeg trykker på legg til bilde knappen..ja ja, jeg finner vel snart ut av det hele:)

2 kommentarer:

Maria sa...

Hej Tove.

Tak for din kommentar i min blogg. jeg smiler og blir så glad når nogen legger igen et lille spor efter sig når de har kigget. Jeg er jo også helt ny i blogg-verden, og er blevet helt bidt af det. Sike en herlig hobbykombination. Som et alle tiders interiørblad, krydret med så anekdoter fra folks hverdag, og en vis udlevering af sig selv og sit hjem. Herligt !

Jeg glæder mig til at følge med i din blogg her, er sikker på den blir inspirerende :)
(og ja... jeg roder også lidt rundt for at finde ud af det hele, men man kommer nu hurtigt efter det synes jeg)

Mange hilsner Maria / Frøken Fryd

Tonjes hus sa...

For en flott blogg! Gratulerer! Jeg har også forsøkt meg litt forsiktig i dag med å lage blogg, men det er veldig på forsøkstadiet enda... Ikke helt lett dette!

Klemmer fra Tonje